Soktayım. Siddet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kusura bakmayin da burada konu acip fotograf eklemeyi akil eden kadin, 155 ya da 112 yi aramayi da akil eder.

Dayak yemis nasil makul yorumlar yapilabilir ?

uyku apnesi nasıl bir bahane yahu?
çocuğum var, işim yok, param yok bunları duydukta.
çığır açtınız maşallah.

bakın maruzatı yukarıda..
çok çaresiz evet. benim de babamda uyku apnesi olsa bende çaresiz olurdum.

Bakın şu an 155’i aramaktan başka yapacak hiçbir şey yok. Bunu size yapanın ancak polis çağırarak burnundan fitil fitil getirebilirsiniz. Korkmayın lütfen.

Kusura bakmayin da burada konu acip fotograf eklemeyi akil eden kadin, 155 ya da 112 yi aramayi da akil eder.

Dayak yemis nasil makul yorumlar yapilabilir ?
Konuşacak fikirlesecek çok şey var aslında şiddete meyilli bir adamin olduğu yerde polisin bile can güvenliği yok zaten konu sahibi şey demiş babamın apnesi var ben de biliyorum darp r. Almayı falan .... Benim için konu bitti şu an . Sıfır ciddiyetle bakıyorum konu sahibine. Bizlik bişey yokmuş dagilalim evlerimize en iyisi kocası döver de sever de nasılsa ..hayret bir şey ya.

Niye polis çağırma imkanı olmasın? 112, 155 vs ücretsiz hatlar.

Aynen oyle ..
"Kocandir , dover de sever de ." demek gerekiyormus.

Sen sıcak bişey iç bir duş al yat(tabi kocan evde değilse yada güvendeysen)dedigin gibi şoktasın mantikli düşünemiyorsun cevaplarindan da belli yarın salim kafayla düşün burda da dertleşiriz.halen kac kez sordum cevap alamiyorum KOCAN EVDE MI HALEN

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…