Soktayım. Siddet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yazik gunah be insan insana bunu yaparmi?
Guzel bacim ne duruyosun.neyin rezilliginden korkuyosun.bu yaşadığın normal degil. resmi buraya atmissin ama aynaya bakmamissin.
Olayida anlatmiyosun.gerci anlatsan ne degisecek netice seni hertürlü hakli çıkarır. yazık toparlan kimi kimsen yokmu ara topla eve.

İnsan dayak yemeyi kendine yakıştırmamalı.Ne olursa olsun sessiz kalmamalı.Çaresizseniz çare sizsiniz..

Fotoğrafları ne kadar çekerseniz çekin, güvenli yerlerde saklarsanız saklayın belirtmek isterim ki “Grafik Tasarım” “Sahne sanatları tasarımı (makyaj)” bunlar için var.
Bu fotoğrafları boşanmak istediğiniz de asla delil olarak sunamazsınız. Eşiniz olacak şahısta bunlar sayesinde size dava açabilir “shop” diye... bir şekilde o darp raporu alınacak.
Tamam boşanmayın, en azından kıyıda köşede dursun.
Hiç mi canınızın kıymeti yok?

Geçmiş olsun. Biliyorsunuz ki siz şikayet etmedikçe kimsenin elinden bir şey gelmez maalesef. Kendinizi buna neden hazır hissetmiyorsunuz bilemiyorum elbette ama yarın da bunu yapabilirsiniz. Darp raporu almak için vaktiniz var yani. Lütfen bunu düşünün bu gece. Umarım bu cesareti bulursunuz çünkü maalesef bu şiddet son bulmayacak. Buna emin olun..

Ya daha dun Gaziantep'te yaratigin biri muzik acinca oynamadi diye oldurmedi mi gencecik karisini? Sadece haberimiz olanlar bunlar, gunde en az iki kadin cinayeti okuyoruz.
Hanimefendi bu durum oyle sandığınız gibi burundan fitil fitil getirmeyle, triple, dirdirla, yatak ayirmayla cozulecek bir durum değil.
Is isten gecmeden alin su raporu yoksa pisman olacaksiniz, bizden soylemesi.

Eki Görüntüle 2205937

Esim olacak diyniyetsiz
Gün gelip boyle konu acacagim aklima gelmezdi

Ayrıca, madem hakkınızı aramayacaksınız, bu fotoğrafları koymaya ne hakkınız var?

Ben bu tür haberleri izlemiyorum, bu tür fotoğraflara bakmıyorum. Beni üzüyor, sinirlerimi bozuyor ve benim bunları görmem kimsenin işine yaramıyor.

Ama siz bu fotoğrafları koyabilirsiniz. “Bana bunları yaptı, ne yapmam lazım” veya “bunları yaptı, ben de adalet yerini bulsun diye şunları yaptım, sonuç alır mıyım, başka ne yapayım” vs deseniz sorun yok. O fotoğraflar bir işe yarar.

Ama şu anki durumda biliyoruz ki adam sizi vahşice dövmüş ve kanunen hiçbir ceza almayacak. Bu adaletsizlik beni ve muhtemelen okuyan herkesi üzüyor. Hiçbir işe yaramayacaksa, adalet yerini bulsun diye bir faydamız dokunmayacaksa bu fotoğrafları niye koydunuz?

Şiddetin her turlusune karşıyım ama hemen boşan at ayrıl diyenleri okumaktan konu sahibinin yorumlarına yetisemeden bıraktım diger yorumları da konu sahibi bı ne diyor diye baksa herkes keşke önce bı dinlemeyi ogrensek şartlarını ogrensek ?
Sanki utopyada yaşıyoruz gibi hissettiriyor yorumlar Türkiye burası ve her gün binlercesini şahit olurken ilk defa duyuyormuscasina yorumlar... ??
O tarz yorumlara tek sorum gecenin bu saatinde yardım alacağı kimse yoksa taksiye vereceği parası yoksa karakola gitmek için veya taksiciye guvenemeyecegi bı yerde ikamet ediyorsa ambulans veya polis i eve çağıracak durumda değilse ? Gitse bile bu işin sonunda eve tıpış tıpış dönme gibi bir ihtimali varsa ve daha büyük bir şiddete maruz kalırsa ne olacak ? Bence biraz daha makul yorumlar yapılmalı diye düşünüyorum.

Şiddetin her turlusune karşıyım ama hemen boşan at ayrıl diyenleri okumaktan konu sahibinin yorumlarına yetisemeden bıraktım diger yorumları da konu sahibi bı ne diyor diye baksa herkes keşke önce bı dinlemeyi ogrensek şartlarını ogrensek ?
Sanki utopyada yaşıyoruz gibi hissettiriyor yorumlar Türkiye burası ve her gün binlercesini şahit olurken ilk defa duyuyormuscasina yorumlar... ??
O tarz yorumlara tek sorum gecenin bu saatinde yardım alacağı kimse yoksa taksiye vereceği parası yoksa karakola gitmek için veya taksiciye guvenemeyecegi bı yerde ikamet ediyorsa ambulans veya polis i eve çağıracak durumda değilse ? Gitse bile bu işin sonunda eve tıpış tıpış dönme gibi bir ihtimali varsa ve daha büyük bir şiddete maruz kalırsa ne olacak ? Bence biraz daha makul yorumlar yapılmalı diye düşünüyorum.
O zaman bize çaresizliğinden bahsedecek , gerekirse biz taksi ayarlarız , polis yollarız falan ..

Ama babamın uyku apnesi var rapor alamam demek , darp raporu almayı biliyorum tabisi ama siz bana moral verin demek ne kadar mantıklı Peki ???

iyi sussun otursun o zaman.

Ben konu sahibinin tüm cevaplarını okudum. Ben fake değilim demiş. Darp raporu almayı biliyorum ama alamam çünkü babamda uyku apnesi var demiş.

Mesela?Nasıl mâkul yorumlar?

Buraya konu acip isinize gelmeyen cevaplar gelince konus sahipleri hemen yok oluyor.

Insanlar yol gosteriyor. Darp raporu alin dedikce "Ben biliyorum .. bana moral verin bla bla bla.."

Dayak yemissiniz neyin moralini verecek insanlar ?

Siz kendinize bunu layik goruyorsaniz, ne desek bos. Sineye cekecekseniz konu acmanin da bir anlami yok.

Konu sahibi yok oldu yalnız umarım daha kötü şeyler olmamıştır.
Belki de bizden bulamadığı moral ve yorumları , eli kırılası eşi veriyordur .. ya bizi bu hale konu sahibi getiriyor sonra da bazı üyeler ne kadar vicdansızsınız diyor ya gerçekten şaşkınlıktan çatlıyorum burda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X