- Konu Sahibi dertlisezen
ayyy çok merak ediyorum naptı ne etti:18::18::18:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gorustugu kızlara da mesaja ttım toplu halde ... adlı adrese sahıp olan kısı erdınc benım serefsız esımdır ben de 3 aylık kızının annesıyım. emınım hepınızde numarası vardır. ona soyleyın eve geldıgınde benı ve 3 aylık kızın bulamayacak dıye.
sımdı apart topar gıtmelımıyım. yukarı cıkarsam yukarı gelır bı anlamı kalmaz. evden de dun geldım annemler şok olacak.
düşün arkadasım dıyoruz ama neyı dusunucek bu kadar yazısmalar birde pişkinlik var adamda oda ayrı mesele hadı yaptın toparla bari ki eşin bir şans versın cok zor
ya düşünsenize yurt dışındaki kadın tr ye gelse buluşma teklif etcek..tüh vah daha yeni gitmişsin üzüldüm diyor..bu aldatma değildirde nedir.
Zederdi,bu saatten sonra eğer birlikte olmaya karar versen bile inan bana seni daha zor günler bekliyor olacak,aranızdaki güven sarsıldı saygı kayboldu...Sen çok kırgınsın ve telafisi yok bunun üstelik eşin de seni suçlu buluyor aldattığı için...Her kavgada bu konular önünüze tekrar tekrar gelicek dahası sen ona asla güvenemiceksin bi daha...
Öte yandan kızın var ve sen asla o adamdan tamamen kopamıcaksın.Bence sırf çocuk var diye bi evliliği sürdürmek kadar saçma bişey yok.Bize bahşedilen hayat da sonsuz değil ki niye ziyan edelim?
Gerçekten zor bi durum,Allah yardımcın olsun...Hamilelikti lohusalıktı derken evet kilo alıyoruz,belki bakımsızlaşıyoruz belki onların gözünde artık "kadın" değil sadece "anne" oluyoruz ama sebebi ne olursa olsun kımse aldatılmayı hak etmez..
Ben olsam herkes kendi yoluna derdim ama en doğru kararı sen vereceksin canım...