Dutcuğum napıyorsun?? Senin konular bitmşmydi??? Derslern hepsi bitmşmydi...??? Birazdan eklycem sen yazda ona göre güncellym panoyu
Dutcuğum napıyorsun?? Senin konular bitmşmydi??? Derslern hepsi bitmşmydi...??? Birazdan eklycem sen yazda ona göre güncellym panoyu
2012 Eylül KPSS'ciler | Bitirilen Konular |
suacan | MATEMATİK: .......Tarih: ..Coğrafya: ...... |
Zap_Zup | TÜRKÇE: sözcükte anlam,paragrafta anlam,anlatım teknkleri Geometri: Bitti MATEMATİK: Bitti Tarih: İslamiyet Öncesi Türk Tarihi, İslamiyet Dönemi Türk Tarihi, Türkiye Tarihi, Osmanlı Kültür ve Uygarlık, Osmanlı Islahat Hareketleri, kongreler,muharebeler,dış politika,2.dünya savaşı......... Bitti Coğrafya: |
GOLDFLAY | MATEMATİK: Temel Bilgiler ve İşlem Yeteneği, Temel Kavramlar, Basit denklermler,rasyonel sayılar TÜRKÇE: Sözcükte Anlam, Cümlede Anlam TARİH: İslamiyet Öncesi Türk Tarihi, İslamiyet Dönemi Türk Tarihi, Türkiye Tarihi, Osmanlı Kültür ve Uygarlık, Osmanlı Islahat Hareketleri, 20. yy da osmanlı devleti fikir akımları, trablusgarp,balkan,I.dünya savaşımondros ateşkes antlaşması,cemiyetler,kongreler,hazrlk dönemiCOĞRAFYA: Türkiye'nin Coğrafi Konumu, Türkiye'nin Yeryüzü Şekilleri, Türkiye'nin İklimi ve Bitki Örtüsü, Çevre ve Toplum, Türkiye'nin Nüfusu ve Özellikleri,Türkiyenin ekonomik coğrafyası,Coğrafi bölgeler. (Coğrafya bitti |
İronihayat | MATEMATİK: ............ebob ekok,bölünebilme,rasyonel sayılar,ondalık sayılar... |
karadut99 | GEOMETRİ: Açı kenar bağıntısıMATEMATİK:temel kavramlar, basamak kavramı, bölme ve bölünebilme, oran orantı,rasyonel sayılarCOĞRAFYA: türkynin coğ. konumu, türkiyenin yer şekillri, türkiyenin iklimi ve doğal bitki örtüsü,çevre ve toplum, Türkiye'nin Nüfusu ve Özellikleri,Türkiyenin ekonomik coğrafyası,Coğrafi bölgeler. (Coğrafya bitti ANAYASA: sosyal hayatı düzenlyen kur. , hukukun bölümleri, özel hukuk dalları,anayasa hukukuna giriş,1982 anayasası,yasama,idari hukuk,uluslararasu kuruluşlar,güncel bilgler.. Bitti |
Cnm maşallah tebrik edermkızlar ben geldimmmm deneme sonucum gy 45 gk 30 çıktı 5 net daha yükselttim ama itiraf etmeliyimki kolaydı bu deneme .Ne yaptıysam mat bölümünden yapıyorum ya bolcak bu tarih böyle bilmem .bu 5. denemem hala 1. inönü sakarya kars gümrü anlaşması sıralamalarını ne neyin sebebi karıştırıyorum .her gün de tekrarlıyorum ne olacak bilmem .En kolay denemede böyleyse off off
Bende bi deneme daha çözüp, öyle söylerim soru sayımı. Kızlar biraz argo olacak ama ben mal gibiyim. Deneme sonuçları kötü, çalıştığımı unutuyorum. Bilmiyorum nolcak bu halim!
cnm bende aynıyım ama sınavda belki bildğmz sorulardan bol miktarda çıkar
inşallah canım inşallah... Ben 100 soru çözdüm denemeden matın son 20 sorusuna dokunmadım bile. Ben netlerimi söylemesem de canım , çünkü çok kötü 2 , 3 güne kadar söylerim inşallah biraz şöyle insan içine çıkacak kadar olursa!cnm bende aynıyım ama sınavda belki bildğmz sorulardan bol miktarda çıkar
inşallah canım inşallah... Ben 100 soru çözdüm denemeden matın son 20 sorusuna dokunmadım bile. Ben netlerimi söylemesem de canım , çünkü çok kötü 2 , 3 güne kadar söylerim inşallah biraz şöyle insan içine çıkacak kadar olursa!
Tekrar yapıcm birazdan, suyumu içiyim...
Canını sıkma bence .Çünkü matematik daha bitmedi .Ona yoğunlaştığın için diğer derslerdeki şeyleri unutman çok normal .Ve matematiği çözmediğin için bu kadar düşük net yapman çok normal o stresle diğerlerine de hayrın kalmıyordur
Evet canım bak bende vatandaşlığı büyüttüm kitabı okuyamadım bile sıkıntıdan .Şimdi yendim o şeyi de yavaş yavaş çalışmaya başladım.Ben de sabahtan ilk şu muharebeler ve antlaşmaları tarihleriyle sıraladım yazarak not aldım e artık inşallah aklımda kalır iki haftadır aynı şeye çalışıp duruyorum neymiş bu kadar yaaa ne düşmez jetonum varmış.Benim jetonlaraltıgen herhalde
Dünya kadar ütüm var onlara şimdi başlıycam kızım rahat verirse .Eşimde saat 1 de yemeğe geliyor.O da sağolsun idare ediyor milföyle poğça gibi bişiy yapıp atıcam fırına çayla yeriz .İnşallah hepimiz için verimli olur bugün . Ben dün denemeden sonra hiç çalışamadım iş güç kızımı dışarı çıkardım falan .inşallah bugün çalışırım
inş. sagolcnm hiç öyle düşünme. bizde 3 ay kala başladıkhatta ben toplasak sınava kadar 2 ay çalşmş olucam... ama yoğun olarak çalşrsanz halledeblrsnz temeln de varsa cnm Allah büyük...
ne kadar güzel calısmıssınız maşallahTemel Bilgiler ve İşlem Yeteneği, Temel Kavramlar, Sayı Sistemleri
2012 Eylül KPSS'ciler Bitirilen Konular suacan MATEMATİK: .......Tarih: ..Coğrafya: ...... Zap_Zup TÜRKÇE: sözcükte anlam,paragrafta anlam,anlatım teknkleri Geometri: Bitti
MATEMATİK: Bitti
Tarih: İslamiyet Öncesi Türk Tarihi, İslamiyet Dönemi Türk Tarihi, Türkiye Tarihi, Osmanlı Kültür ve Uygarlık, Osmanlı Islahat Hareketleri, kongreler,muharebeler,dış politika,2.dünya savaşı......... Bitti
Coğrafya:Türkiye'nin Coğrafi Konumu, Türkiye'nin Yeryüzü Şekilleri, Türkiye'nin İklimi ve Bitki Örtüsü, Çevre ve Toplum, Türkiye'nin Nüfusu ve Özellikleri,Türkiyenin ekonomik coğrafyası,Coğrafi bölgeler. Bitti ANAYASA: Hukukun temel kavramları,anayasa hukuku GOLDFLAY MATEMATİK: Temel Bilgiler ve İşlem Yeteneği, Temel Kavramlar, Basit denklermler,rasyonel sayılar TÜRKÇE: Sözcükte Anlam, Cümlede Anlam TARİH: İslamiyet Öncesi Türk Tarihi, İslamiyet Dönemi Türk Tarihi, Türkiye Tarihi, Osmanlı Kültür ve Uygarlık, Osmanlı Islahat Hareketleri, 20. yy da osmanlı devleti fikir akımları, trablusgarp,balkan,I.dünya savaşımondros ateşkes antlaşması,cemiyetler,kongreler,hazrlk dönemiCOĞRAFYA: Türkiye'nin Coğrafi Konumu, Türkiye'nin Yeryüzü Şekilleri, Türkiye'nin İklimi ve Bitki Örtüsü, Çevre ve Toplum, Türkiye'nin Nüfusu ve Özellikleri,Türkiyenin ekonomik coğrafyası,Coğrafi bölgeler. (Coğrafya bitti ) ANAYASA: Hukukun temel kavramları,anayasa hukuku,temel hak ve ödevler İronihayat MATEMATİK: ............ebob ekok,bölünebilme,rasyonel sayılar,ondalık sayılar... karadut99 GEOMETRİ: Açı kenar bağıntısıMATEMATİK:temel kavramlar, basamak kavramı, bölme ve bölünebilme, oran orantı,rasyonel sayılarCOĞRAFYA: türkynin coğ. konumu, türkiyenin yer şekillri, türkiyenin iklimi ve doğal bitki örtüsü,çevre ve toplum, Türkiye'nin Nüfusu ve Özellikleri,Türkiyenin ekonomik coğrafyası,Coğrafi bölgeler. (Coğrafya bitti ) TÜRKÇE: sözcük anlamı, cümle anlamı, dilbilgisi, anlatım biçimleri,paragrafta anlam,noktalama işaretleri.. Bitti TARİH: islam öncesi türk tarihi, türk islam tarihi, türkiye tarihi, osmanlı kül.ve med. , 17 yy osm dev. , 18 yy osm dev. , 19 yy osm dev. , 20 yy osm dev. , hazırlık dön. , 1 tbmm dön. , muharebeler dön., iç politika gelişmeleri, ilkeler, inkılaplar... (tarih bitti )
ANAYASA: sosyal hayatı düzenlyen kur. , hukukun bölümleri, özel hukuk dalları,anayasa hukukuna giriş,1982 anayasası,yasama,idari hukuk,uluslararasu kuruluşlar,güncel bilgler.. Bitti
TARİH: inkılap tarih COĞRAFYA: Türkiyenin iklimi
hayırlı sabahlar dutcumHayırlı sabahlar kızlar. Güzel bi gün daha, mutlu olmak için, yetmez mi ? Bilgi öğrenmek için çıldıran bi beynimiz var.! Sizi çok seviyorum kızlar! İyiki varsınız!
valla canım benim durumum pek iç açıcı değil, ama sana şunu söyleyebilirim konuların bitince, deneme çöz bence, insan kendi durumunu görüyor ona göre yol haritası belirlersin. Hangi konudan eksiksin falan...Kızlar nasıl bi yol izlediniz calısırken?
Bende şimdi konu anlatımlı bir kitap var.konulardan sonra testleri var. birde cıkmış soruların kitapcıgı var.
5000 sorulu cözümlü bir kitap daha var.
nasıl calısmalıyım sizce. ben şimdi konu anlatımlıya calısıyorum. tarihteyim. onu bitirince,çözümlü soruları çözeyim diyorum. en sonda cıkmış sorulara bakıcam :44: