- 28 Ağustos 2020
- 8.316
- 36.604
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afrika’da bazı kabilelerde böyle sevişme çeşidi varmış burun buruna sürterek belki öyle bir şeydirÇok merak ettim nasıl sürttünüz?
Cidden merak ettim yani naptı acaba? Maddi manevi büyük kayıplar, bedeller gelir benim aklıma burun sürtmek deyince, iki yalvarıp ağlayınca adam, burnu sürtüldü diyenler de var.Afrika’da bazı kabilelerde böyle sevişme çeşidi varmış burun buruna sürterek belki öyle bir şeydir
Şiddete meyilli adamın burnu zor sürter ha kendinden daha büyük bir dayı görürse ancak burnundan güzel kıvılcım çıkartırlar ama sanmıyorum dayak yiyen hanımefendi ayar çekebilsinCidden merak ettim yani naptı acaba? Maddi manevi büyük kayıplar, bedeller gelir benim aklıma burun sürtmek deyince, iki yalvarıp ağlayınca adam, burnu sürtüldü diyenler de var.
2018 den sonra ilk yorumu sen yapmamışsın ama canım senin yüzünden hortlamamış konu
Konularını ben neden göremiyorumAynen Çarşamba günü sevilmiyorum diye konu açmış
Biri sana kıyıp o eli indirebiliyorsa zaten gözünde bir hiçsin demektir. Gözden çıkmışsın, orda ölüp kalsan 2 gün ağlar demektir. İş bu raddeye gelince kurtarılacak bişey yok malesef.Şiddete meyilli adamın burnu zor sürter ha kendinden daha büyük bir dayı görürse ancak burnundan güzel kıvılcım çıkartırlar ama sanmıyorum dayak yiyen hanımefendi ayar çekebilsin;
Ben de şans eseri gördümKonularını ben neden göremiyorum
Konunun linkini paylaştım başka bir konuda. Soran olmuştu.2018 den sonra ilk yorumu sen yapmamışsın ama canım senin yüzünden hortlamamış konu
İnsanin esi tarafından koşulsuz sevilmemek nasıl bir duygu dengesiz hareketleri cocuk buyusun bosucam seni demesi bazen boğazım düğümleniyor cok zor
Bosanmadım ama baya burnunu sürtüm
hakim Boşar da ya baban ve babanın apnesi?Benim babamın da uyku apnesi var, boşanmak istesem hakim boşamıyor mu bunu için
—————