Son 3 buçuk ay kala kpss ye çalışmaya başlayanlar var mı?

Dutcuğum napıyorsun?? Senin konular bitmşmydi??? Derslern hepsi bitmşmydi...??? Birazdan eklycem sen yazda ona göre güncellym panoyu

canım bende ne yapayım eşimle beypazarına gittik , banka işleri vardı. O işlerini hallederken bende deneme çözdüm. Coğrafya bitti tarih bitti vatandaşlık bitti türkçe bitti matematik konularının 3 te biri bitti:'(

Dutcuğum napıyorsun?? Senin konular bitmşmydi??? Derslern hepsi bitmşmydi...??? Birazdan eklycem sen yazda ona göre güncellym panoyu

canım bende ne yapayım eşimle beypazarına gittik , banka işleri vardı. O işlerini hallederken bende deneme çözdüm.Coğrafya bitti tarih bitti vatandaşlık bitti türkçe bitti matematik konularının 3 te biri bitti:'(

2012 Eylül KPSS'cilerBitirilen Konular
suacan MATEMATİK: .......Tarih: ..Coğrafya: ......
Zap_ZupTÜRKÇE: sözcükte anlam,paragrafta anlam,anlatım teknkleri Geometri: Bitti
MATEMATİK: Bitti
Tarih: İslamiyet Öncesi Türk Tarihi, İslamiyet Dönemi Türk Tarihi, Türkiye Tarihi, Osmanlı Kültür ve Uygarlık, Osmanlı Islahat Hareketleri, kongreler,muharebeler,dış politika,2.dünya savaşı......... Bitti
Coğrafya:Türkiye'nin Coğrafi Konumu, Türkiye'nin Yeryüzü Şekilleri, Türkiye'nin İklimi ve Bitki Örtüsü, Çevre ve Toplum, Türkiye'nin Nüfusu ve Özellikleri,Türkiyenin ekonomik coğrafyası,Coğrafi bölgeler. BittiANAYASA: Hukukun temel kavramları,anayasa hukuku
GOLDFLAYMATEMATİK: Temel Bilgiler ve İşlem Yeteneği, Temel Kavramlar, Basit denklermler,rasyonel sayılar TÜRKÇE: Sözcükte Anlam, Cümlede Anlam TARİH: İslamiyet Öncesi Türk Tarihi, İslamiyet Dönemi Türk Tarihi, Türkiye Tarihi, Osmanlı Kültür ve Uygarlık, Osmanlı Islahat Hareketleri, 20. yy da osmanlı devleti fikir akımları, trablusgarp,balkan,I.dünya savaşımondros ateşkes antlaşması,cemiyetler,kongreler,hazrlk dönemiCOĞRAFYA: Türkiye'nin Coğrafi Konumu, Türkiye'nin Yeryüzü Şekilleri, Türkiye'nin İklimi ve Bitki Örtüsü, Çevre ve Toplum, Türkiye'nin Nüfusu ve Özellikleri,Türkiyenin ekonomik coğrafyası,Coğrafi bölgeler. (Coğrafya bitti ) ANAYASA: Hukukun temel kavramları,anayasa hukuku,temel hak ve ödevler
İronihayatMATEMATİK: ............ebob ekok,bölünebilme,rasyonel sayılar,ondalık sayılar...
karadut99GEOMETRİ: Açı kenar bağıntısıMATEMATİK:temel kavramlar, basamak kavramı, bölme ve bölünebilme, oran orantı,rasyonel sayılarCOĞRAFYA: türkynin coğ. konumu, türkiyenin yer şekillri, türkiyenin iklimi ve doğal bitki örtüsü,çevre ve toplum, Türkiye'nin Nüfusu ve Özellikleri,Türkiyenin ekonomik coğrafyası,Coğrafi bölgeler. (Coğrafya bitti ) TÜRKÇE: sözcük anlamı, cümle anlamı, dilbilgisi, anlatım biçimleri,paragrafta anlam,noktalama işaretleri.. Bitti TARİH: islam öncesi türk tarihi, türk islam tarihi, türkiye tarihi, osmanlı kül.ve med. , 17 yy osm dev. , 18 yy osm dev. , 19 yy osm dev. , 20 yy osm dev. , hazırlık dön. , 1 tbmm dön. , muharebeler dön., iç politika gelişmeleri, ilkeler, inkılaplar... (tarih bitti)
ANAYASA: sosyal hayatı düzenlyen kur. , hukukun bölümleri, özel hukuk dalları,anayasa hukukuna giriş,1982 anayasası,yasama,idari hukuk,uluslararasu kuruluşlar,güncel bilgler.. Bitti
Temel Bilgiler ve İşlem Yeteneği, Temel Kavramlar, Sayı Sistemleri
TARİH: inkılap tarih COĞRAFYA: Türkiyenin iklimi

Cnm maşallah tebrik ederm

................Soru sayısı..................Doğru..................Yanlış................Boş................Net

Zapzup: G.K+G.Y (120 s.) 75 net

Karadut:

Goldflay:

ben gece eklycem kızlar daha soru çözemedm

Son düzenleme:
Bende bi deneme daha çözüp, öyle söylerim soru sayımı. Kızlar biraz argo olacak ama ben mal gibiyim. Deneme sonuçları kötü, çalıştığımı unutuyorum. Bilmiyorum nolcak bu halim!

Bende bi deneme daha çözüp, öyle söylerim soru sayımı. Kızlar biraz argo olacak ama ben mal gibiyim. Deneme sonuçları kötü, çalıştığımı unutuyorum. Bilmiyorum nolcak bu halim!

cnm bende aynıyım ama sınavda belki bildğmz sorulardan bol miktarda çıkar

Bende aynıym iki haftadır aynı konuları tekrar ettiğim halde 6 denemede de aynı konuları yanlış yapmisim kronolojik sıralama sıfır sebep sonuçlar sıfır tarihte. Coğfya da da madenler sıfır her gece yatmadan o haritalara bakıyorum oysaki

inşallah canım inşallah... Ben 100 soru çözdüm denemeden matın son 20 sorusuna dokunmadım bile. Ben netlerimi söylemesem de canım , çünkü çok kötü 2 , 3 güne kadar söylerim inşallah biraz şöyle insan içine çıkacak kadar olursa!
Tekrar yapıcm birazdan, suyumu içiyim...

Canını sıkma bence .Çünkü matematik daha bitmedi .Ona yoğunlaştığın için diğer derslerdeki şeyleri unutman çok normal .Ve matematiği çözmediğin için bu kadar düşük net yapman çok normal o stresle diğerlerine de hayrın kalmıyordur

Hayırlı sabahlar kızlar. Güzel bi gün daha, mutlu olmak için, yetmez mi ? Bilgi öğrenmek için çıldıran bi beynimiz var.! Sizi çok seviyorum kızlar! İyiki varsınız!

Doğru diyorsun canım. Matematiğe çalışarak yoğunlaşamıyorum ki sadece beynimde büyütüp duruyorum. Biraz matematiğe yoğunlaşsam cok iyi olacak ,özellikle problemlere...

Evet canım bak bende vatandaşlığı büyüttüm kitabı okuyamadım bile sıkıntıdan .Şimdi yendim o şeyi de yavaş yavaş çalışmaya başladım.Ben de sabahtan ilk şu muharebeler ve antlaşmaları tarihleriyle sıraladım yazarak not aldım e artık inşallah aklımda kalır iki haftadır aynı şeye çalışıp duruyorum neymiş bu kadar yaaa ne düşmez jetonum varmış.Benim jetonlaraltıgen herhalde
Dünya kadar ütüm var onlara şimdi başlıycam kızım rahat verirse .Eşimde saat 1 de yemeğe geliyor.O da sağolsun idare ediyor milföyle poğça gibi bişiy yapıp atıcam fırına çayla yeriz .İnşallah hepimiz için verimli olur bugün . Ben dün denemeden sonra hiç çalışamadım iş güç kızımı dışarı çıkardım falan .inşallah bugün çalışırım

Merhaba kızlar ekol hoca animasyonlarla geometri bir baksın yapamayanlar.
En azından üçgenler vs. konularını bilseniz birer soru kurtarırsınız.

Goldflay beni de eklesene listeye :) Gözüm doysun dimi bir topik yetmiğ bana o topik senin bu topik benim geziyorum

kolay gelsin canım. Bende bi deneme ye başladım bakalım ne zamana bitirebileceğim.

cnm hiç öyle düşünme. bizde 3 ay kala başladık hatta ben toplasak sınava kadar 2 ay çalşmş olucam... ama yoğun olarak çalşrsanz halledeblrsnz temeln de varsa cnm Allah büyük...
inş. sagol
ne kadar güzel calısmıssınız maşallah

nasıl bir yol izliyorsunuz kızlar? beni biraz bilgilendirirmisiniz?
Hayırlı sabahlar kızlar. Güzel bi gün daha, mutlu olmak için, yetmez mi ? Bilgi öğrenmek için çıldıran bi beynimiz var.! Sizi çok seviyorum kızlar! İyiki varsınız!
hayırlı sabahlar dutcum

Kızlar nasıl bi yol izlediniz calısırken?

Bende şimdi konu anlatımlı bir kitap var.konulardan sonra testleri var. birde cıkmış soruların kitapcıgı var.
5000 sorulu cözümlü bir kitap daha var.

nasıl calısmalıyım sizce. ben şimdi konu anlatımlıya calısıyorum. tarihteyim. onu bitirince,çözümlü soruları çözeyim diyorum. en sonda cıkmış sorulara bakıcam :44:

valla canım benim durumum pek iç açıcı değil, ama sana şunu söyleyebilirim konuların bitince, deneme çöz bence, insan kendi durumunu görüyor ona göre yol haritası belirlersin. Hangi konudan eksiksin falan...

Bende konu çalıştım sonundakileri çözdüm şimdi deneme çözüyorum öyle
kızım uyudu şimdi gene deneme çözücem.Eşimde geldi yemeğe gitti.ütüler yarım kaldı off off :: neyse akşama vakit kalırsa vatandaşlığa bakıcam.Sabahtan yine muharebeler ve antlaşmalara göz gezdirdim bu 7. denemem bunda da yanlış yaparsam artık yuh diycem kendime illallah ettim neymi bu arkadaş ya .Aptal mıyım neyim diye düşünüyorum bazen

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…