Ben söz konusu konudaki yorumları çok okumadım ama ona benzer konularda konu sahibini çıldırtana kadar üstenci yorumların olduğunu söyleyebilirim. Hatırladığım iki konu biri burcu diye birinin konusuydu araba kaynana kayınbaba mevzusu baya bi yorum alan konuydu, diğeri kaynanasıyla kayınbabası gelip 3-4 ay kalan üyenin konusu. İki üyeyi de çıldırtana kadar devam ettin üstelik kendi kendine çıkarımladığın ve bana ve birçok kişiye göre doğruluk payı olmayan ithamlarla. Hani fikrini söyler çekilirsin beğenen beğenir beğenmeyen beğenmez ama hayır sen fikrinin doğruluğunu alaycı uslupla konu sahibi banlanana kadar devam ediyorsun. Ben senin yazdığın konuda Allah diyorum yine konu uzayacak sarpa saracak bu konuda da böyle oldu. Valla şu konuya da yazıp yazmama konusunda bi kararsız kaldım şarjım az hiç münakaşaya giresim yok ama kimse seni kıskandığı için filan ya da banlandığın için değil artık bi pik noktasına ulaştığ için yazdı. Bu arada kimse o konu sahiplerini savunmuyor ama bazen o kadar alakasız yerden geliyorsun ki üyeleri bile irrite ediyorsun. Eyyorlamam budur