Son 3 buçuk ay kala kpss ye çalışmaya başlayanlar var mı?

Ay kızlar ölüyooom... Kalktığından beri temizlik koştur. Daha ütü yapmam lazım. Sırtım ağrıyor . Bide bu yorgunluğun üstüne kalkıp kek poğaça yaptım, kendime yorgunluk çayı demledim daha yeni oturdum. Ders çalışcam simdi bide. Siz neler yaptınız sorması ayıp!?

Hakikaten ara vermek gerekiyor. İnsanın beyni yoruluyor yaa :KK31: Ben dinlenemiycem ama eşim evde olunca tabi yemek bilmem ne derdi çok oluyor.

Ben de hiç unutmuyorum.Telefondan girdim gece gördüm ama yorum yazamadım.wi fi çekmiyo bi türlü kontörüm de yoktu.Pcyi eşim kapıyor akşamları

Bende anadolu lisesi okudum çok pişmanım .Ben ya hemşirelik ya da ticaret meslek lisesine gitmek istemiştim :KK30: baban büyüyünce vazgeçersin demişti .düzenli işi varya eşinin canım daha ne olsun . :KK31: keşke benim kocamda imam olsaydı. Bi de lise terk.iş bulmak çok sıkıntı.Aslında istanbulda oturuyorduk biz önceden orada çok iyi firmalarda çalışıyordu ama buraya gelince kendi mesleğiyle çok alakasız damlama sulama sistemleri kuruyor bayağ ağır işi .Araba tamiri lastik tamiri vesaire .Şimdi açıktan okuyor liseyi .İşi çok yoğun olduğu için eve gelince çalışacak vakitte kalmıyor.Öyle işte :KK31:pazar bile çalışıyo sabah 8 buçuk akşam 8 bazen 9 10 .12 de geldiği bile oluyo :KK31: Ah şu sınavı bi kazansam o da rahat rahat işini değiştirir hatta buradan taşınabiliriz bile.(Daha önceden de sormuştun burası eskişehirle ankaranın ortasında bi köy canım ikisine de aynı uzaklıkta 1.5 2 saati)Yarama tuz bastın döküldü bi anda bende :KK52: Zaten çenem çok düşüktür

Goldflaycim notlar içinde çok teşekkürler.Hele tarih slaytı en süperi çok kısa kısa notlar .Tekrar ederken çok kolaylık olacak sağol canım emeğine sağlık :KK52:

Cnm inş. atanırsn da eşinde ağır işlerde çalşmaktan kurtulur... cnm keşke bende anadolu lisesi okusaydım en kötü benm durumum kız meslek lisesi mezunuyum:KK19: alan dışı terch yapamadğm için istedğm bölümlere gidemedğm için ünv. hayatm bitti:KK19:

canım ablam sağlık meslek mezunu att. Taa 7 sene önce 72 mi ne almıştı kpssdn. Zaten onların bölümdn alım çok oluyor. Bende saf gibi gittimde anadolu lisesinde okudum, direttiydim ! Veya imam hatip okusaydım şimdiye atandıydım belkide nasip işte! Ben eşim istiyor diye ilahiyat okudum ha bide o zamanlar başörtü sorunu vardı o yüzden. Sırrımı açıklıyorum size benim eşim İMAM! Elhamdülillah! Yalnız konuyu nerden nereye getirdim , özet hayat hikayesi!

cnm bu devrde en iyi sağlık meslek lisessi var.. liseyi bitrnce memur olma şansı bu kadar yüksek başka bölüm yok.... Eşinin mesleği çok iyi bu arada:KK16:

aynı şey bana da oluyor ya bi daha yazamıyorum da .Off kızlar neler oldu bilemezsiniz .Babanemler buraya yakın pansiyonda kalıyorlardı.Günü uzattıracaklardı anlaşamamışlar bugün bana geldiler .Bi hafta buradalar ben nasıl ders çalışcam bilmiyorum :KK5: Sabah 7 de eşime kahvaltı 10 da onlara 12 1 de eşime öğle yemeği saatt 3 te onlara böyle sürer gider bu aman allahımmm :KK25: yaşlı insanlar gibi eşimle he:KK25: evde misafir ağırlıyoruz.Bi onun ailesi gelip kalıyor bi bizimkiler bayramlar hep tırt geçiyor yaa :KK25:

ayyy cnm benm onlar dersmiş neymiş anlamaz ki.... 1 haftan boşa gidecek.. inş. bi mucize olurda kısa zamanda giderler:KK31:

Ay kızlar ölüyooom... Kalktığından beri temizlik koştur. Daha ütü yapmam lazım. Sırtım ağrıyor . Bide bu yorgunluğun üstüne kalkıp kek poğaça yaptım, kendime yorgunluk çayı demledim daha yeni oturdum. Ders çalışcam simdi bide. Siz neler yaptınız sorması ayıp!?

cnm ben hiç bişey yapmadım:KK14: anneme yardm ettm... BUgün derslere başlamayı düşünüyorum kızlar:KK31:

:KK16::KK16:Bu arada kızlar hepiniizn bayramını kutluyorum:KK16::KK16:

$ramazan-bayramı1.jpg

Kızlar hepinizin bayramı mübarek olsun. Bu arada biz daha manisa kuladayız! İnşallah ders çalısabiliriz hepimiz!

Hayırlı bayramlar canım arkadaşlarım.:KK43: ben ölüyorumm yorgunluktan amann amannn ne dersi dün fellik fellik gezdik eve geldik kızım diş çıkarıyor.Babanemler var yemek bilmem ne .Kızım durmaz işler bitmez :KK43: 5 dk izin aldımda oturdum buraya da .pc de eşimde .Bi gece vaktim oldu onda da çok yoruldum .Ders çalışmayı canım istemedi.Kızım hiç durmuyor zaten .İnşallah ders çalışabiliriz hakkaten. Kızlar hanginiz demiştiniz hatırlamıyorum da biz eşimin ailesine uzaktık o zamanda gelip kalırlardı yakınız gene kalıyorlar off off mesafeler bizde hiç işe yaramadı .Yalnız şimdi benimkilerden uzağız pek aile içimize karışamıyorlar o kadar.Benim bugün hiç kafam ders istemiyor gene çözümlü deneme çözücem.öyle de tekrar oluyordur nasılsa .En Büyük KKEn Büyük TÜRKİYE hepiniz allaha emanet olun

kızlar merhaba:KK3:
Bende dün arkadaşmla buluştum bayramın ilk günü değişiklk oldu:KK1: Annm dün sinirlydi:KK4: çok asabımı bozdu ışıkları kapat yat dedi:KK43: onun yüüznden erkenden yattım yatakta 4 saat dönmek zorunda kaldım kızlar:KK43: boşuna gitti 4 saatim.. Ders çalışacaktım ne güzel:KK19: Bi de bana bi dünya laf söyledi:KK19: 2 yıl okuudn boşuna okudun o kadar masraf ettrdn:KK14: bişeyde olmadın öyle evde pinekliosun bıktım senden dedi:KK43::KK43::KK43: çok moralim bozuk kızlar biz annemle hiç anlaşamıyoruz. bi iş bulup çalşmam lazım böyle olmayacak:KK43:

Bende annemle hiç anlaşamam.Evlendim gittim hala anlaşamayız.O ayrı bi dünya ben ayrı.Anne olunca anlarsın derler ama anlayamadım hiç :KK52:Ama emin ol ki sen üzülünce en çok o üzülür.O da seni hayilindeki gibi förmek istediği için böyle azarlıyordur canım.Dünyanın düzeni bu sanırım .Annesinin babasının istediği konuma gelebilen çok az kişi var.
Ben de bi deneme çözebildim bayramda.ondada 80 net yaptım .uzman kariyerin çözümlü denemesiydi. çok yorucu ve tatsız geçiyor günlerim :KK30: günde 4 5 öğün sofra kurup kaldırıcam galiba.:KK43: bi ay kaldı zaten ben iş güçten vakit bulamıyorum hala:KK43: Karadut nerede acaba
Kızlar bi de bişiy sorucam.Biz sınavı kazandık diyelim tercihler tahminen ne zaman olur atandık diyelim ne zaman işe başlarız? Burada bi ev boşaldı ev oturduğumuz evden daha güzel ve daha geniş .kirası burayla aynı .Ona göre taşınıp taşınmamaya karar vericem :KK52:

Son düzenleme:
Bende annemle hiç anlaşamam.Evlendim gittim hala anlaşamayız.O ayrı bi dünya ben ayrı.Anne olunca anlarsın derler ama anlayamadım hiç :KK52:Ama emin ol ki sen üzülünce en çok o üzülür.O da seni hayilindeki gibi förmek istediği için böyle azarlıyordur canım.Dünyanın düzeni bu sanırım .Annesinin babasının istediği konuma gelebilen çok az kişi var.
Ben de bi deneme çözebildim bayramda.ondada 80 net yaptım .uzman kariyerin çözümlü denemesiydi. çok yorucu ve tatsız geçiyor günlerim :KK30: günde 4 5 öğün sofra kurup kaldırıcam galiba.:KK43: bi ay kaldı zaten ben iş güçten vakit bulamıyorum hala:KK43: Karadut nerede acaba
Kızlar bi de bişiy sorucam.Biz sınavı kazandık diyelim tercihler tahminen ne zaman olur atandık diyelim ne zaman işe başlarız? Burada bi ev boşaldı ev oturduğumuz evden daha güzel ve daha geniş .kirası burayla aynı .Ona göre taşınıp taşınmamaya karar vericem :KK52:

Cnm evet haklıısn annelerde bizde iki tarafta karşı tarafın istediği gibi olmasını istyor ama olmuyor işte:KK50: Cnm misafrlern gitti mi??? Cnm 80 net iyi sayılır... Sınavdada 80 net yaparsan belki en son atamalarda gidersn cnm:KK34: Cnm eğer sı:KK34:navdan 90 üzeri, bi puan alırsan ilk atamalarda gidersn herhalde ya da en geç ikinci..... cnm ilk atamalar ne zmn olur bilmiyorum ama en geç 2-3 ay içinde olur.... puanına göre bakarsn cnm. Ona göre taşınırsın.. 85-86 gelirse taşınırsın:KK1: En son atamalarda ancak gidiliyor o puanla 2 sene onu bekleyeceğine taşınırsn:KK1:

Cnm evet haklıısn annelerde bizde iki tarafta karşı tarafın istediği gibi olmasını istyor ama olmuyor işte:KK50: Cnm misafrlern gitti mi??? Cnm 80 net iyi sayılır... Sınavdada 80 net yaparsan belki en son atamalarda gidersn cnm:KK34: Cnm eğer sı:KK34:navdan 90 üzeri, bi puan alırsan ilk atamalarda gidersn herhalde ya da en geç ikinci..... cnm ilk atamalar ne zmn olur bilmiyorum ama en geç 2-3 ay içinde olur.... puanına göre bakarsn cnm. Ona göre taşınırsın.. 85-86 gelirse taşınırsın:KK1: En son atamalarda ancak gidiliyor o puanla 2 sene onu bekleyeceğine taşınırsn:KK1:

Hadi yaa ben 85 puan alsam yeter diyordum ozaman hedefim 95 olmalı :KK52: ya genel yeteneğim iyide şu genel kültür beni batırıyor.Hele vatandaşlık sıfır :KK30:

Geldim kızlar sizi çok özledim birde ders çalışmayı:) yarın ankara ya dönüyoruz. Hiç ders çalışamadım, geldimızdn beri ablamın dip köşe temizliğini yapıyoruz, iki tane yeğenim var çok dağınıklar, eniştemde öyle gece masal oku diye geliyolar beni uyutup şımarıklığa devam. Çok canım sıkılıyor ders çalışamıyorum:'( cuma gününden itibaren düzenli tekrara ve deneme çözmeye başlayacğm inşallah. Görüşùrüz .

kolay gelsin canım.:KK43: benimde moralim çok bozuk çalışamıyorum artık.çalışsamda kafam almıyor sanki .kendime yeni kaynaklar almak istiyorum.vatandaşlıktan - netler çıkarıyorum artık :KK43: ümidimi kay:KK43:ettim ben ya .kızlar şöyle hemen öğretecek vatandaşlık kitabı arıyorum.ince dili böyle profesör dili gibi değil .sen ben konuşuyor muşuz gibi var mı böyle bi kitap :KK43: deneme çözücem ben bugünde hiç tekrar yapasım yok içim çıktı aynı şeyleri okumaktan.2012 lisans kpss yi çözücem bakalım

Son düzenleme:
kızlaarrr nerelerdesinizzz :KK20: benim misafirlerim saat üçte gidecekler sonra temizliğe girişicem .habire parça pınçık notlar okuyorum.İnşallah aklımda kalıyordur.kitap siparişimi bugün vericem :KK20: Buraya gelin çabuukkkkk bomboş kalmış buralar .

kızlaarrr nerelerdesinizzz :KK20: benim misafirlerim saat üçte gidecekler sonra temizliğe girişicem .habire parça pınçık notlar okuyorum.İnşallah aklımda kalıyordur.kitap siparişimi bugün vericem :KK20: Buraya gelin çabuukkkkk bomboş kalmış buralar .

geldim canım geldim! Ayy evimi çok özlemişim kızlar:'( bu arda 4 yayınevinin denemesini aldım: pegemakademi, beyaz kalem, murat yay. birde uzman kariyernkini aldım, toplam 42 deneme var inşallah faydasını görürüm. Çayımı demledim hemen bi plan yapıp başlamam lazım, düzenli yazarım artık buraya. Sizler neler yapıyorsunuz?

kolay gelsin canım.:KK43: benimde moralim çok bozuk çalışamıyorum artık.çalışsamda kafam almıyor sanki .kendime yeni kaynaklar almak istiyorum.vatandaşlıktan - netler çıkarıyorum artık :KK43: ümidimi kay:KK43:ettim ben ya .kızlar şöyle hemen öğretecek vatandaşlık kitabı arıyorum.ince dili böyle profesör dili gibi değil .sen ben konuşuyor muşuz gibi var mı böyle bi kitap :KK43: deneme çözücem ben bugünde hiç tekrar yapasım yok içim çıktı aynı şeyleri okumaktan.2012 lisans kpss yi çözücem bakalım

Vatandaşlık diğer derslerin aksine en keyiflisi ve en kolayı
Tarih ve coğ. da olduğu gibi yorum soruları yok..
Sana ilk önce datayı öneririm bir güzel oku. Sonra ihtiyaç 24 saatte vatandaşlıktan çalış yazarak özellikle.
En sonda da data kral kızı testlerini çöz.
Sonra da bana dua et yeter :)))

X