- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yahu sen benim ne yaşadığımı biliyor musun da nasıl bir kadın egosu diyorsun ? Aldatılmak bebeğini kaybetmek şiddet görmek nasıl bir şey en ufak bir fikrin var mı ? Defol git beğenmiyorsan neyi kabul edip etmediğinle ilgilenmiyorum. Her konuma gelip pisleyip gidiyorsun o yüzdendir. Defol sayfamdan.Her konunuzda bir olay cikiyor
Yorumlara tepki gosterecekseniz neden konu aciyorsunuz?
Ben elestirimi dogru yaptim
Dayak tiyen bir kadinin aldatilmaya takilmasini anlamam mumkun degil
Yahu sen benim ne yaşadığımı biliyor musun da nasıl bir kadın egosu diyorsun ? Aldatılmak bebeğini kaybetmek şiddet görmek nasıl bir şey en ufak bir fikrin var mı ? Defol git beğenmiyorsan neyi kabul edip etmediğinle ilgilenmiyorum. Her konuma gelip pisleyip gidiyorsun o yüzdendir. Defol sayfamdan.
Yahu sen benim ne yaşadığımı biliyor musun da nasıl bir kadın egosu diyorsun ? Aldatılmak bebeğini kaybetmek şiddet görmek nasıl bir şey en ufak bir fikrin var mı ? Defol git beğenmiyorsan neyi kabul edip etmediğinle ilgilenmiyorum. Her konuma gelip pisleyip gidiyorsun o yüzdendir. Defol sayfamdan.
Olayların gelişim evreleri şöyle veya böyle oaralara girmiycem ama neticede altüst olmuş bir kadın şuan o.Sen böyle bir kadın olduğun için yaşadıklarını hakediyorsun demeye getirmenizi anlamak mümkün değil !Kadınlardan destek istemeye geliyorsunuz doğrular söylenince böyle carlıyorsunuz valla pisliğin teki bi adam için empati geliştirdim sayenizde. Belki onun da hayrınadır boşanmak..