- 17 Ağustos 2018
- 154
- 228
- 37
ne için?
ortada durumundan şikayet eden biri yok ki..
Esinizin elleri kirilsin.hemen darp raporu alin.ve bu adami sikayet edin.
Bakin babam rahatsiz uyku apnesi bu dediklerinizi hepsini biliyorum bana moral vermenizw ihtiyacim var
Ne biliyim.
O zaman bize çaresizliğinden bahsedecek , gerekirse biz taksi ayarlarız , polis yollarız falan ..Şiddetin her turlusune karşıyım ama hemen boşan at ayrıl diyenleri okumaktan konu sahibinin yorumlarına yetisemeden bıraktım diger yorumları da konu sahibi bı ne diyor diye baksa herkes keşke önce bı dinlemeyi ogrensek şartlarını ogrensek ?
Sanki utopyada yaşıyoruz gibi hissettiriyor yorumlar Türkiye burası ve her gün binlercesini şahit olurken ilk defa duyuyormuscasina yorumlar... ??
O tarz yorumlara tek sorum gecenin bu saatinde yardım alacağı kimse yoksa taksiye vereceği parası yoksa karakola gitmek için veya taksiciye guvenemeyecegi bı yerde ikamet ediyorsa ambulans veya polis i eve çağıracak durumda değilse ? Gitse bile bu işin sonunda eve tıpış tıpış dönme gibi bir ihtimali varsa ve daha büyük bir şiddete maruz kalırsa ne olacak ? Bence biraz daha makul yorumlar yapılmalı diye düşünüyorum.
Şiddetin her turlusune karşıyım ama hemen boşan at ayrıl diyenleri okumaktan konu sahibinin yorumlarına yetisemeden bıraktım diger yorumları da konu sahibi bı ne diyor diye baksa herkes keşke önce bı dinlemeyi ogrensek şartlarını ogrensek ?
Sanki utopyada yaşıyoruz gibi hissettiriyor yorumlar Türkiye burası ve her gün binlercesini şahit olurken ilk defa duyuyormuscasina yorumlar... ??
O tarz yorumlara tek sorum gecenin bu saatinde yardım alacağı kimse yoksa taksiye vereceği parası yoksa karakola gitmek için veya taksiciye guvenemeyecegi bı yerde ikamet ediyorsa ambulans veya polis i eve çağıracak durumda değilse ? Gitse bile bu işin sonunda eve tıpış tıpış dönme gibi bir ihtimali varsa ve daha büyük bir şiddete maruz kalırsa ne olacak ? Bence biraz daha makul yorumlar yapılmalı diye düşünüyorum.
Şiddetin her turlusune karşıyım ama hemen boşan at ayrıl diyenleri okumaktan konu sahibinin yorumlarına yetisemeden bıraktım diger yorumları da konu sahibi bı ne diyor diye baksa herkes keşke önce bı dinlemeyi ogrensek şartlarını ogrensek ?
Mesela?Nasıl mâkul yorumlar?Şiddetin her turlusune karşıyım ama hemen boşan at ayrıl diyenleri okumaktan konu sahibinin yorumlarına yetisemeden bıraktım diger yorumları da konu sahibi bı ne diyor diye baksa herkes keşke önce bı dinlemeyi ogrensek şartlarını ogrensek ?
Belki de bizden bulamadığı moral ve yorumları , eli kırılası eşi veriyordur .. ya bizi bu hale konu sahibi getiriyor sonra da bazı üyeler ne kadar vicdansızsınız diyor ya gerçekten şaşkınlıktan çatlıyorum burdaKonu sahibi yok oldu yalnız umarım daha kötü şeyler olmamıştır.