- 3 Nisan 2014
- 36.188
- 147.603
- 798
- Konu Sahibi Yanliz6777
-
1- buna hiç itirazım yok.
2- şoka girebilir ama üzerinden saatler geçti.
3- internet kullanıyor, okuma- yazması var.
4- uyku apnesini biliyorum.
5- buna maruz kalarak, mağdur olan kişinin bu kadar sessiz kalabileceğine ihtimal vermiyorum, veremiyorum.
6- ne yapması gerektiğini bizimle beraber goofle'a sorabilir.
Herkesin gözünde şiddet görmüş ezik biri canlanıyor ama konu sahibi burada "ben fake değilim" diye yorum atıyoryahu kadın kocasını seviyor ve boşanmak istemiyor.
zaten fitil fitil burnundan getiriyorum yazdı. yani çaresiz falan değil.
darp raporu alamam demedi almak istemiyorum dedi.
konuyu da moral bulmak için açmış.
kusura bakmayın da kendine bunu reva göreni geçecek unutacaksın vs vs diye teselli etmek akla ters.
daha öncede yaşadık buradan kazen kapısına polis gönderdi kk ayağa kalktı sonuç ben seviyorum şikayetçi değilim oldu.
konu sahibesinin yazdıklarına değil de çıkarımlarımıza göre yorum yazacaksak ...
Babasının uyku apnesi olduğu için boşanamazmışoy bu nasil dayak Allah korusun bosanmissinizdur insallah
ay be tarafa bayilsam bilemedim uyku apnesi bahanesi forumda bir ilk sanirim bunu da gormedik demeyizBabasının uyku apnesi olduğu için boşanamazmış
Zaten konu o sebeple hortladı nsxjsnxjsnzay be tarafa bayilsam bilemedim uyku apnesi bahanesi forumda bir ilk sanirim bunu da gormedik demeyiz
Hala kocişi için bana geber dedi beni sevmiyo diye konu açmaya devam ediyoBabasının uyku apnesi olduğu için boşanamazmış
Boşanırsa babasının uyku apnesi mi hortlarmışBabasının uyku apnesi olduğu için boşanamazmış
Aynen Çarşamba günü sevilmiyorum diye konu açmışHala kocişi için bana geber dedi beni sevmiyo diye konu açmaya devam ediyobir şey diycem de banlanmaya değmez.
Benim babamın da uyku apnesi var, boşanmak istesem hakim boşamıyor mu bunu içinBabasının uyku apnesi olduğu için boşanamazmış
Çok merak ettim nasıl sürttünüz?Bosanmadım ama baya burnunu sürtüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?