- 1 Şubat 2019
- 1.595
- 4.194
- 133
korunma konusunda dikkatli olunması gerektiği doğru, fakat bu, yalnızca o kişinin sorumluluğu ve başkalarının ona yönelik ahlaki ders verme hakkı yoktLafı evirip çevirip bel altı vurma çabanızı hepimiz görüyoruz ama yemiyoruz bunları inanın. Siz de gayet farkındasınız bu konuda bu ihtimalleri konuşmanın dedikodu ya da bayağılık olmadığının, neden etik olmadığından bahsediyorum sadece. Dürüstlük konusuna itiraz edemeyince buradan gireyim bari diyorsunuz. Bir çocuğun babasını bilmesi en doğal, insani hakkıdır. Bir kadının böyle bir ilişki ağı varsa korunmaya özen göstermeli. Fütursuzca olan şey benim bu konuda yaptığım yorum değil, üyenin birçok kişiyle aynı anda korunmadan sevişip hamile kalmayı göze alması. Çünkü olay kendi bedeni olmaktan çıkıyor artık. Bilal’e anlatır gibi anlatıyorum ama umarım bu sefer olmuştur.
Sizin anlamadiginiz şey de o bebek topluma mal olmuyor .kendiniz herkesin herkesten sorumlu olduğu bir kabilede yaşıyor sanabilirsiniz ama biz medeni bir ülkede yaşıyoruz
gayet net olmaya çalışıyorum ama karşımda çok değişik bir kitle var anlamamakta israrci kendi doğrularınında kararlı
Bu arada Bilal’i anlatır gibi esprisini yapabiliyorsun ama o kitleden bir farkın yok onu göremiyorsun işte o yüzden medeni görünümlü sığ dedim