Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım sanada. Çözdükçe düzelir canım sıkma canını. Benimki çok kötü çıkacğı kesin ama bakalım! Komşumun biri ankaranın bağlarını dinleyip duruxor sinirimi bozdu!
Neler yapıyorsun zap zup. Ben denemeyi bitirdim ama söylemiycem çok kötü. Cok tekrar yapmam lazım çooook...
Denemenin yarısını çözdüm ama berbat ötesi vazgeçtim çözmekten. Tam gaz tekrar yapmam lazım. Çok moralim bozuldu.
mrb arkadaslarim Beni merak ettiginz icin cok tesekkur ederim kizlar aannem bi temizlik yapti internetin kablolarini bozmus malesef... Bize bayram ertesi misafir geldi yatili burasi tatil yoresi oldugu icin misafirlere ben eslik etmk gezdrmek zorunda kaldi.Annem babam calistigi icin... Dun gittiler kizlar internette baglanmiyor dun girdcrktim giremedm babam belki bugun yapar telefondan griyom sizleri merak ettgim icin. Malesdf gunkefdr ders calissmyorum kendimi cok suclu hissediyorim simdi birazdan baslayacagiderse. Babam knterneti yaparsa bitrdgmz konulari panoya eklycem bu arada kizkad telden yazdgim icin yazdikkarimda hata olsblr dokunmatk uyuz etti
sanırım hepimiz çalışamadık ve aynı hisleri paylaşıyoruz.inşallah bundan sonra çok verimli olur çalışmalarımız birbirimize dua edelim .ÇAbuk gel aramıza olur mu
ben hiç kendime güvenmeden çözüyorum yarıdan fazla yanlış çıkıyor:'( tekrar yapıyorum sürekli!Ya işin garibi kendimden öyle emin çözüyorum ki denemeyi 90 net yaptım diyorum yarısı yanlış çıkıyor ya deli oluyorum
canım benim özledik seni! Bidaha kaybolma olur mu? Bizde şimdi eşimle derenin kenarındayız, o balık tutuyor bende tekrar yapıyordum. Kızlar bugündn itibaren çok sıkı çalışalım, birbirimizi gazlayalım, başarmamız lazım, inşallah atanırız hepimiz!mrb arkadaslarim Beni merak ettiginz icin cok tesekkur ederim kizlar aannem bi temizlik yapti internetin kablolarini bozmus malesef... Bize bayram ertesi misafir geldi yatili burasi tatil yoresi oldugu icin misafirlere ben eslik etmk gezdrmek zorunda kaldi.Annem babam calistigi icin... Dun gittiler kizlar internette baglanmiyor dun girdcrktim giremedm babam belki bugun yapar telefondan griyom sizleri merak ettgim icin. Malesdf gunkefdr ders calissmyorum kendimi cok suclu hissediyorim simdi birazdan baslayacagiderse. Babam knterneti yaparsa bitrdgmz konulari panoya eklycem bu arada kizkad telden yazdgim icin yazdikkarimda hata olsblr dokunmatk uyuz etti
canım benim özledik seni! Bidaha kaybolma olur mu? Bizde şimdi eşimle derenin kenarındayız, o balık tutuyor bende tekrar yapıyordum. Kızlar bugündn itibaren çok sıkı çalışalım, birbirimizi gazlayalım, başarmamız lazım, inşallah atanırız hepimiz!
Öğleyin eşim yemeğe geldi kızartma yaptım.Şimdi ocak lavabo temizliyorum kızım hala diş patlatıyor ve çok uykum var daha hiç ders çalışamadım yaa kızımda yemek yaparken 20 dk uyudu uyandı.İnşallah bir daha uyur da ders çalışırım gün bitmiş değil daha bi de dünyanın ütüsü var .ARtık rüyalarıma giriyor ya.Ders çalışcam diye ev çığrından çıkıyopr onu hallet bu sefer ders kalıyor ah kazanacağımı bi bilsem
Kızlar ben ders çalışamıycam sabahtan beri temizlik yap et kaç gündür .Kayınvaldemler kalmaya geliyorlarmış.Onlar gelesiye geometriye bakmaya devam edicem .ahh karadut ahh napıcaz böyle bilmem
ayy cnm ne güzel balık tutmuşsunuz eğlenmşsnz :) Cnm inş. bi daha bırakmam sizi Cnm evet ya bencede artık sıkmaya başlayalım az kaldı kızlar:Scanım benim özledik seni! Bidaha kaybolma olur mu? Bizde şimdi eşimle derenin kenarındayız, o balık tutuyor bende tekrar yapıyordum. Kızlar bugündn itibaren çok sıkı çalışalım, birbirimizi gazlayalım, başarmamız lazım, inşallah atanırız hepimiz!
Öğleyin eşim yemeğe geldi kızartma yaptım.Şimdi ocak lavabo temizliyorum kızım hala diş patlatıyor ve çok uykum var daha hiç ders çalışamadım yaa kızımda yemek yaparken 20 dk uyudu uyandı.İnşallah bir daha uyur da ders çalışırım gün bitmiş değil daha bi de dünyanın ütüsü var .ARtık rüyalarıma giriyor ya.Ders çalışcam diye ev çığrından çıkıyopr onu hallet bu sefer ders kalıyor ah kazanacağımı bi bilsem
Kızlar ben ders çalışamıycam sabahtan beri temizlik yap et kaç gündür .Kayınvaldemler kalmaya geliyorlarmış.Onlar gelesiye geometriye bakmaya devam edicem .ahh karadut ahh napıcaz böyle bilmem
evet canım ben vatandaşlık tekrara başladım, 2. Ünitedeyim, coğrafya tekrara daha hiç başlamadım. Ben ne yapcm ya az kaldı:'(ayy cnm ne güzel balık tutmuşsunuz eğlenmşsnz :) Cnm inş. bi daha bırakmam sizi Cnm evet ya bencede artık sıkmaya başlayalım az kaldı kızlar:S
evet canım ben vatandaşlık tekrara başladım, 2. Ünitedeyim, coğrafya tekrara daha hiç başlamadım. Ben ne yapcm ya az kaldı:'(
cnm bende aynı durumdayım şurda 1 aydan daha az bi zaman kaldı şimdi yurtdışından misafrler gene gelicek beni bi kaç gün daha oyalycak, istanbuldan da bi tane misafrm gelşcek İnsanlarada gelme diyemyorsun