Son 3 buçuk ay kala kpss ye çalışmaya başlayanlar var mı?

ben de hiç takip etmiyorum canım. Çalıştığım bi kitapta yok ne yapacaksam sınavda.

yalnız çalışmayla ilgili hiç planım yok
Çok işim var dün başlıyayım dedim yetiştiremedim .Bayram temizliği yapmaya çalışıyorum hala uykusuzum da inşallah vaktim olur da çalışırım

inşallah çalışırsın canım. Bende iki gündür halı yıkıyorum, bugünde yıkıycam . Bayramda evde olmayacağız ama yine de temizlik yapıyorum, İzmir e gidecğz ablamı ziyarete. Bende şimdi inkılap tarihi tekrara başlayacğm. Hadi kolay gelsin canım.

Sağol canım bize de kimse gelmeyecek ama adetten işte aslında ben gene yapmayacaktım da eşim baskı kuruyor Benim evim alt kat .Bende dün evin önünü yıkadım falan .Normalde her bayram öncesi eşim yapardı bu işi hadi ben yapayım dedim.hortumla camları da yıkadım.sen bütün sular gir eve camın altında da hemen yeni yıkayıp sermeye kıyamadığım halılarım ıslanmış.Yerdeki halıfleksi zar zor kuruttum Hep işlerim kaldı o yüzden . bi de iki günde bi kızrtma yaptırıyo eşim habire ocak siliyorum yaa ohh anlattım da içim rahatladı .Gene ocak silcem daha dün sabah silmiştim bi de amann bu işler hiç bitmez allah hepimize yardım etsin ya.Ben dün 17 18 19 yy ıslahatları tekrarladım.Bugün
45 sorumu ne anayasa sorusu çözdüm .fırsat bulursam geotmetri çalışcam ama saat üç oldu daha birşeye başlayamadım habire yemek yap mama saati yemek yap yemek saati .Allahtan bugn iftara davetliyiz babanemlere onunda çenesi hiç durmaz devamlı eşime laf sokar. ben burayı iyice bir derdim vara çevirmeden kaçayım bari hepinize verimli dersler

oyy bi temizlik yapmışım beni bi dahaki yıla kadar idare eder çok sık toptan temizlik yapamıyorum heryer toz olmuş canım çıktı .Camda silmem lazımda amaan kalsın dedim yaa zaten kızım diş çıkarıyor durmuyor.Allahtan ev küçük .(şöyle yorgunluktan bayılan bi ifade aradım ama bulamadım .)

iyı canım kurtulmuşsun o yükten. Bende yarın yaparım artık. Canım siz hangi şehirde oturuyorsnz, geçen msjında Ankara ya git gel 50 lira tuttu yol masrafı dedin ya o zaman yakınsınız Ankara ya?

Evet cnm haklısın inşallah amin

Cnm ihtiyaç yayınlarının denemeleri sanırım daha iyi ama tam emin değilim bu konuda.. Ben daha konularını bitirmemiş biri olarak Şu an da soru bankası denemelere falan çok fazla kıyas yapamıyorum...

napalım canım zapzup bütün gün temizlik yaptı bende yattım iftardan sonra ancak kendime gelebiliyorum, çayımı doldurup başlıycm, canım inşallah bu sene hepimiz atanırız. Aaaf Af!

Cnm bende kaç gündür ders çalışamıyorum can sıkıntısı ve oruç hepsi bir yürümüyormuş... ben sanırım 1-2 gün daha çalışamycam bayramn 2. günü başlıycam o zamana kadar beynimi boşaltmam laazım

Bence de canım gez toz eğlenmene bak bende öyle yapacağım İzmir e ablamlara gideceğiz, bende pek çalışcağımı zannetmiyorum bayramda.

Cnm telden girersn arada herhalde bayramda unutmazsn biizi

Hiç unuturmuyum canım sizi, hergün rapor vermek için girerim. Zaten ablamla anlaştık ben hiç bi iş yapmam dedim ders çalışmam gerekiyor dedim. Kendi memur oldu ya tuzu kuru :) ha bire gelin diyor , bende böyle şartlı giderim.

Cnm ablan kaç puanla ne zmn memur oldu??? Hangi kurumda?? Ne mezunuydu

Cnm ablan kaç puanla ne zmn memur oldu??? Hangi kurumda?? Ne mezunuydu
canım ablam sağlık meslek mezunu att. Taa 7 sene önce 72 mi ne almıştı kpssdn. Zaten onların bölümdn alım çok oluyor. Bende saf gibi gittimde anadolu lisesinde okudum, direttiydim ! Veya imam hatip okusaydım şimdiye atandıydım belkide nasip işte! Ben eşim istiyor diye ilahiyat okudum ha bide o zamanlar başörtü sorunu vardı o yüzden. Sırrımı açıklıyorum size benim eşim İMAM! Elhamdülillah! Yalnız konuyu nerden nereye getirdim , özet hayat hikayesi!

Hakikaten ara vermek gerekiyor. İnsanın beyni yoruluyor yaa Ben dinlenemiycem ama eşim evde olunca tabi yemek bilmem ne derdi çok oluyor.
Ben de hiç unutmuyorum.Telefondan girdim gece gördüm ama yorum yazamadım.wi fi çekmiyo bi türlü kontörüm de yoktu.Pcyi eşim kapıyor akşamları

Bende anadolu lisesi okudum çok pişmanım .Ben ya hemşirelik ya da ticaret meslek lisesine gitmek istemiştim baban büyüyünce vazgeçersin demişti .düzenli işi varya eşinin canım daha ne olsun . keşke benim kocamda imam olsaydı. Bi de lise terk.iş bulmak çok sıkıntı.Aslında istanbulda oturuyorduk biz önceden orada çok iyi firmalarda çalışıyordu ama buraya gelince kendi mesleğiyle çok alakasız damlama sulama sistemleri kuruyor bayağ ağır işi .Araba tamiri lastik tamiri vesaire .Şimdi açıktan okuyor liseyi .İşi çok yoğun olduğu için eve gelince çalışacak vakitte kalmıyor.Öyle işte pazar bile çalışıyo sabah 8 buçuk akşam 8 bazen 9 10 .12 de geldiği bile oluyo Ah şu sınavı bi kazansam o da rahat rahat işini değiştirir hatta buradan taşınabiliriz bile.(Daha önceden de sormuştun burası eskişehirle ankaranın ortasında bi köy canım ikisine de aynı uzaklıkta 1.5 2 saati)Yarama tuz bastın döküldü bi anda bende Zaten çenem çok düşüktür

Goldflaycim notlar içinde çok teşekkürler.Hele tarih slaytı en süperi çok kısa kısa notlar .Tekrar ederken çok kolaylık olacak sağol canım emeğine sağlık

Son düzenleme:

yaa çok uzun bi yazı yazmıştım telefn göndrmedi, gıcık etti beni.

aynı şey bana da oluyor ya bi daha yazamıyorum da .Off kızlar neler oldu bilemezsiniz .Babanemler buraya yakın pansiyonda kalıyorlardı.Günü uzattıracaklardı anlaşamamışlar bugün bana geldiler .Bi hafta buradalar ben nasıl ders çalışcam bilmiyorum Sabah 7 de eşime kahvaltı 10 da onlara 12 1 de eşime öğle yemeği saatt 3 te onlara böyle sürer gider bu aman allahımmm yaşlı insanlar gibi eşimle he evde misafir ağırlıyoruz.Bi onun ailesi gelip kalıyor bi bizimkiler bayramlar hep tırt geçiyor yaa

Son düzenleme:
zor işin canım en iyisi ne biliyor musun kendi ailenede eşinin ailesinede uzakta oturucksn. Yakınlastıkça eşinle aran bozuluyor. Eşimin öncedn görev yeri Karabük'teydi , ama zorla direttik Ankara ya gelecz dye 6 ay oldu geleli. Onun aileside benim ailemd Ankara da zor oluyor.
Aman bend bu arada temizliği yaptım anam ağladı!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…