Son 3 buçuk ay kala kpss ye çalışmaya başlayanlar var mı?

Sağol canım sanada. Çözdükçe düzelir canım sıkma canını. Benimki çok kötü çıkacğı kesin ama bakalım! Komşumun biri ankaranın bağlarını dinleyip duruxor sinirimi bozdu!

Sağol canım sanada. Çözdükçe düzelir canım sıkma canını. Benimki çok kötü çıkacğı kesin ama bakalım! Komşumun biri ankaranın bağlarını dinleyip duruxor sinirimi bozdu!

Benimde konsantrasyonum çok bozuluyor ya biri arar ya eşim gelir sınavda sa stres unsuru olacak diye daha çok odaklanmaya çalışıyorum ama daha soru da ne sorduğunu bile anlamıyorum bazen

Denemenin yarısını çözdüm ama berbat ötesi vazgeçtim çözmekten. Tam gaz tekrar yapmam lazım. Çok moralim bozuldu.

Neler yapıyorsun zap zup. Ben denemeyi bitirdim ama söylemiycem çok kötü. Cok tekrar yapmam lazım çooook...

Neler yapıyorsun zap zup. Ben denemeyi bitirdim ama söylemiycem çok kötü. Cok tekrar yapmam lazım çooook...

Benim denemelerde çok kötü .Tekrar yapıp duruyorum .Bugün türkçeyle geometriden kalan konuları bitirmeyi düşünüyorum.anayasa hala sıfır daha cumhur başkanının görevlerini bile karıştırıyorum.Dün de gezmeye gittik eşimle koca gün çalışamadım.Bi akşam denememde çözemediğim soruların cevaplarına baktım tekrar yapmış oldum o kadar .Goldflay hala yok yaa :26:

mrb arkadaslarim Beni merak ettiginz icin cok tesekkur ederim kizlar aannem bi temizlik yapti internetin kablolarini bozmus malesef... Bize bayram ertesi misafir geldi yatili burasi tatil yoresi oldugu icin misafirlere ben eslik etmk gezdrmek zorunda kaldi.Annem babam calistigi icin... Dun gittiler kizlar internette baglanmiyor dun girdcrktim giremedm babam belki bugun yapar telefondan griyom sizleri merak ettgim icin. Malesdf gunkefdr ders calissmyorum kendimi cok suclu hissediyorim simdi birazdan baslayacagiderse. Babam knterneti yaparsa bitrdgmz konulari panoya eklycem bu arada kizkad telden yazdgim icin yazdikkarimda hata olsblr dokunmatk uyuz etti

sanırım hepimiz çalışamadık ve aynı hisleri paylaşıyoruz.inşallah bundan sonra çok verimli olur çalışmalarımız birbirimize dua edelim .ÇAbuk gel aramıza olur mu

sanırım hepimiz çalışamadık ve aynı hisleri paylaşıyoruz.inşallah bundan sonra çok verimli olur çalışmalarımız birbirimize dua edelim .ÇAbuk gel aramıza olur mu

Cnm ins. Bugun yarin internet problemm hallolur. Ben bugun siki calisicam kolay geldn hepimze

canım benim özledik seni! Bidaha kaybolma olur mu? Bizde şimdi eşimle derenin kenarındayız, o balık tutuyor bende tekrar yapıyordum. Kızlar bugündn itibaren çok sıkı çalışalım, birbirimizi gazlayalım, başarmamız lazım, inşallah atanırız hepimiz!

Öğleyin eşim yemeğe geldi kızartma yaptım.Şimdi ocak lavabo temizliyorum kızım hala diş patlatıyor ve çok uykum var daha hiç ders çalışamadım yaa kızımda yemek yaparken 20 dk uyudu uyandı.İnşallah bir daha uyur da ders çalışırım gün bitmiş değil daha bi de dünyanın ütüsü var .ARtık rüyalarıma giriyor ya.Ders çalışcam diye ev çığrından çıkıyopr onu hallet bu sefer ders kalıyor ah kazanacağımı bi bilsem

Kızlar ben ders çalışamıycam sabahtan beri temizlik yap et kaç gündür .Kayınvaldemler kalmaya geliyorlarmış.Onlar gelesiye geometriye bakmaya devam edicem .ahh karadut ahh napıcaz böyle bilmem

Kızlar ben ders çalışamıycam sabahtan beri temizlik yap et kaç gündür .Kayınvaldemler kalmaya geliyorlarmış.Onlar gelesiye geometriye bakmaya devam edicem .ahh karadut ahh napıcaz böyle bilmem

ay canım benim senin evide han bellemişler iyice, daha yeni bbannenler gtmişti. Benimd kaynanam bir haftalığna eltimd kalack, eşimin sınavı için gttğmzd alacğz ne yapacaz canım sabredeceğiz, elden başka bişey gelmiyor ki! Bend sabahtan beri pazara git, temizlik, yemek yap iş bitmiyor ki ama bizim zamanımız öyle bir bitiyor ki! Allah yardımcımız olsun!!!

ayy cnm ne güzel balık tutmuşsunuz eğlenmşsnz :) Cnm inş. bi daha bırakmam sizi Cnm evet ya bencede artık sıkmaya başlayalım az kaldı kızlar:S

cnm ya sen yine o kadar şeye rağmen iyisin konuları bitrdn deneme yapıp soru çözüyorsun... Ama çocuğun olduğu halde misafrlern olduğu halde yine de iyi gidiyorsun cnm inş. bu son günlerde akslkler uzak durarda çalışırsn rahat rahat

ayy cnm ne güzel balık tutmuşsunuz eğlenmşsnz :) Cnm inş. bi daha bırakmam sizi Cnm evet ya bencede artık sıkmaya başlayalım az kaldı kızlar:S
evet canım ben vatandaşlık tekrara başladım, 2. Ünitedeyim, coğrafya tekrara daha hiç başlamadım. Ben ne yapcm ya az kaldı:'(

evet canım ben vatandaşlık tekrara başladım, 2. Ünitedeyim, coğrafya tekrara daha hiç başlamadım. Ben ne yapcm ya az kaldı:'(

cnm bende aynı durumdayım şurda 1 aydan daha az bi zaman kaldı şimdi yurtdışından misafrler gene gelicek beni bi kaç gün daha oyalycak, istanbuldan da bi tane misafrm gelşcek İnsanlarada gelme diyemyorsun

cnm bende aynı durumdayım şurda 1 aydan daha az bi zaman kaldı şimdi yurtdışından misafrler gene gelicek beni bi kaç gün daha oyalycak, istanbuldan da bi tane misafrm gelşcek İnsanlarada gelme diyemyorsun

valla diyen diyor canım, sorun bizde, bizim için çok önemli olan sınavı, başkaları önemsemezki, bizim bir sürelîğine duvar koymamız lazım ama yumuşak yüzlülüğümüzdn kaybediyoruz bence! Neysem, vatandaşlık 2. Üniteyi tekrar ettim. Şimdide coğrafyaya bakma zamanı geldi. Af kızlar aaaf...

Kızlar valla diyen gelme de diyor, gelemem de.
Benimde halam doğurdu. Üstüne tek bebede değil 3 tane.
Biri sussa öteki öteki sussa öbürü.
3 gün dayanabildim 3. gün sinirlerime yenilip döndüm
Ders çalışamamak vicdan azabı oluşturdu suçlayıp durdum kendimi
şimdi şehir dışından akrabalar da gel diyor ama gelemem diyorum
zaman az kaldı
iyice sinirlerimiz de gerilmeye başladı
keşke çoook relax olabilsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…