Soktayım. Siddet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yapmanız gerekeni arkadaşlar yazmış zaten.
Eğer yapacak birşeyiniz yoksa, bizim ah vah etmemizin size bir faydası Yok.
Gereken neyse kendiniz için onu yapın lütfen.

Şiddetin her turlusune karşıyım ama hemen boşan at ayrıl diyenleri okumaktan konu sahibinin yorumlarına yetisemeden bıraktım diger yorumları da konu sahibi bı ne diyor diye baksa herkes keşke önce bı dinlemeyi ogrensek şartlarını ogrensek ?
Sanki utopyada yaşıyoruz gibi hissettiriyor yorumlar Türkiye burası ve her gün binlercesini şahit olurken ilk defa duyuyormuscasina yorumlar... ??
O tarz yorumlara tek sorum gecenin bu saatinde yardım alacağı kimse yoksa taksiye vereceği parası yoksa karakola gitmek için veya taksiciye guvenemeyecegi bı yerde ikamet ediyorsa ambulans veya polis i eve çağıracak durumda değilse ? Gitse bile bu işin sonunda eve tıpış tıpış dönme gibi bir ihtimali varsa ve daha büyük bir şiddete maruz kalırsa ne olacak ? Bence biraz daha makul yorumlar yapılmalı diye düşünüyorum.
Hayatımda haberler veya sosyal medya dışında hiç böyle dayak yemiş birini görmedim. Bu gösterilen şiddet sizce her evde oluyor
bakın maruzatı yukarıda..
çok çaresiz evet. benim de babamda uyku apnesi olsa bende çaresiz olurdum.
Uyku apnesi bahanesi dalga geçiliyomuş hissi yaratmadı mı sizde de? :)

Polis kapıda sen kocanla icerdesin kocan kapıyı acmana engel oluyor bı gözünüzde canlandırın ?
Polis böyle bir durumda gerekirse kapıyı kırıyor zaten. Siz “can güvenliğim tehlikede” diye ihbar alan polisin “aa kapıyı açmıyorlar hadi dönelim” diyeceğini mi düşünüyorsunuz?

Hayatımda haberler veya sosyal medya dışında hiç böyle dayak yemiş birini görmedim. Bu gösterilen şiddet sizce her evde oluyor

Uyku apnesi bahanesi dalga geçiliyomuş hissi yaratmadı mı sizde de? :)

yarattı ama sorduğum hiç bir soruya net bir cevap alamadım.
boşanmak istemediği için sorulan soruları geçiştirdi.
o ara da salladı sanırım seviyorum demeye utandığı için uyku apnesini.

Konuşacak fikirlesecek çok şey var aslında şiddete meyilli bir adamin olduğu yerde polisin bile can güvenliği yok zaten konu sahibi şey demiş babamın apnesi var ben de biliyorum darp r. Almayı falan .... Benim için konu bitti şu an . Sıfır ciddiyetle bakıyorum konu sahibine. Bizlik bişey yokmuş dagilalim evlerimize en iyisi kocası döver de sever de nasılsa ..hayret bir şey ya.

Polis kapıda sen kocanla icerdesin kocan kapıyı acmana engel oluyor bı gözünüzde canlandırın ?

Hem konu sahibini ciddiye almıyorum diyip , hem de onun adına empati yapmamı istiyorsunuz ???

Ben empati yaptığımda bütün apartmanı yıkarım gece gece , girip bir forumda fotoğraf paylaşacağıma polise hbr veririm , anama babama hbr veririm ,sülaleyi yığarım kapıya ..

45361441_2027983497259325_1314845826115174400_n.jpg

Geçer 15 güne. O kadar da siddetli vurmamis. Geçmiş olsun. Bi taraf atesken diger taraf su olmayi bilmeli.

Şiddetin her turlusune karşıyım ama hemen boşan at ayrıl diyenleri okumaktan konu sahibinin yorumlarına yetisemeden bıraktım diger yorumları da konu sahibi bı ne diyor diye baksa herkes keşke önce bı dinlemeyi ogrensek şartlarını ogrensek ?
Sanki utopyada yaşıyoruz gibi hissettiriyor yorumlar Türkiye burası ve her gün binlercesini şahit olurken ilk defa duyuyormuscasina yorumlar... ??
O tarz yorumlara tek sorum gecenin bu saatinde yardım alacağı kimse yoksa taksiye vereceği parası yoksa karakola gitmek için veya taksiciye guvenemeyecegi bı yerde ikamet ediyorsa ambulans veya polis i eve çağıracak durumda değilse ? Gitse bile bu işin sonunda eve tıpış tıpış dönme gibi bir ihtimali varsa ve daha büyük bir şiddete maruz kalırsa ne olacak ? Bence biraz daha makul yorumlar yapılmalı diye düşünüyorum.
Kesinlikle katılıyorum şu an paylasacak yardim isteyecegi kimse yok belli ki burdan medet umuyor zaten cevaplari saglikli değil şu an sağlikli düşünemiyor

Ben inanmadım. Umarım gerçek değildir. Uyku apnesi nerdeyse herkeste var. Ben uyku apnesine rağmen en kötü haberleri, ilk duyan yarışında iddialıyım.

Bu duruma maruz kalan biri kadınlar kulubu ile yetinemez. Yardım alır hiçbirşey yapamazsa, parkta yatar. Gercekten çaresiz, cahilse burayı zaten bilemez.

Arkadaslar darp raporu almayi biliyorum ama alamam iciniz rahat olsun elimde resimler var tek tek resimleri cektim saglam yerlere kaydettim.
Çok geçmiş olsun resimler şidetin kim tarafından yapıldığı konusunda yeterli bir belge olmayacaktır elinizde bir darp raporu bulunması gerekiyor sonra pişman olabilirsiniz

Fotoğraf çektiniz de fotoğrafla neyi ispat edebileceğinizi sanıyorsunuz? Kimin yaptığını nasıl kanıtlayacaksınız?
Yol gösteriyoruz "akıl vermeyin" diyorlar.
Çok akıllısınız da o yüzden...
Azıcık buz koy, soğan koy geçer. Bir daha dövmemesi için kocana çok konuşma tamam bu iş.

Ben inanmadım. Umarım gerçek değildir. Uyku apnesi nerdeyse herkeste var. Ben uyku apnesine rağmen en kötü haberleri, ilk duyan yarışında iddialıyım.
Anlamadim ben
Uyku apnesiyle konunun ne alakasi var?
Galiba ara sayfalarda farkli durumlar oldu anlamadim valla

Polis böyle bir durumda gerekirse kapıyı kırıyor zaten. Siz “can güvenliğim tehlikede” diye ihbar alan polisin “aa kapıyı açmıyorlar hadi dönelim” diyeceğini mi düşünüyorsunuz?
Hayır esinin o anda cinnet geçirip bıçak saplayacagini dusunuyorum

Arkadaşlar neden konu sahibine yükleniyorsunuz? Bu şekilde şiddet görüp şikayet etmeyen hiç kimseyle karşılaşmadınız mı? Ülke böyle vakalarla dolu, yapmayın lütfen. Şuan ona kızmak hiçbir şeyi değiştirmeyecek. Babasının uyku apnesinden dolayı olmadığını elbette o da biliyor. Şokta, korkmuş ve incinmiş durumda şuan sadece. Konu sahibi dediğim gibi şuan sizin için önemli tek şey, can güvenliğiniz. Evinizin içindeki durumu bilmiyorum sadece güvenliğinizi sağlayın bu gece. Yarın darp raporu almayı değerlendirin şuan yapamasanız bile. Bulunduğunuz ildeki sosyal hizmetler aracılığıyla da yapabilirsiniz bunu eğer tek gitmeye cesaretiniz yoksa. Orda size yardımcı olabilecek bir psikolog veya sosyal hizmet uzmanı olacak..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X