Ahlâksız iş arkadaşları

Çizdiği profil: Muhafazakar baskıcı ailede büyüyüp ekonomik özgürlük kazanınca bütün bastırılmışlığının acısını çıkarmaya çalışan, bu yüzden de bocalayan bir kadın.
Eski konularını biliyorum. Buraya kadar bir çelişki yok. Böyle çok kadın var ülkemizde. Özgür hayat yaşadığını zannedip aslında erkeğin çektiği yöne gittiğinin farkında bile olmayan.
Güzelliği mini etekle, özgürlüğü sınırsız cinsel hayatla bağdaştıran. İçten içe arzuladığı hayatın ne olduğunu bile bilmeyen.
Ama hastanede seksmiş, günde 3 erkekmiş bunları dalgasına yazdığını düşünüyorum. Bakire bile olabilir.
Ben de hiç inanmıyorum. Kendisine de dedim seni severim ama kendinle ilgili söylediklerin yalan bence diye. Ona bile like attı. Burdaki çoğu üyeden daha kalender geliyor bana. Benim sevme sebebim , bakma , ilişkiler ve erkeklerle ilgili çok güzel-doğru tespitleri var. Prim asla kasmıyor her şeyi dan dan yazıyor vs.

Günde 3 erkek, hastanede seks mümkün mü hele Van gibi bir yerde. Kendiyle ilgili söyledikleri de doğru olmak zorunda değil bu arada bence, yorum yapma yeri burası yapılan yorumlardan feyz al geç işte.

Merhaba arkadaşlar.bugün beni uzun suredir çileden çıkartan bir durumu paylaşmak istiyorum.bilenleriniz vardır, kamuda alanında devlet memuruyum.mesaimiz 8-4. Ben disiplinli bir insan olduğum ve sabah erken güne başlamayı da sevdiğim için 8'i 5 gece civarı hastanede oluyorum.bir odada 3 kişi çalışıyoruz.biri zaten takımın beyni olduğu için gidiş geliş saatleri belli değil.kamuda nasıl böyle birşey oluyor derseniz o kendi kendine öldürdü diyeyim siz anlayın.onu zaten ben de saymıyorum artık.sqldım gitsin.ben teknikeri o eczacı.eee tabi onun da etkisi var.ikisi eczacı ben eczane teknikeriyim.diğer eczacıya gelirsek o pek bir işten anlamaz sadece rutin işleri yerine getirir.raporlara bakmak onun görevi.ama sabah o kadar geç geliyor ki özellikle tatil dönüşleri hasta yığılıyor. Eee ben gelmişim odadayım millete de eczaciyı bekleyin diyemiyorum.öyle bir yapım yok çok rahatsız oluyorum.eskiden bakıyordum ama şimdi kaşeleyip yolluyorum.biktım artık.hesap soran da ona soracak sonuçta.babane.ama buna rağmen hakkima giriliyor.ben erken gelip kendi işim başlayana kadar kahvaltı yapmak istiyorum.sürekli hasta gelip gittiği için rahat rahat kahvaltı da yapamıyorum.gecen anahtarımı unutmuşum bayram tatili dönüşü.o açıp bütün hastalara baktı.ama unutmasaydim ben muhatta nolmak zorunda kalacaktım.diger eczacı zaten patron gibi.arada kontrol eder gider.eee bu da böyle insan bazen çok sinirleniyor.yönetim bazen farkedip sıkılıyor bunları ya da yönetici gibi olan eczacı diğerini şikayet ediyor falan.2 gün 5 dakika daha erken geliyorlar sonra yine aynı😁😁 güler misin ağlar mısın? Neyse fazla uzun olacak o yüzden uzatmayayim.tavsiye amacıyla açmadim aslında konuyu.düzeleceği de yok biliyorum sadece paylaşmak istedim.tabi ki herkes için konuşmuyorum ama her millet hakkettiği gibi yönetilir diye boşuna demiyorlar.bu ahlaksız halka müstahak valla.ama kurunun yanında yaş da yanıyor maalesef.ne kadar işgüzar, tembel, sorumsuz, iş ahlakı olmayan rezil bir milletiz.halkı ne ki başındakiler ne olsun yani?
"İş yerinde kahvaltı yapamıyorum" cümlenizi okuyunca kahkaha attım 🤣🤣🤣🤣 kahvaltı zaten evde yapılıp işe gelinir, işyerinde yapılmaz, aman ha sakın amirlerinize de bununla dertlenmeyin 🤣🤣 Bir de marifet gibi yazmışsınız bunu 🤣🤣 Maaşınız ödenirken işyerinde kullandığınız elektrik, su, sabun vs. ücreti sizden kesilse nasıl tepki verirsiniz, bu nasıl birşey biliyor musunuz işyerinde mesai saatinde kahvaltı yaparak devletin ve halkın zamanından harcıyorsunuz, devlet sizden kesinti yapmıyorsa siz de mesai saatinizden kesinti yapamazsınız 🤷🏻‍♀️

Sizin deyiminiz ile yattığı erkekler gönül bağı kurduğu sevgili olarak gördüğü insanlar olsa evet bu kimseyi ilgilendirmez ama ben sekse doymuyorum diye önüne gelen her erkekle yatıyorsa evet bu ahlaksızlık

Off size ne ya ? Cidden ne iğrenç bir konu bu kapatılsın bence konu sahibi de banı yemiş zaten, midemi bulandırıyor bazı yorumlar.

Yani sevisme sayısı ve kürtaj konusu bence de çok sıktı artık. Burada okumasınız haberiniz olmayacak ve kimseye de zararı olmayan bir şey için bu kadar yorum yazmaya gerek yok. Size ne yani? Diğer yandan kendisi zaten mesai saatinde hastanede sacma sapan şeyler yaptığını anlatan birisinin de başkasına aynı konuda laf etmesi saçmalık. Yoksa tabi ki memur olup yan gelip yatanları hepimiz biliyoruz. Tamamen çürümüş, işlevini yitirmiş bir şey memurluk.

Yani sevisme sayısı ve kürtaj konusu bence de çok sıktı artık. Burada okumasınız haberiniz olmayacak ve kimseye de zararı olmayan bir şey için bu kadar yorum yazmaya gerek yok. Size ne yani? Diğer yandan kendisi zaten mesai saatinde hastanede sacma sapan şeyler yaptığını anlatan birisinin de başkasına aynı konuda laf etmesi saçmalık. Yoksa tabi ki memur olup yan gelip yatanları hepimiz biliyoruz. Tamamen çürümüş, işlevini yitirmiş bir şey memurluk.
Mesai saati içinde kahvaltı etmek iş ahlâkına sığıyor mu hojam?

Yorumu bi daha okuyup nerede öyle bir şey düşünmüş olabilirim işaretler misiniz?
Ben yorumunuzda bir sıkıntı görmedim ki. Normalde düzgün Türkçe ile yazarım farkettiyseniz.
Konuyu sadece medeniyete çeken arkadaşlara inat, asıl konu içeriğine espri katarak yazdım, belki diğer arkadaşlar anlar mahiyetinde.

Konu iş ahlâkı, ama konu sahibinin kendisinde iş ahlâkı yok.
İnsan biraz aynaya bakmayı bilmeli.

Memurlara bayağı bir sallanmış. Ben de memurum, devlet okulunda öğretmenim. Gayet vaktinde geliyoruz, derse vaktinde girip çıkıyoruz. Kapak atıp yatmıyor yani herkes

Memurlara bayağı bir sallanmış. Ben de memurum, devlet okulunda öğretmenim. Gayet vaktinde geliyoruz, derse vaktinde girip çıkıyoruz. Kapak atıp yatmıyor yani herkes
Öğretmen farklı ama onun ders saati var ders saatinde çıkıp kahve sigara molası veremez iş arkadaşına 2 dk sen bak diyemez ki belki tenefüste bile keyfine bakamaz

Maalesef memurlar hakkındaki bu önyargı bir türlü değişmiyor evet memurlar arasında işini aksatan, sorumsuz davrananlar var ama bu demek değil ki hepsi öyle... Ben de devlet memuruyum, hala zannediliyor ki, yukardan biri emir vermezse vatandaşın işi yapılmaz, hediye almadan iş yapmaz, canı isterse çalışır istemezse çalışmaz yok öyle bir dünya. Her sektörde işini savsaklayan var ama bu sadece memurlara ait özellikmis gibi görülüyor çok üzücü. Bu durum memur olmakla değil kişilerin kendi ahlakıyla alakalı.

Iste yanlış bir durum olsa bence peşine düşerdi yönetim. Ben kendi çalıştığım hastanelerde hep giriş çıkış saati konusunda dikkat edildiğini gördüm belki de ondan ciddiye almadım soru sahibini. Ben işe geç kalsam bunun mutlaka yaptırımı olur bana tutanak olarak 3 tutanak sonra da kinama vs ceza olur. Üstelik şikayet de var yani şikayet edildiğinde tek tek inceleniyor kart basış saatleri, kart basmıyorsan bunun da yaptırımı var. Bizim hastanede kart basmayanın bilgisayar sistemi açılmaz mesela basmak zorundasın. Ben sanmıyorum herhangi bir hastanede insanlar istediği gibi girip çıksın. Başka kurum olsa neyse de sağlık cidden devlette de rahat değil birçok açıdan ama dediğim gibi 15 dakika kuralına uyulduğu görülürse kimse ceza almaz.
Doğrudur. Siz kendi tecrübenize dayanarak üyenin abarttığını düşünmüşsünüz ben de kendi tecrübeme dayanarak abartmadığımı düşündüm😢
Ben üniversite hastanesinde sizin tecrübenizin tam tersini yaşadığım için olabilir diye düşündüm.
Belki de siz haklısınız konu sahibi abartıyordur.

Doğrudur. Siz kendi tecrübenize dayanarak üyenin abarttığını düşünmüşsünüz ben de kendi tecrübeme dayanarak abartmadığımı düşündüm😢
Ben üniversite hastanesinde sizin tecrübenizin tam tersini yaşadığım için olabilir diye düşündüm.
Hastaneye de gitmekten soğuyacağız🙈duymadım bilmedim anlamıyorum a geçelim en iyisi😂

Çok ilginç üniversite hastanelerinin çakılı olduğu için daha da zor olduğunu düşünürdüm hep. Çok şanslısınız o halde, mesele sadece giriş çıkış saati degil tabi ki ama buna izin veriyorlarsa mobing de yoktur orada diye düşünüyorum bu derece rahatsa herkes.

Çok ilginç üniversite hastanelerinin çakılı olduğu için daha da zor olduğunu düşünürdüm hep. Çok şanslısınız o halde, mesele sadece giriş çıkış saati degil tabi ki ama buna izin veriyorlarsa mobing de yoktur orada diye düşünüyorum bu derece rahatsa herkes.
Herkes diş geçirebildiğine diyelim biz ona😂
Ben sonrasında akademide devam edemedim zaten tezden sonra elendim😂
Umarım benim tecrübem istisnadır🥲

Back
X