Sonuna kadar haklısınız, sabrınız içinde tebrikler ama lütfen şu andan itibaren sakin olup karnınızdaki mucizenin verdiği mutluluğun tadını çıkarın, strese girince bebeğinize zarar verdiğinizi unutmayın, sinirlendiğiniz zaman hemen bir uğraş bulun kendinize, mesela açın bir film izleyin kafanız dağılsın, misafir demeye dilim varmıyor o şahısla yani eşinizin arkadaşıylada eşiniz yanınızdayken açık açık; problemli bir hamilelik yaşıyorum, ikinci defa bebeğimi kaybetmek istemiyorum, anneme ihtiyacım var, annem buraya yani BENİM evime gelecek, bu yüzden sizin gitmeniz gerekiyor, yarın eşyalı bir apart kiralayıp odayı boşaltmanızı istiyorum diye konuşun. Eğer yine gitmezse eşinize şahsın eşyalarını poşetleyip kapının önüne koyacağım haberin olsun diyin ve bunu gerçekten yapın. Onu da yapamazsanız akrabanız gelip eşinize bu bize ters bir durum, ya sen gönder ya biz gönderelim desin, o da olmazsa son çare ev sahibi, eşinize evimi boşaltın bu evi ben sadece size kiraladım,iki aileye değil desin. Adamın eşini falan beklemeyin gitmeyecekleri ortada.
Hiç kimse sizden, doğacak çocuğunuzdan, aile mahremiyetinizden ve huzurunuzdan daha önemli değil.
Bu geçici bir durum bu yüzden stres yapmayın, sinirlenip bebeğinize zarar vermeyin, şahsın odasını bırakın temizlemek kapısına dahi dokunmayın, o gittiği zamanda çağırın bi temizlik görevlisi, heryeri bir güzel temizletin, hatta o temizlik maddelerini siz solumayın, anneniz beklesin o gün evde, siz teyzenize gidip akşam ev havalanınca dönün. Ben yurtdışında yaşıyorum, senede bir eşimin annesi veya görümcem gelir, 1 ay kalır döner, ikiside iyi olmasına rağmen aynı evin içinde çok zor oluyor, sizdeki hem erkek ve hem saydığınız birçok negatif tarafı olan biri. Lütfen bu konuyu kendiniz konuşarak halledin, anlaşılan eşinizin halletmeye niyeti yok, bunu siz yapın ve lütfen rica ediyorum stres yapmayın bu konuda, unutmayın bugünler geçip gidecek. Karnınızdaki mucizenin, hamileliğinizin tadını çıkarın. Siz güçlü bir kadınsınız, başınızdan geçen olumsuzlukları bile atlatmayı başarmışsınız, bunu dert olarak görmeyin, Allah büyük dert vermesin. İnşallah sağlıklı bir hamilelik geçirip sağlıklı güzel bir bebeğe kavuşursunuz Unutmayın stres yok herşey hallolacak, önemli olan sağlığınız!