Soktayım. Siddet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
çaresizse çaresizliğini yazsın.
yardımcı olmaya çalışalım moral verelim destek olalım.
dalga geçer gibi babamda uyku apnesi var nedir yahu..
Kesinlikle .. konu açıp , hemde konu şiddet olup , moral verin demek .. aklımla dalga geçiliyor gibi ... bir de “siz siz olun” diyip yeni evlenenlere akıl vermek .

Nasıl bir moral bekliyorsunuz anlamadım. Adam sizi öldüresiye dövmüş. Hala onunla aynı evde kalarak can güvenliğiniz tehlikeye atiyorsunuz farkında mısınız?
Küçük çocuğunuz da var anladığım kadarıyla. Sadece bir çocuk bu siddete şahit olmasın diye bile bosanilir. Yazık etmeyin kendinize sizinki de can.

Kesinlikle .. konu açıp , hemde konu şiddet olup , moral verin demek .. aklımla dalga geçiliyor gibi ... bir de “siz siz olun” diyip yeni evlenenlere akıl vermek .

kendi aklı olsa soluğu karakolda almıştı.
bir daha dayak yiyecek haberi yok.
yazık valla.
bir insan kendini nasıl sevmez aklım almıyor.

Bakin babam rahatsiz uyku apnesi bu dediklerinizi hepsini biliyorum bana moral vermenizw ihtiyacim var
Hanimefendi ne alaka uyku apnesi benim babamdada var ustelik makine ile yatmasi lazim annemdede kalp vs. Birsuru hastalik var yinede gider raporumu alirdim boyle bise basima gelse
Kirmak istemiyorum ama ne gibi moral bekliyorsunuz burda kurtulus yolunu soyluyoruz darp raporu alamam diyorsunuz
hic mi haber izlemiyorsunuz bugun bunu yapan yarin neler yaparr
Kendinizi kurtarin bunu biz degil siz yapabilirsiniz

Arkadaslar yapılmasi gerekenleri soylemisler, soylemeye devam ediyorlar.
Çok geçmiş olsun. Allah yardimciniz olsun. Burdan size nasil yardimci olunabilir ki. Olayin etkisinde olup saglikli dusunemediginiz icin ancak fikir verilebilir, tabi dinlerseniz işinize cok yarar.

Bakin babam rahatsiz uyku apnesi bu dediklerinizi hepsini biliyorum bana moral vermenizw ihtiyacim var

Uyku apnesiyle ne ilgisi var? Darp raporu almamak için bahane arıyor olabilir misiniz?

Herkes yazmış ben de yazdım bir daha yazayım, darp raporu alın.

“Darp raporu almayacağım. Bana psikolojik destek olun” demişsiniz ama bizim destek olabilmemiz için önce sizin kendinize destek olmanız lazım. Darp raporu alın. Kendinize değer verin. Bu hayatı yaşamak zorunda değilsiniz.

Kocasıdır severde döverde... suan cok sinirliyim konu sahibine nasıl susar .. Allah kimseye vermesin boyle bisey başıma gelse ortalığı havaya kaldirirdim....

valla kadın sadece bir tokat yemiş havasında darp raporu al dedik diye bize çıkıştı ben bilmiyormuyum diye..
ağzı yüzü birbirine geçmiş uyku apnesi diyo..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…