Soktayım. Siddet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu benim yüzümden hortladı ya hakkını helal et A Angel8888 çok eski konu olduğu için sorun olmaz diye düşündüm ama bir yandan da aradan 6 sene geçmiş hala bu adamla evli olmana üzüldüm . Kim bilir 6 senede neler yaşamışsındır. :KK43:

Konu benim yüzümden hortladı ya hakkını helal et A Angel8888 çok eski konu olduğu için sorun olmaz diye düşündüm ama bir yandan da aradan 6 sene geçmiş hala bu adamla evli olmana üzüldüm . Kim bilir 6 senede neler yaşamışsındır. :KK43:
Bununla çok da ilgilenmiyor gibi.

Afrika’da bazı kabilelerde böyle sevişme çeşidi varmış burun buruna sürterek belki öyle bir şeydir🤷🏼‍♀️
Cidden merak ettim yani naptı acaba? Maddi manevi büyük kayıplar, bedeller gelir benim aklıma burun sürtmek deyince, iki yalvarıp ağlayınca adam, burnu sürtüldü diyenler de var.

Cidden merak ettim yani naptı acaba? Maddi manevi büyük kayıplar, bedeller gelir benim aklıma burun sürtmek deyince, iki yalvarıp ağlayınca adam, burnu sürtüldü diyenler de var.
Şiddete meyilli adamın burnu zor sürter ha kendinden daha büyük bir dayı görürse ancak burnundan güzel kıvılcım çıkartırlar ama sanmıyorum dayak yiyen hanımefendi ayar çekebilsin

2018 den sonra ilk yorumu sen yapmamışsın ama canım senin yüzünden hortlamamış konu

Şiddete meyilli adamın burnu zor sürter ha kendinden daha büyük bir dayı görürse ancak burnundan güzel kıvılcım çıkartırlar ama sanmıyorum dayak yiyen hanımefendi ayar çekebilsin;
Biri sana kıyıp o eli indirebiliyorsa zaten gözünde bir hiçsin demektir. Gözden çıkmışsın, orda ölüp kalsan 2 gün ağlar demektir. İş bu raddeye gelince kurtarılacak bişey yok malesef.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X