Bende bi an düştüm:) peko neden paylaştı ki bunu ben bu uyeyi bosanmis diye hatırlıyordum. Ilgisizlikten dolayi filan neyse ne yapsada kurtulmak istemiyor sanirim
Kesinlikle .. konu açıp , hemde konu şiddet olup , moral verin demek .. aklımla dalga geçiliyor gibi ... bir de “siz siz olun” diyip yeni evlenenlere akıl vermek .çaresizse çaresizliğini yazsın.
yardımcı olmaya çalışalım moral verelim destek olalım.
dalga geçer gibi babamda uyku apnesi var nedir yahu..
Kesinlikle .. konu açıp , hemde konu şiddet olup , moral verin demek .. aklımla dalga geçiliyor gibi ... bir de “siz siz olun” diyip yeni evlenenlere akıl vermek .
Cyber ihbar hattını kullanılmıyor mu böyle durumlarda?
Darp raporu almayı biliyormuş ama ! Tövbeeeeekendi aklı olsa soluğu karakolda almıştı.
bir daha dayak yiyecek haberi yok.
yazık valla.
bir insan kendini nasıl sevmez aklım almıyor.
Hanimefendi ne alaka uyku apnesi benim babamdada var ustelik makine ile yatmasi lazim annemdede kalp vs. Birsuru hastalik var yinede gider raporumu alirdim boyle bise basima gelseBakin babam rahatsiz uyku apnesi bu dediklerinizi hepsini biliyorum bana moral vermenizw ihtiyacim var
+1Konu sahibi, merak ediyorum. Bu fotoğrafın sebebi ne?
Bakin babam rahatsiz uyku apnesi bu dediklerinizi hepsini biliyorum bana moral vermenizw ihtiyacim var
Kocasıdır severde döverde... suan cok sinirliyim konu sahibine nasıl susar .. Allah kimseye vermesin boyle bisey başıma gelse ortalığı havaya kaldirirdim....ne için?
ortada durumundan şikayet eden biri yok ki..
Darp raporu almayı biliyormuş ama ! Tövbeeeee
Kocasıdır severde döverde... suan cok sinirliyim konu sahibine nasıl susar .. Allah kimseye vermesin boyle bisey başıma gelse ortalığı havaya kaldirirdim....