- 9 Nisan 2013
- 7.062
- 7.279
- 33
Eşinin telefonunu kurcalamayan var mıdır,varsa tebrikler.Yahu bu da aynı bu sabah gördüğün konunun başka versiyonu işte kızın daha önce kimseyle birlikteliği olmamış, takmış şimdi evlenecek ya kanamazsa diye :) kanıt lazım herhalde sana inanmayan adamla evlenme diyoruz ya hep. Burada da aynı durum. Adamın bir falsosu yok. Şüphelenecek hiçbir şey yok. Telefon karıştırmak bile anlamsız ama hadi birlikte kullanılıyor diyelim ve böyle bir hesap gördü diyelim elbette sorarsın da cevap da gelmiş. Gayet de tutuyor. Arkadaşı yıllar önce attığı mesajı nasıl göstersin yahu insaf edin benim de telimi isteyen hırtolar oluyordu mecbur veriyordum evet garip bir durum elin telefonundan başka hesaba girmek ama insanımız hadsiz.
Bir de böyle bir soru aslında bu ne iş diye hesap sormaktır. Adam mülayim bir adam. İşinde gücünde. Birden hesap sorulunca şok olmuştur ne oluyor diye.
Bence yıkarıdaki kanama olayıyla bu aynı. Erkekler kulübünde de erkekler desin o zaman inanma kanamadıysa diye yahu bilimsel olarak yarısı kanamıyor ama sorunca panik yaptı kız demek ki var desinler herkes panik yapar bence masumu da ne oluyoruz diye. Ama tabi güvenemeyecekse uzatmanın anlamı yok. Güven zaten kanıt olmadan olabilecek bir duygu bence. Varsa vardır yoksa yoktur.
Benim aldatılma çocukluk travmam olduğu için, %100 güveniyorum diyemiyorum.