İşini hakkıyla yapan insanlar var siz hiç merak etmeyinHastaneye de gitmekten soğuyacağızduymadım bilmedim anlamıyorum a geçelim en iyisi
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşini hakkıyla yapan insanlar var siz hiç merak etmeyinHastaneye de gitmekten soğuyacağızduymadım bilmedim anlamıyorum a geçelim en iyisi
![]()
DönmüşsüüünnHastaneye de gitmekten soğuyacağızduymadım bilmedim anlamıyorum a geçelim en iyisi
![]()
Yooo. Yeni üyeyimDönmüşsüüünn![]()
Kızınız var mı hanımefendi kızınızın veya kardeşinizin ve ya siz böyle bir hayat yaşarmıydınız size etik geliyor muKonu sahibi kendi de kaytaramadığı için şikayet ettiğinden dolayı haksız ama günde 30382929(?) erkekle yatmayı ahlaksız olarak tanımlayacak yetkiniz nerden geliyor? yattığınız erkek sayınızın az olması mı sizi ahlaklı yapıyor ? Hem de bu sizin kendi değerlerinize göre iken.
Size allah akıl fikir versin. Objektif olamıyorsunuz. He deseniz mesai saatinde ya da hastanede yapmak ahlaksız ok ama resmen konuyu cımbızlayıp yargılamak peşindesiniz.
Çünkü kötüsünMerhaba.beni zaten bilenler biliyor.insanların linç ihtiyacını tek başıma karşılıyorum resmen sitedeyıllar yılı aşamadığım sorunum kıskançlık.kendimi insanlardan hem üstün buluyorum hem de kıskanıyorum.özellikle eşi, partneri istekli olan insanları.haa bende yok olarak algılanmasın.benim hayatımda da fazla fazla istekli partnerler oldu ama nedense başkasından duyunca sinir ve kıskançlık basıyor.biri mesela kocam çok istekli, en az iki günde bir yapıyor, ilişkimiz çok yolunda dese bile sinirleniyorum.stres basıyor.en sevdiğim konular isteksiz koca konuları.zaten burada da sık sık böyle olduğum için linçleniyorum.sanki bazı şeyler bana özel olmalı.bir türlü doymuyorum.sevgilim, partnerim varken bile bundan ayrılırsam da başkasını hemen bulabilir miyim diye strese giriyorum.karşımdaki insana da yeterince saygı duymuyorum.sırf diğer kadınlardan aşağı kalmama yarışı gibi düşünüyorum.bir dönem cinsel hayatım olmasa aşağılık kompleksine giriyorum.beğenmediğim kendime göre çirkin, gösterişsin bulduğum kadınların bile(!) çok mutlu ilişkileri, evlilikleri olmasına gıcık oluyorum.bu kadınla birlikte olacak kadar yoklukta mısınız falan diyorum içimden.neden bu kadar kötü kalpliyim.bazen telkinlerle iyi düşünüyorum ama sonra yine eski tas eski hamam.kötü biri olmaktan nasıl kurtulabilirim? Düşünce sistemini kalıcı olarak değiştirmenin bir yolu var mı ?
O zaman şöyle içten bir beddua ..Rabbim maaşlarınızı burnunuzdan getirsin insallahMerhaba arkadaşlar.bugün beni uzun suredir çileden çıkartan bir durumu paylaşmak istiyorum.bilenleriniz vardır, kamuda alanında devlet memuruyum.mesaimiz 8-4. Ben disiplinli bir insan olduğum ve sabah erken güne başlamayı da sevdiğim için 8'i 5 gece civarı hastanede oluyorum.bir odada 3 kişi çalışıyoruz.biri zaten takımın beyni olduğu için gidiş geliş saatleri belli değil.kamuda nasıl böyle birşey oluyor derseniz o kendi kendine öldürdü diyeyim siz anlayın.onu zaten ben de saymıyorum artık.sqldım gitsin.ben teknikeri o eczacı.eee tabi onun da etkisi var.ikisi eczacı ben eczane teknikeriyim.diğer eczacıya gelirsek o pek bir işten anlamaz sadece rutin işleri yerine getirir.raporlara bakmak onun görevi.ama sabah o kadar geç geliyor ki özellikle tatil dönüşleri hasta yığılıyor. Eee ben gelmişim odadayım millete de eczaciyı bekleyin diyemiyorum.öyle bir yapım yok çok rahatsız oluyorum.eskiden bakıyordum ama şimdi kaşeleyip yolluyorum.biktım artık.hesap soran da ona soracak sonuçta.babane.ama buna rağmen hakkima giriliyor.ben erken gelip kendi işim başlayana kadar kahvaltı yapmak istiyorum.sürekli hasta gelip gittiği için rahat rahat kahvaltı da yapamıyorum.gecen anahtarımı unutmuşum bayram tatili dönüşü.o açıp bütün hastalara baktı.ama unutmasaydim ben muhatta nolmak zorunda kalacaktım.diger eczacı zaten patron gibi.arada kontrol eder gider.eee bu da böyle insan bazen çok sinirleniyor.yönetim bazen farkedip sıkılıyor bunları ya da yönetici gibi olan eczacı diğerini şikayet ediyor falan.2 gün 5 dakika daha erken geliyorlar sonra yine aynıgüler misin ağlar mısın? Neyse fazla uzun olacak o yüzden uzatmayayim.tavsiye amacıyla açmadim aslında konuyu.düzeleceği de yok biliyorum sadece paylaşmak istedim.tabi ki herkes için konuşmuyorum ama her millet hakkettiği gibi yönetilir diye boşuna demiyorlar.bu ahlaksız halka müstahak valla.ama kurunun yanında yaş da yanıyor maalesef.ne kadar işgüzar, tembel, sorumsuz, iş ahlakı olmayan rezil bir milletiz.halkı ne ki başındakiler ne olsun yani?
Eee sizde mesai saatleri içinde kahvaltı yapmak istiyorsunuz. Sizin iş ahlakınız nerde?Eee işini hakkıyla yapmamak ahlaksızlık değil mi? Zaten ahlaksızlığı hep belaltı bildiğimiz için bu haldeyiz zaten.
Uyduruyor bence de ya, bazen cinsellikle ilgili oyle abartili seyler yaziyor ki, hic bilmiyor mu nasil yapildigini diyorumÇizdiği profil: Muhafazakar baskıcı ailede büyüyüp ekonomik özgürlük kazanınca bütün bastırılmışlığının acısını çıkarmaya çalışan, bu yüzden de bocalayan bir kadın.
Eski konularını biliyorum. Buraya kadar bir çelişki yok. Böyle çok kadın var ülkemizde. Özgür hayat yaşadığını zannedip aslında erkeğin çektiği yöne gittiğinin farkında bile olmayan.
Güzelliği mini etekle, özgürlüğü sınırsız cinsel hayatla bağdaştıran. İçten içe arzuladığı hayatın ne olduğunu bile bilmeyen.
Ama hastanede seksmiş, günde 3 erkekmiş bunları dalgasına yazdığını düşünüyorum. Bakire bile olabilir.