• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şoktayım.. sanırım 3 aylık kızımla bosanmanın esıgındeyım.

bu yazıları okuduktan sonra ıyıce sarsıldım.
gece esımı kaldırdım. kalk erdınc dedım. gozunu actı sadece ben bosanmak ıstıyordum dedım kafasını salladı,bundan sonra rahat edersın dedım kafasını salladı gene. kızımla bırlıkte gıdıyoruz yarın. sana mutluluklar dedım hıcbıyere gıdemezsın dedı. yarın gorursun dedım.valızlerımı bıle bosaltmadım. kuzenım kendı evıne cık zederdı hemen gıtme dedı ama burda kalmak o kadar zorkı.
aksam soyledıklerımden sonra mutfakta sıgara ıctı antrede oyle dolandı.ben hıc oralı olmadım,gıttı yattı ben de baska odada kızımla yattım. sabah kalktım odasına gırdım kızıma bez almak ıcın yenı ayakkabı almıs kendıne.bırının bıze borcu vardı heralde onunla aldı.

bu da bosanmak uzere olan bır kadınla konusması. kadın sorunlu bı evlılıgım var bosanmanın esıgındeyım demıs bızımkı de aslında ben de sorunlu bır evlılık yasıyorum demıs.

(02:57) hakandiker_59@ho: :)
(02:57) M: selam
(02:57) hakandiker_59@ho: resmin çok güzelmiş
(02:57) M: niye burda baska email adresi daha yaziyor
hmm evet :)
(02:57) hakandiker_59@ho: eee
nerde kaldık
uykun yok dimi
(02:58) M: uykum var tabi
niye evlenmedin degil
evlendin ayrilma asamasindayiz
kizilcak soruda degildi ;)
(02:58) hakandiker_59@ho: aa neden peki tabi özel değilse
(02:59) M: cok nedenler var
(02:59) M: simdi anlatmak istemiyorum yani anlatmaktan yoruldum aile, arkadaslar vs
ondan yani
(02:59) hakandiker_59@ho: :)
(02:59) M: bana soruyorsun peki sen
(02:59) hakandiker_59@ho: aslında herkese hesap vermenede gerek yok
kendin için yaşamalısın
(03:00) M: vermek icin degilde iste yinede konusuluyor
(03:00) hakandiker_59@ho: anca bu kadar tesadüf olur
bende problemli bi evlilik yaşıyorum
(03:01) M: hem yanlizlik güzel degil zaten, ama ben pek evde durmuyorumki dursam arkadas oluyor veya ben disarda oluyorum
(03:01) M: geldigim zamanda eve uyku vakti yani dinlenmeye vakit bulamadigim icin yanlizlik olsun istiyorum aslinda :D
(03:01) hakandiker_59@ho: :)
(03:01) M: hmm hayirlisi olsun
(03:01) hakandiker_59@ho: yarın çalışmıyorsun dimi
(03:02) M: yok hafta sonlari evde
(03:02) hakandiker_59@hotmail.com yeni adını "speedy_gonzales_hakan@hotmail.com" olarak değiştirdi
(03:02) speedy_gonzales_: ii bari
çalışacaksan yat ama
çalışmıyorsan kal
:)
(03:02) M: calismiyacam
(03:03) M: ama yinede fazla kalmayi düsünmüyorum
erkenden kaldirdilar bu sabah
:) uyuyamadim fazla
(03:03) speedy_gonzales_: uykucumusun sen yoksa
(03:03) M: aksam arkadaslarla gezmeye gitmistik gece gec geldik hatta sabahda diye biliriz
cokkkk uyucuyumdur
ama düzensiz uyudugum icin oda yani :)
(03:03) speedy_gonzales_: eğlenmeyi seviyoruz galiba :)
(03:04) M: severim ama ben burda aslinda cok eglence gitmiyorum eskisi gibi.. daha cok yani konser olunca veya sinema felan bazen canli müzik
daha cok trde yani istanbul olunca
:) hic bir aksam kacirmama sartiyla seviyorum
(03:05) speedy_gonzales_: en son ne zaman geldin
(03:05) M: subatta
(03:05) speedy_gonzales_: ciddimisin
(03:05) M: ama fazla kalamadim :(
(03:05) speedy_gonzales_: yeni yani
(03:05) M: iki aksam istanbuldaydim iki aksamda düzcede
(03:05) speedy_gonzales_: ben daha çok üzüldüm şimdi
daha yeni gitmişsin
(03:05) M: ondan öncede ekimde gelmistim ozaman 5 aksam kalmistim sade istanbul o daha iyiydi
evet daha yeni sayilir ama bana cok uzun olmus gibi gelyior
(03:06) speedy_gonzales_: inan ben daha çok üzüldüm
belki görürdüm :)
ama gitmişsinnn
(03:07) speedy_gonzales_: istanbul güzeldir ama
(03:07) M: e gidis olunca dönüsde oluyor iste
evet cok seviyorum istanbulu ben
belki kisa kisa orda oldugum icinmi bilmiyorum
(03:07) speedy_gonzales_: belkide
e sen o zaman sık sık geliyosun
(03:07) M: ama sende güzel dedigine göre orda yasayan icinde güzel
(03:08) speedy_gonzales_: ekim şubat
şimdi yaz geliyo
(03:08) M: firsat buldukca gelmeye calisiyorum
(03:08) M: evet ya bidaki tatil ama temmuzda :( belki daha önce gelirim diyordum ama malesef
olsun kismet ya
(03:08) speedy_gonzales_: oooo baya var beee
(03:08) M: evet 3,5 ay
(03:09) speedy_gonzales_: aslen nerelisin
(03:09) M: trabzon
sen?
(03:09) speedy_gonzales_: bursa
ama doğma büyüme istanbulluyum
şişliyi biliyomusun
(03:09) speedy_gonzales_: ?
(03:09) M: isim olarak evet
yer olarakda
ama gitmedim
(03:10) speedy_gonzales_: taksime çok yakın :
(03:10) M: :) evet ama iste gitmedim orada isim olmadi hic
(03:10) speedy_gonzales_: şimdi inandınmı seni beklediğime
(03:10) M: yoo :)
(03:10) speedy_gonzales_: uyusss :)
(03:11) M: haha
ya haklisin cok uyuzumdur
(03:11) speedy_gonzales_: kadınlar neden bu kadar şüpheci olurlar
(03:11) M: süphe olmamasi icin ne sebep var?
(03:12) speedy_gonzales_: hepiniz böylesiniz o zaman :)
benim eşim telefonumu
pc mi
cebimi
(03:12) M: bizde böleyiz iste:)
(03:12) speedy_gonzales_: karıştırırdı
çok kızardım
(03:12) M: ee sorunmu oluyordu senin icin :) gerci tabi güzel degilde
esinle berabermisin ?
(03:13) speedy_gonzales_: şu an değiliz
annesinde kalıyo
(03:13) M: ama erkeklerde süphe icin cok neden veriyor ne yapalim
(03:13) speedy_gonzales_: olabilir
ama ne kadar sıkarsan o kadar yapılıyo
buda gerçek
(03:14) M: kadin 10 seyle suclasa 3 ü kesin tutuyor ispat icin yeterli delilleri olmuyor :)
(03:14) speedy_gonzales_: :)
(03:14) M: tabi asiri kiskanclari var onlara bisey demiyorum abartili olmadigi sürece süphe olabilir, erkeklere kesinlikle güvenmiyeceksin
aslinda cok kötü
ama öle
(03:14) M: kac kez sahit oldum
hic tahmin etmedigim kisilerde
(03:14) speedy_gonzales_: haklısın sen iyiki hakim falan olmamışson
(03:15) M: :D
(03:15) speedy_gonzales_: feministmisin yoksa
(03:15) M: yok degilim ama hayatta görüyorsun iste
duyuyorsun yasiyorsun
tecrübe oluyor
(03:15) speedy_gonzales_: aldattımı seni hiç
(03:16) speedy_gonzales_: ordamısın tatlı kız
(03:16) M: yani benim babam bile yaptiysa uzun sürmedi gerci onun yasami..... ama yani benim babam buya hayatta olmaz dedigim kisi bu demekki her erkek hersey yapa bilir illa aldatma olmasi degil ama
(03:16) speedy_gonzales_: :)
(03:16) M: öle yani :)
ve buna benzer daha tahmin etmedigim kisiler
(03:17) speedy_gonzales_: insan babasına toz konduramıyo
ama oluyo
(03:17) speedy_gonzales_: ama erkek aldatıyosa kadındada suç var
(03:17) M: bilmiyorum aldattimi, aldatma asamasina gelmeden yakalamisimdir diye düsünüyorum :) oda tesadüfler sayesinde
sagolsun cevrem :D
(03:18) speedy_gonzales_: :)
(03:18) M: babamin fazla uzun sürmedi... ve simdi haca bile gitti geldi yani
(03:18) M: ama yinede yok güvenmem :D
(03:18) speedy_gonzales_: yok kız o kadarda değil
(03:18) M: bizim baska kadinlarla alakasi yüzünden olmadi ayriligimiz
(03:18) speedy_gonzales_: çok insafsızsın
(03:19) M: degildim öleyim artik
:D
(03:19) speedy_gonzales_: olma ama
boşver
yeni bi hayat seni bekliyo
(03:20) speedy_gonzales_: sigara kullanıyomusun
??
(03:20) M: bende hayirlisi olsun diyorum
(03:20) M: arada evet yani eglenceye felan gidince icerim
ama yoksa hayir
(03:20) speedy_gonzales_: hadi yaa
alkol
??
(03:21) M: oda arada
(03:21) speedy_gonzales_: çok hoş bi muhabbetin var biliyomusun
(03:21) M: niye hadi ya dedin
tsk ederim
(03:21) speedy_gonzales_: sanki seni daha önceden tanıyomuş gibiyim
(03:21) speedy_gonzales_: eğlence falan varya alkol vardır dedim
alkol varsa sigarada vardır
(03:22) speedy_gonzales_: yanlış tahmin ama
(03:22) M: yok ama her zaman gittigim zaman icmem
degisir arabasizsam ictigim olabilir
(03:22) M: baze dönemler hic icmem
ama sigara olur yani herkez beni sehirleyecegine ben kendim yapayim
(03:23) speedy_gonzales_: alkollüyken kullanmıyon dimi :@
(03:23) M: yok yok
diyorum ya arabayla gittiysem icmem

adiii pislikkk seniALLAHıncezası,sakın boşanma,süründür bu virusvirusvirusvirusvirusvirusvirusvirusi,iğrenç heriff,elimde olssa boğar atardım onu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

senden bosanıyorum yarın da gıdıyorum ve suan o kadar kotuyumkı hemen otobuse atlayıp gıdesım var.
kendı evme cıksam dıcek en azından yukarda oldugunu bılıyorum dıcek ama eve geldıgınde bızı gormedıgınde daha beter olacak cıkmazdayım.

pislik herif ya..elin karısına tatlı kız demeler tüh keşke görüşürdük demeler..
bide utanmadan erkek aldatıyorsa kadında suç var diyor adi yaaaa..kendini temize çıkarmaya uğraşıyor..süründür onu canım süründür...ne seni ne kızını hakediyor...

Oturur tabı belkı aklı basına gelmıstır ne dusundu acaba gece?korku kaplamıstır kımbılır bırakıp gıdıcem dıyınce.....allah akıl versın.....

gorustugu kızlara da mesaja ttım toplu halde ... adlı adrese sahıp olan kısı erdınc benım serefsız esımdır ben de 3 aylık kızının annesıyım. emınım hepınızde numarası vardır. ona soyleyın eve geldıgınde benı ve 3 aylık kızın bulamayacak dıye.

sımdı apart topar gıtmelımıyım. yukarı cıkarsam yukarı gelır bı anlamı kalmaz. evden de dun geldım annemler şok olacak.

ayy canım ya seni böyle bir başlıkta görmek şok etti beni.allah yar ve yardımcın olsun.böylelerine söylenecek cok şey var ama burası yeri değil.dualarım seninle:((

Canım Allah sabır versin çok zor bi durum. Senin için hayırlısı olsun diye dua edeceğim. Şu an yaşadıklarını yaşasam ne yapardım diye düşündüm de bütün yazışmalarını akraba sülale kim varsa yollar rezil ederdim herhalde. Gerçi bu bile hırsımı almama yetmezdi de.Ne diyeyim Allah bebeğinle sana hayırlı ömürler versin o adama da layığını inşallah.

Zederdi, senin eşine hakaret etmek istemiyorum ama bu adam ADAM olmaz daha.
Bence boşanma kararından vazgeçmemelisin. Ama senin gitmene gerek yoktur, gidecek biri varsa, kendisi olmalıdır.
Mahkemeye başvurabilirsin, kalacak yerin olmadığını söyleyip şuanda kaldığın evinde eşin uzaklaştırılır.
Dava sonuçlana kadar, evin eşinin ailesine ait olsa bile sen kalacaksın. (Yasalar öyle diyor)
Sen çok çok iyi düşün... Bu evliliği devam edersen,bu problemleri daha da büyür, gün gelecek ki eşin eve uğramaz olur. Hem kendini hem kızın çok yıpranacaksınız. Kızına neden babasını evde olmadığını açıklamak sorunda kalacaksınz. Kavgalarınıza tanık olacak ve çok çok üzülecek.
Yazdıklarından anlıyorum ki senin eşin seni çok yaralamış olsa bile sen onu halen seviyorum.
Bu nedenle zor olacaktır, ama her gün ölmektense bir kez açı çekersin.
Kızında, yanlış olan bir ilişkinin ortasında kalmaktansa, ailen yanında büyümesi daha iyi olur.
Ayrıca, bu ilişkini yürütümek zordur. Eşin akıllansa bile sen her zaman sühpe düyacaksın.
Moral vermek isterdim, yapıcı olmak isterdim ama maalesef en ufak bir neden bulamadım.

Allah sana bolca sabırlar versin.

Son düzenleme:
canım Allah yardımcın olsun çok zor bir sınavdan geçiyorsun şuan..sakin ve kararlı olmalısın..
dua edicem hakkında hayırlısı olsun diye.

Zederdi, senin eşine hakaret etmek istemiyorum ama bu adam ADAM olmaz daha.
Bence boşanma kararından vazgeçmemelisin. Ama senin gitmene gerek yoktur, gidecek biri varsa, kendisi olmalıdır.
Mahkemeye başvurabilirsin, kalacak yerin olmadığını söyleyip şuanda kaldığın evinde eşin uzaklaştırılır.
Dava sonuçlana kadar, evin eşinin ailesine ait olsa bile sen kalacaksın. (Yasalar öyle diyor)
Sen çok çok iyi düşün... Bu evliliği devam edersen,bu problemleri daha da büyür, gün gelecek ki eşin eve uğramaz olur. Hem kendini hem kızın çok yıpranacaksınız. Kızına neden babasını evde olmadığını açıklamak sorunda kalacaksınz. Kavgalarınıza tanık olacak ve çok çok üzülecek.
Yazdıklarından anlıyorum ki senin eşin seni çok yaralamış olsa bile sen onu halen seviyorum.
Bu nedenle zor olacaktır, ama her gün ölmektense bir kez açı çekersin.
Kızında, yanlış olan bir ilişkinin ortasında kalmaktansa, ailen yanında büyümesi daha iyi olur.
Ayrıca, bu ilişkini yürütümek zordur. Eşin akıllansa bile sen her zaman sühpe düyacaksın.
Moral vermek isterdim, yapıcı olmak isterdim ama maalesef en ufak bir neden bulamadım.

Allah sana bolca sabırlar versin.

aynen senin gibi düşünüyorum yazdıklarının her kelimesine katılıyorum

Allah yar ve yardımcın olsun canım...çok zor bi durum
kızın olmasa bi sn durma derdim ama kızın var eşini al karşına açıkca konuş kızım için dee utansın ve bidaha yapmaması konusunda sözler yeminler al gözün hep üzerinde olur benimde şu an 2.5 yaşında oğlum var bi başına çocuk büyütmek çok zor belki kızacak arkadaşlar ama kızın çok küçük baba şefkati lazım kız çocuğu iyi düşün doğru karar ver dua edelim bizde

Allah yar ve yardımcın olsun canım...çok zor bi durum
kızın olmasa bi sn durma derdim ama kızın var eşini al karşına açıkca konuş kızım için dee utansın ve bidaha yapmaması konusunda sözler yeminler al gözün hep üzerinde olur benimde şu an 2.5 yaşında oğlum var bi başına çocuk büyütmek çok zor belki kızacak arkadaşlar ama kızın çok küçük baba şefkati lazım kız çocuğu iyi düşün doğru karar ver dua edelim bizde

baba bu dediklerini düşünseydi zaten yapmazdı kalkışmazdı..valla kusura bakmayın ama ben onun değişeceğini düşünmüyorum alışkanlık haline gelmiş belli.ne kadar yemin etse yine yapar böyleleri..o çocuk huzursuz bir yuvada büyüyeceğine uzakta olsun arada gördüğü,ama sevdiği annesiyle kavga etmeyen,huzur bozmayan,annesini aldatmayan bi babası olsun daha iyi

[ı]baba bu dediklerini düşünseydi zaten yapmazdı kalkışmazdı..valla kusura bakmayın ama ben onun değişeceğini düşünmüyorum alışkanlık haline gelmiş belli.ne kadar yemin etse yine yapar böyleleri..o çocuk huzursuz bir yuvada büyüyeceğine uzakta olsun arada gördüğü,ama sevdiği annesiyle kavga etmeyen,huzur bozmayan,annesini aldatmayan bi babası olsun daha iyi[/ı]
kesınlıkle katılıyorum huy etmıs adam degısmezzzzzzzzzzz bu saatten sonra.....kı guven bıtmıs basta ıstese de yurumez yurusede ınsanın psıkoloısı bozulur

baba bu dediklerini düşünseydi zaten yapmazdı kalkışmazdı..valla kusura bakmayın ama ben onun değişeceğini düşünmüyorum alışkanlık haline gelmiş belli.ne kadar yemin etse yine yapar böyleleri..o çocuk huzursuz bir yuvada büyüyeceğine uzakta olsun arada gördüğü,ama sevdiği annesiyle kavga etmeyen,huzur bozmayan,annesini aldatmayan bi babası olsun daha iyi

kesınlıkle katılıyorum huy etmıs adam degısmezzzzzzzzzzz bu saatten sonra.....kı guven bıtmıs basta ıstese de yurumez yurusede ınsanın psıkoloısı bozulur

Çok Haklısınız da arkadaşlar bebeği çok küçük bi şans daha verilebilir demek istedim tabiki alışkanlık edinmesi sohbet kayıtları hoş değil macera peşinde bebeği için dedim belki bi şans daha verilir

arkadaslık sıtesınde bunları ılk gordugumde dedım ona 3 aydır bısı yasamıosun benımle burda mı yasıyosu.yasamadıgımız ıcım boyle oldu zaten demıstı. sankı ttuan var
hem suçlu hem güçlü ayy okudukça afakanlar basıyo boğasım geliyo valla bence ailene yada ailesine söle aklını başına toplasın sen susdukça onun bu davranışları artar azıtır iyice sen susma bence hakkını ara cnm bide bebeğin var yaa insan yavrusuna yapamaz bunu hadi eşide geçtim insan yavrusuna kıyamaz eşim benden ayrılırsa küçük kızım var o nasıl yetişir diye düşüncesi yok iyi bi eş değil bari iyi bi baba olabilse bu adamları boş bırakmaya gelmiyo sen ona güzeller güzeli bi evlat verdin vucudun deformede olur ama zamanla düzelir eski halini alır buadamlar kolay sanıyo bu işleri valla yaa:95::95:

tatli kiz filann... ne sacmalik bu yaaa...
ay cok sinirlendim..

ya karsidaki de bir bayan, adamin evli oldugunu biliyor, ne diye bu sekilde konusmayi surduruyor, git kardesim esinin yanina demiyor...

cokkkk sinir oldummmm canim.. Allah yardimcin olsun....

Back