• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şoktayım.. sanırım 3 aylık kızımla bosanmanın esıgındeyım.

evlılığımde bır sorun yok fakat senın yerıne koydum kendımı delırdım resmen sımdı bosan dıyenlere dıyceksınkı ne kadar kolay söyluyosunuz hayır canım kolay söylemıyoruz fakat kendıne yaptığın haksızlık ve bunun dahılınde bu kadar seyın unutulucağını sanmıyorum dıyceksınkı bebeğım var ılerde daha mutsuz olucak mutsuz olmaktansa bişeyın hıc olmaması daha ıyıdır okurken sınırlenmıstım yazısmaları kopyalamıssın hepten sınırım deprestı cok yazık gercekten cok yazıkkk

Allah yardımcın olsunn..Bu erkekler ah bu evli barklı çoluk çocuk sahibi olan erkekler ne anlarlar bu tarz işlerden Allahım yarabbim ya..!!Aynısı bizim başımızada geldi babam oyun sitelerinden bulduğu biriyle ilişki yaşamış sonradan annemle çıkarttık..Ah neler yaşadık neler..Allah sabır versin çok kötü,sinir bozucu bi durum..!:47:

canım benim seni çok çok iyi anlıyorum. benzer bir durumu hatta daha kötüsünü yaşadım. tesellisi çok zor durumunun..sadece bir şey söylemek istiyorum, eşine şans vermeyi seçmek yada işi noktalamak tamamen senin kararın olsun. ne hissediyorsan onu yap. kalıp katlanması ömür boyu eziyet , bebişle gitmesi ayrı bir dert.. afedersin "iki ucu b.klu değnek"....

güveni kaybetmek belki bir saniye ama geri kazanmak bir ömre sığmaz.... senin de eşine güvenin kaybolmuş.. bundan sonra onunla kalmak hep şüphelerle yaşamak demek.. çünkü ben öyle yaşıyorum 3 aydır.. kendini affettirmek için ne yaparsa yapsın bir yanım asla affedemiyor.. kırılan gururum tamir olmuyor. biliyorum asla da tamir olmayacak ama benim de 3.5 aylık bebeğim var.. ona son bir şans verdim ama ben bende değilim kendime gelemiyorum ne yapsam, hala psikolojimi toparlayabilmiş değilim.. ayrıl diyorlar ya biliyormusun ayrılmak en kolayı.. ayrılığın çilesi en fazla bir iki yıl sürer. sonra hayat yoluna girer ama kalmak daha zor.. kaldığında ömür boyu taşıyacağın bir sızı olacak kalbinde... yani benim hissettiklerim böyle.. kalacaksan güçlü olmalısın.

Son düzenleme:
canım benim seni çok çok iyi anlıyorum. benzer bir durumu hatta daha kötüsünü yaşadım. tesellisi çok zor durumunun..sadece bir şey söylemek istiyorum, eşine şans vermeyi seçmek yada işi noktalamak tamamen senin kararın olsun. ne hissediyorsan onu yap. kalıp katlanması ömür boyu eziyet , bebişle gitmesi ayrı bir dert.. afedersin "iki ucu b.klu değnek"....

güveni kaybetmek belki bir saniye ama geri kazanmak bir ömre sığmaz.... senin de eşine güvenin kaybolmuş.. bundan sonra onunla kalmak hep şüphelerle yaşamak demek.. çünkü ben öyle yaşıyorum 3 aydır.. kendini affettirmek için ne yaparsa yapsın bir yanım asla affedemiyor.. kırılan gururum tamir olmuyor. biliyorum asla da tamir olmayacak ama benim de 3.5 aylık bebeğim var.. ona son bir şans verdim ama ben bende değilim kendime gelemiyorum ne yapsam, hala psikolojimi toparlayabilmiş değilim.. ayrıl diyorlar ya biliyormusun ayrılmak en kolayı.. ayrılığın çilesi en fazla bir iki yıl sürer. sonra hayat yoluna girer ama kalmak daha zor.. kaldığında ömür boyu taşıyacağın bir sızı olacak kalbinde... yani benim hissettiklerim böyle.. kalacaksan güçlü olmalısın.

senınkıde zormus arkadasım kızma nollur bu konuda buyuk konusmak yada nısbet yapar gıbı sözler söylemek itici konusmak ıstemıyorum ama arkadasım nasıl dayanıyorsun tekrardan ona verdın şans tamam ama yanı bırazda merak ettığım ıcın soruyorum kalbin peki o ne durumda kızlar ne kadar zor kadınların bu halı ben esıme aşığım delıler gıbı 8 aylık kızım var ya bır dakıka görmesem naparım dıyorum ki güvenırımde ama sureklı gözetımım altındadır bu konuda babama bıle itima etmem malum erkek nefsi rüzgar gibidir ama basıma gelse ALLAHIM GÖSTERMESIN KIMSEYE TEZ ZAMANDA SARSIN YARALARINIZI

daha arayış içindeki bir adamdan malesef ki ne sana ne de bebeğine hayır gelmez. tabiri caizse bu adam uçkur düşkünü ve olgunlaşmamış...... karakteri oturmamış bunun. yazıya dökemediğim sözleri de içimden saydım. kusura bakma yazışmayı okuyunca sinirlerim bozuldu. ailen var çek git canım ya çekme bunun saçmalıklarını. :50:

canım yaaa ınan sana söyleyecek ne tesellım nede esıne söyleyeck lafım var .
bu nasıl adamdır yaa gül gıbı karın ve mıs kokulu bebegın varken nedır ac kurtlar gıbı aranmak?
valla guzelım devam et yada bıtır demek bıze düşmez hayat senın ve bır meleğin var,fakat bu hayat bıze sunulmus bır hedıye ve yenıden gelme sansımz yok.şüphelerle kuruntularla nasıl devam edebılırkı bu evlılık?
ALLAH yar ve yardımcın olsun canımm....

Allah yardimcin olsun canim ya....
Chat yazismalarini okudum..Cok kotu oldum...ne yapabilirsin boyle bir durumda bilmem ki...:97:

Ben olsam dakika durmazdim... Ama sana boyle yap diye de birsey soyleyemem... Cocugun da varmis... offf cok zor bu...:97:

gece eşimede anlattım olanları.doğum öncesi suya koyduğum ottan tanıyor seni..
tabi önce evli bir erkek arkadaş sitelerinde ne arar bana erkek gözüyle söyle dedim

kimisi karısıyla arasındaki problemleri çzömek için arayış içindedir.
kimisi zevzekliğine girer
kimisi arkadaş çevresine hava atmak için girer
kimisi sırf adrenalin olsun değişiklik olsun diye girer
yani girmek istersen bahane çok
ama ortak nokta elindekinin değerini,evliliğin ciddiyetini anlamamasıdır dedi

boşanmadan bahsettim onun için mi boşancakmış çok ağır değilmi dedi.:47:
siz erkekler herşeyi ne kadar basite alıyorsunuz dedim.
aldatmlar netten kaçanlar böyle böyle başlıyor,bunun unutulacak tarafı yokki,ne işim olur başkasına bekarım deyip sohbet eden adamla dedim.ya yapmasın 3 aylık bebek varmış diyor..bu yüzden yuva yıkılırmı diyor..yuvayı adam yıkmış zaten,ne kızını ne eşini düşünmüş,yuvayı yıkan kadın olmaz bu durumda,insan bir daha asla güvenemez dedim.adam her haltı yesin kadın ayrılmasın yuva yıkılmasın oh ne ala mualla!!!!!aldatma illa ten temasıyla olmaz,o kadar beklemeye gerek yok aldatma sayılması için dedim.....

gerçi oda olaya şu yönünden de bakıyor.kendisi hakim ve bir sürü boşadığı insan var.çok üzülüyor..yuva yıkmak bu kadar kolaymı der hep,sudan sebeplerden ayrılmak isteyenler oluyormuş.ama dedimki onu bunu bırak.sen bide bunları kadının yaptığını düşün sonra cevap ver
ben eski sevgilimle faceden gizli gizli bir sürü mesajlaşsam,arkadaş sitelerine üye olup erkeklerle konuşsam,kendimi bekarım vs diye tanıtsam sen naparsın..bir daha beni eskisi gibi sevip güvenebilirmisin dedim.
o zaman haklısın dedi işte!!!

Sevgılı zederdı,
öncelıkle allah yardımcın olsun dıyorum
bunları yaparken o ufacık guzel melek hıc mı aklına gelmedı acaba?
Tamam hamılelık,dogum,dogumdan sonrakı lohusalık derken bızler bır evrım degıstırıyoruz ama sonucat herseyı tek basımıza yapmıyoruz kı bız kadınlar.....her seyın zevkı oldugu kadar zor taraflarıda var ama evlılık zor olanı mutlulıga kolaya cevırmek degılmıdır?
Allah akıl versın esıne dıyorum.....sakınce düşün hatta konus kacmasın konusmaktan ,kesın tavrını da koy.....ınan hakkında hayırlısı ne ıse o olacaktır ama sen kendını yıpratma lutfen kolay olmadıgını bılıyorum ama bebegın ıcın buna mecbursun canım anlatsın neden yapmıs derdı neymıs sonra gorsun asıl mutluluk nerdeymıs ve nasıl kaybedılırmıs*o daha cok bılgısayar basında vakıt gecırır...ama gunun bırınde ıssız adam gıbı kalır tek basına....allah yardımcın olsun......

Sevgılı zederdı,
öncelıkle allah yardımcın olsun dıyorum
bunları yaparken o ufacık guzel melek hıc mı aklına gelmedı acaba?
Tamam hamılelık,dogum,dogumdan sonrakı lohusalık derken bızler bır evrım degıstırıyoruz ama sonucat herseyı tek basımıza yapmıyoruz kı bız kadınlar.....her seyın zevkı oldugu kadar zor taraflarıda var ama evlılık zor olanı mutlulıga kolaya cevırmek degılmıdır?
Allah akıl versın esıne dıyorum.....sakınce düşün hatta konus kacmasın konusmaktan ,kesın tavrını da koy.....ınan hakkında hayırlısı ne ıse o olacaktır ama sen kendını yıpratma lutfen kolay olmadıgını bılıyorum ama bebegın ıcın buna mecbursun canım anlatsın neden yapmıs derdı neymıs sonra gorsun asıl mutluluk nerdeymıs ve nasıl kaybedılırmıs*o daha cok bılgısayar basında vakıt gecırır...ama gunun bırınde ıssız adam gıbı kalır tek basına....allah yardımcın olsun......

evet resmen evrim geçiriyoruz ama ne için..onlara bir çocuk vermeye çalıştığımız için..
bütün çileyi anne çekiyor zaten..hamile kalırsın halsizlik kusma 3 ayın senden gider.
ortalarında biraz rahatlarsın,sona doğru kilolar çıkan göbek,değişen fizik tavan yapan hormonlar,ilişkiye girememe tam bir kargaşanın içine düşersin.doğurursun lohusa depreyonu geçirirsin,bide çevrende kayınvalide falan varsa ohhhh 10 katına çıkar.bu sürede sadece yapacakları şey anlayışlı ve şefkatli olmak..çokmu zor..biz ne kadar zorluk çekiyoruz,kendimizden ödün veriyoruz..binde birini onların çekmesi çokmu zor...hamilelik doğum sonrası erkelerin bunu yapmasına bahane değil kesinlikle..

şuan son dönemlerimdeyim iyice psikopata bağladım.
kilo aldım
tipime bak
ay çok çirkinleştim
yüzümmü değişti ne
sen beni beğenmiyorsun artık değilmi,ama ben üzülmeyeyim diye yalandan bana ilgiliymiş gibi davranıyorsun........
adamın başının etini yiyorum
oda geçip karşımda gülüyor:9:
gerçekten kendimi her anlamda çirkin bulmaya başladım.
üstümden eşofmanlar çıkmıyor.
o kadar çirkinleştiğimi hissediyorum ki ne bakım yapasım ne süslenesim var
ama eşim ısrarla benim ne kadar tatlı göründüğümü söyleyip duruyor
valla yalanmı gerçekmi bilmem
ama bu dönemlerde gerçekten yanımda oldu sağolsun

bide böyle haltlar karıştırsaydı bunalıma girerdim allah korusun

mrb ben de aranıza yeni katılanlardanım gezınırken senın yazını okudum bende bısey solemek ıstedım.mutlaka kolay degıldır.bencıllık olmasın ama harıka bır esım vardır tapar bana ama ben esımın kıymetını bılmeyenlerdenım

insan ister istemez üzülüyor bu durumlara ömrünü paylasmak icin evleniyorsun hayat arkadasim diyorsun sonra hayat arkadasi dedigin nefsine yenik düsüyor baska kadin pesinde mademki eski sevgilisini unutamadi neden evlendi ki seninle gercekten üzücü :( fakat ortada bir cocuk var oturup sakin bir sekilde konusun bir ortak cözüm bulmaya calisin bence cünkü arada bulusma felan olmadi sanirim diger kadinla sadece netden konusmus herhalde ve böyle ucuz kadinlar icinde yuvani yikma bence ama tavrini ortaya koy ki tekrarlanmasin insaALLAH ha birde facebookunu sildir ona birda yeni birtanede acmasin :@

canım zamanında o kızdan yakayı zor sılkmıs. ama hamılelıgımden fırsat bılıp cınsel yonden sanalda bısıler yasadıklarını tahmın edıorum. bu seferkı durum eskı sevgılı degıl yenılerını bulmak gecıcı bıle olsa. bendn utanmıyorsun cocugundan utan. nasıl aldın onu aksam kucagına utanmadınmı

internet böyle bişey işte yuva yıkan.çünkü türk erkeği kullanmasını bilmiyor.inanın bu internet yüzünden o kadar çok kötü şey oluyor ki çoğunu es geçiyoruz. hayatımız int. oldu. bir çoğumuz kendi değer yargılarımızı unuttuk. ne diyelim Allah cümlemizin yardımcısı olsun. halada ders almıyoruz ve devam ediyoruz. eğer böyle giderse daha da bir çok şey başımıza gelecek ama malesef haberimiz yok.

bundan sana hayır gelmez bacım bu saatten sonra evlilikten korkuyormuş zaten evlisin içki içen kadınları severmiş heyy allahım ya millet doğru kadın peşinde buda orda burda gezen gününü gün eden kadın peşinde dahası varda burda diyemiyorum cnm Allah ıslah etsin kendine fırsat yaratıyor cnm biriyle bi görüşsün affetmicek yani o durumda yaa ben bu admları anlayamıyorum evde gül gibi karın var elin sürtüğünle ne işin var mecare heyecan arıyo bunlar
elektrikli sandalyeye oturtup vercen elektirği:47::47: o kadar sinirlendim şuanda bide biz söz vardır akılsız başın derdini ayaklar çeker oda çok dolanır bu kafayla aslında evliliğe hazır değilmiş gözü dışarda kalmış ve yaşayamadıklarını yaşıyo yanlış yapıyo ama ona göre doğru sen tavrını koy öyle sıradan basit sanmasın seni

arkadaslık sıtesınde bunları ılk gordugumde dedım ona 3 aydır bısı yasamıosun benımle burda mı yasıyosu.yasamadıgımız ıcım boyle oldu zaten demıstı. sankı ttuan var

canım çok üzüldüm kimbilir sen nasılsın şimdi
onun yaptığı kendine zarar sen kendine i bak bu kadar sıkıntı sonra kadın milletine olan oluyo
allah yardımcın olsun ama bence izin verme eğer ayrılmayı düşünmüyosan bile sakın yutma bunu
sonra beterin beteride varmış diyo insan

canım Allah yardımcın olsun bebeğin ve kendin için dilerim en doğru kararı alırsın ama şahsi kanaatim bu adamın bu huyundan zor vazgeçeceği yönünde inş yanılırım

Back