gıcık oluyorum gızım sana şu netlere bak yaa bide dert yanıyor maşallah . Ben ne yapıyım alıyım başımı gidiyim bari!Bu netlerle kazanırsın inşallah canım sen!
ya canım benim matematik kaldı ona da bilmiyorum çalışırmıyım. Tamam canım sağol ellerine sağlık pano için.Kızlar mrb nber
Kızlar konuları bitrnz mi hepsini??? Yeni bi pano hazrlycam hergün kaç soru çözdüğümzü eklycem
İnşallah canım ama ben zannetmiyorum sınavda bu kadar çıkacağını bazen bukadar net oluyor ama genelde 65 net anca yapıyorumgıcık oluyorum gızım sana şu netlere bak yaa bide dert yanıyor maşallah . Ben ne yapıyım alıyım başımı gidiyim bari!Bu netlerle kazanırsın inşallah canım sen!
Benim bitmedi anayasa geometri türkçe var bitecek .Evet soru sayısı daha iyi olmuş artık daha çok soru çözüyoruzKızlar mrb nber
Kızlar konuları bitrnz mi hepsini??? Yeni bi pano hazrlycam hergün kaç soru çözdüğümzü eklycem
yok canım uzak bayağZapzup sivrihisar size yakın mı, izmirdn dönüşte oraya uğradıydık. Aklıma nerden geldiyse gecenin bi vakti! Bu saatlerde normal, kafa bi milyon:)
Ne güzel hepiniz harıl harıl calısıyorsunuz, bense imkanım olmadıgı için bugünlerde basladım ve konuları bitiremeyecegim sanırım
sizi görünce kendimi cok eksik hissettim
canım benim inşallah çok yüksek alırsın!Kızlar geometri bitti ama konu sonundaki soruları çözmedim.Çünkü çözümlü değiller .Boşa vakit kaybediyorum.Soracak kimsemde yok.Denemelerim çözümlü artık oradaki geometri sorularıyla pratik yapmış olacağım .
Goldflaycım benim tabloma ekleyebilirsin.
Mat bitti
geo bitti
coğ. bitti
tarih bitti
vatandaşlık beni bitirdi başka birşey değil
pazartesi x yayıncılığın ders notları gelcek inşallah ondan sonra da tekrar yapıcam oradan hepsini .Bugün ya türkçe ya da vatandaşlık çalışacağım.
Vatandaşlık beyazkalemin soru bankası var soru çözüp yanlış çıktıkça kitaba dönücem öyle çalışıcam
canım benim inşallah çok yüksek alırsın!
Hayırlı sabahlar kızlar! Rabbim güzel bi gün bahşetti bize! İnşallah dolu dolu bi gün geçiririz!
İnşallah canım ama ben zannetmiyorum sınavda bu kadar çıkacağını bazen bukadar net oluyor ama genelde 65 net anca yapıyorum
Benim bitmedi anayasa geometri türkçe var bitecek .Evet soru sayısı daha iyi olmuş artık daha çok soru çözüyoruz
yok canım uzak bayağHer yere dünya kadar uzak . İnşallah atanırım da gideriz buradan
Bence gene de elinden geleni yap canım.Eğer çocuğun yoksa daha da çok vaktin vardır.HEle evli de değilsen fulle çalışmaları ne kadar çalışsan kardır
evliyiyim.1 de 3 yasında oglum var. gece gündüz calıssam anca yetişirim. elimden geleni yapıyorum. inş. ii bi puan alıp atanırım artık
cnm hiç öyle düşünme. bizde 3 ay kala başladıkNe güzel hepiniz harıl harıl calısıyorsunuz, bense imkanım olmadıgı için bugünlerde basladım ve konuları bitiremeyecegim sanırım
sizi görünce kendimi cok eksik hissettim
Benim bitmedi anayasa geometri türkçe var bitecek .Evet soru sayısı daha iyi olmuş artık daha çok soru çözüyoruz
Kızlar geometri bitti ama konu sonundaki soruları çözmedim.Çünkü çözümlü değiller .Boşa vakit kaybediyorum.Soracak kimsemde yok.Denemelerim çözümlü artık oradaki geometri sorularıyla pratik yapmış olacağım .
Goldflaycım benim tabloma ekleyebilirsin.
Mat bitti
geo bitti
coğ. bitti
tarih bitti
vatandaşlık beni bitirdi başka birşey değil
pazartesi x yayıncılığın ders notları gelcek inşallah ondan sonra da tekrar yapıcam oradan hepsini .Bugün ya türkçe ya da vatandaşlık çalışacağım.
Vatandaşlık beyazkalemin soru bankası var soru çözüp yanlış çıktıkça kitaba dönücem öyle çalışıcam
Dutcuğum napıyorsun?? Senin konular bitmşmydi??? Derslern hepsi bitmşmydi...??? Birazdan eklycem sen yazda ona göre güncellym panoyu