Hakikaten ara vermek gerekiyor. İnsanın beyni yoruluyor yaaBen dinlenemiycem ama eşim evde olunca tabi yemek bilmem ne derdi çok oluyor.
Ben de hiç unutmuyorum.Telefondan girdim gece gördüm ama yorum yazamadım.wi fi çekmiyo bi türlü kontörüm de yoktu.Pcyi eşim kapıyor akşamları
Bende anadolu lisesi okudum çok pişmanım .Ben ya hemşirelik ya da ticaret meslek lisesine gitmek istemiştimbaban büyüyünce vazgeçersin demişti .düzenli işi varya eşinin canım daha ne olsun . keşke benim kocamda imam olsaydı. Bi de lise terk.iş bulmak çok sıkıntı.Aslında istanbulda oturuyorduk biz önceden orada çok iyi firmalarda çalışıyordu ama buraya gelince kendi mesleğiyle çok alakasız damlama sulama sistemleri kuruyor bayağ ağır işi .Araba tamiri lastik tamiri vesaire .Şimdi açıktan okuyor liseyi .İşi çok yoğun olduğu için eve gelince çalışacak vakitte kalmıyor.Öyle işte pazar bile çalışıyo sabah 8 buçuk akşam 8 bazen 9 10 .12 de geldiği bile oluyo Ah şu sınavı bi kazansam o da rahat rahat işini değiştirir hatta buradan taşınabiliriz bile.(Daha önceden de sormuştun burası eskişehirle ankaranın ortasında bi köy canım ikisine de aynı uzaklıkta 1.5 2 saati)Yarama tuz bastın döküldü bi anda bende Zaten çenem çok düşüktür
Goldflaycim notlar içinde çok teşekkürler.Hele tarih slaytı en süperi çok kısa kısa notlar .Tekrar ederken çok kolaylık olacak sağol canım emeğine sağlık
canım ablam sağlık meslek mezunu att. Taa 7 sene önce 72 mi ne almıştı kpssdn. Zaten onların bölümdn alım çok oluyor. Bende saf gibi gittimde anadolu lisesinde okudum, direttiydim ! Veya imam hatip okusaydım şimdiye atandıydım belkide nasip işte! Ben eşim istiyor diye ilahiyat okudum ha bide o zamanlar başörtü sorunu vardı o yüzden. Sırrımı açıklıyorum size benim eşim İMAM! Elhamdülillah! Yalnız konuyu nerden nereye getirdim , özet hayat hikayesi!
aynı şey bana da oluyor ya bi daha yazamıyorum da .Off kızlar neler oldu bilemezsiniz .Babanemler buraya yakın pansiyonda kalıyorlardı.Günü uzattıracaklardı anlaşamamışlar bugün bana geldiler .Bi hafta buradalar ben nasıl ders çalışcam bilmiyorumSabah 7 de eşime kahvaltı 10 da onlara 12 1 de eşime öğle yemeği saatt 3 te onlara böyle sürer gider bu aman allahımmm yaşlı insanlar gibi eşimle he evde misafir ağırlıyoruz.Bi onun ailesi gelip kalıyor bi bizimkiler bayramlar hep tırt geçiyor yaa
Ay kızlar ölüyooom... Kalktığından beri temizlik koştur. Daha ütü yapmam lazım. Sırtım ağrıyor . Bide bu yorgunluğun üstüne kalkıp kek poğaça yaptım, kendime yorgunluk çayı demledim daha yeni oturdum. Ders çalışcam simdi bide. Siz neler yaptınız sorması ayıp!?
Bende annemle hiç anlaşamam.Evlendim gittim hala anlaşamayız.O ayrı bi dünya ben ayrı.Anne olunca anlarsın derler ama anlayamadım hiçAma emin ol ki sen üzülünce en çok o üzülür.O da seni hayilindeki gibi förmek istediği için böyle azarlıyordur canım.Dünyanın düzeni bu sanırım .Annesinin babasının istediği konuma gelebilen çok az kişi var.
Ben de bi deneme çözebildim bayramda.ondada 80 net yaptım .uzman kariyerin çözümlü denemesiydi. çok yorucu ve tatsız geçiyor günlerimgünde 4 5 öğün sofra kurup kaldırıcam galiba. bi ay kaldı zaten ben iş güçten vakit bulamıyorum hala Karadut nerede acaba
Kızlar bi de bişiy sorucam.Biz sınavı kazandık diyelim tercihler tahminen ne zaman olur atandık diyelim ne zaman işe başlarız? Burada bi ev boşaldı ev oturduğumuz evden daha güzel ve daha geniş .kirası burayla aynı .Ona göre taşınıp taşınmamaya karar vericem
Cnm evet haklıısn annelerde bizde iki tarafta karşı tarafın istediği gibi olmasını istyor ama olmuyor işteCnm misafrlern gitti mi??? Cnm 80 net iyi sayılır... Sınavdada 80 net yaparsan belki en son atamalarda gidersn cnm Cnm eğer sı navdan 90 üzeri, bi puan alırsan ilk atamalarda gidersn herhalde ya da en geç ikinci..... cnm ilk atamalar ne zmn olur bilmiyorum ama en geç 2-3 ay içinde olur.... puanına göre bakarsn cnm. Ona göre taşınırsın.. 85-86 gelirse taşınırsın En son atamalarda ancak gidiliyor o puanla 2 sene onu bekleyeceğine taşınırsn
kızlaarrr nerelerdesinizzzbenim misafirlerim saat üçte gidecekler sonra temizliğe girişicem .habire parça pınçık notlar okuyorum.İnşallah aklımda kalıyordur.kitap siparişimi bugün vericem Buraya gelin çabuukkkkk bomboş kalmış buralar .
kolay gelsin canım.benimde moralim çok bozuk çalışamıyorum artık.çalışsamda kafam almıyor sanki .kendime yeni kaynaklar almak istiyorum.vatandaşlıktan - netler çıkarıyorum artık ümidimi kay ettim ben ya .kızlar şöyle hemen öğretecek vatandaşlık kitabı arıyorum.ince dili böyle profesör dili gibi değil .sen ben konuşuyor muşuz gibi var mı böyle bi kitap deneme çözücem ben bugünde hiç tekrar yapasım yok içim çıktı aynı şeyleri okumaktan.2012 lisans kpss yi çözücem bakalım