• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şoktayım.. sanırım 3 aylık kızımla bosanmanın esıgındeyım.

bazi erkeklerde elindekinin kiymetini kaybedeceegi vakit anliyorlar umarim esine de büyük bir ders olmustur ve bir daha yapmaz, ama ona kesinlikle interneti yasakla oraya birdaha oturursan hic birsey aramizda düzelmez sana olan güvenimi geriye kazanamassin tam tersi daha cok süphelenirim de.!!! su pis netden kurtar onu kac kisinin yuvasini yikti :( ALLAH bizleri yuvalarimizi korusun aslinda büyük bir nimet ama dogru yolda kulanilirsa RABBIM dogru kulanmakdan ayirmasin insaALLAH

arkadaşım sana Allah yardım etsin. Bence kendine göre doğru olanı yapmışsın. Tabi herkes kendi fikirleri, çevresi, ekonomik özgürlüğüne göre kararlar almalı. Daha doğrusu bunlar vereecegi kararı etkileyen faktörlerdir. Bu durumda ben olsaydım diye başlayan bir cümle kurmayacağım. Eşin inşallah hatasını anlamıştır ve tekrar aynı hataya düşmez.Ama bu kadar olay yaşanmışken nasıl hala bilg. başına oturup nete girebiliyor anlamış değilim. Birazcık yaşananlardan dolayı çekinmesi utanması gerekirdi. Bence sen yinede temkinli davran ama bunu belli etme eşine. Hep uzaktan izle ama o anlamasın.
Sana hemen unutman gerek neden unutmuyosun demek biraz haksızlık olur ve kimse senden yasananların üzerine sünger cekmeni ve herşeyi anında unutmanı bekleyemez. İnsanın içini kemiren bi kurt varsa o kurdu çıkarıp atsan bile icindeki o yara kalacaktır. Zamanla o yara kabuk bağlayacaktır. Kendine gerekli olan o zamanı vermelisin.

Allah yardımcn olsn arkadaşm..
taviz verme ama kolay kolayda teslim etme kocanı kimselere..
sonuçta kızın var seni durduran tek şey bu olmalı.

gece bu konularla ılgılı bırsuru ruya gordum.uyandıgım gıbı esımı kaldırdım soylendım bagırdım.o da sasırdı ne oldu zederdi diyerek.ben konustugumuz gunku gıbı agzıma gelenı soylemeye basladım.

sonra bır an sustum oyle. esım de tabı dumur oldu. ırdeleme artık yapmıcam artık soz verdım.daha da cıncık cıncık arastırma yapma.degısecegım goreceksın bırak herseyı oluruna lütfen. benden ayrılmak ıcınmı yapıyorsun dedı.oyle olsaydı sımdı ayrı olurduk zaten dedım.lutfen oluruna bırak herseyı.nerde senın eskı telefonun onu bulup onu kullanıcam ne kamera ne de ınternet var onda. ben eve gelınce de ınternetı kapat gırmıcem yeterkı duzel artık dedı.bırkac ay boyle cekeceksın gercı senın bana cektırdıklerın bırkacgundu ama benden 2 senemı aldı dedım.
kurana el bastı bır daha yalan soylersem kuran nımet carpsın dedı.rahatladınmı dedı.nasıl telafı edeyım ben bunu etmeye calısıyorm ama sen de nolur oluruna bırak degıstıgımı goreceksın dedı.

ınsallah dedıgı gıbı olur.

ınsallahhh dıyorum ama sende cok düşünme yanı zor oldugunu bılıyorum ama sen beynınde buyuttukce bu olayı tekrar tekrar kafanda kurdukca bu olay daha cok rahatsız edecek senı....ıyı gunlerınızı dusun,zamanla duzelmesını bekle ona zaman ver yanı madem okadar yemınler etmıs bekle bakalım....eger olurda bu dedıklerını yapmazsa zaten herseyı koparırsın....sen kendını yeme kendını bıtırme sakın ama gözlerın onun uzerınde olsun caktırmadan:)
hersey olacagına varır canım zaman herseyın ılacı.......allahım, bu durumu aklından cıkarman ıcın herseyın duzelmesı ıcın ve yaralarının sarılması ıcın senın yardımcın olsun....

yaşadıkların gerçekten çok zor,sonuçta birde bebeğin var.inşallah herşey yoluna girer,bunları en kısa zamanda bunların üstesinden gelirsiniz.

Canım ne yazdıysan hepsini okudum öncelikle geçmiş olsun diorum ki umarım gecmiştir..:( güven sorunu çok kötü olsa gerek allah kimseye yaşatmasın! Bi bebişin varmış onun hatrına eşine bi şans daha verdin herkes bi şansı hak eder derler umarım bu eşin için bi dönüm noktasıdır..

Kendi ewinize gecmenize sewindim..istediğin saatte kalkar istediğin zaman yemek yapar istediğin zaman yapmazsın! ayrıca o da artık kendi ewinin sorumluluğunu alsın..onu o kadar zorla ki başını kaldırmaya vakti kalmasın..öyle bi ekmek derdine düşsün ki böle boş işerle uğraşıcak zamanı olmasın..kafasını kaldırmasına fırsat werme!! şuan kozlar senin elinde..hemen yelkenleri indirme..ona güvenmediğini ve en ufacık yanlışında onu sileceğini bilsin..ama bunu blöf sanmasın sürekli tepesine vurur gibi aynı şeyleri yineleme ama kızgın olduğunu da bi şekilde belli et..
Sana gelinceeeee artık çok fazla karıştırma tlf.larını ( yani onun haberi olmadan yap) :)) ben öle yapıodum mesela..ihihihih :) görmesin ve eskisi gibi onu kıskanmadığını düşünsün ki kendini bi nimetten saymasın daha fazla.. Kendine bak biraz..giyin kuaföre git biraz havanı değiştir saçını boyat ne biliim bişiler yap..ben artık eskisi gibi değilim imajı ver..o seni kıskansın..
Hai öpüorum seni eşim gelcek benim de salata yapmam lazım ii akşamlar canım!

merhaba canım.
evet ınsallah gecmıstır.smdılık hersey yolunda benım ıcım harıc. ıcım ıcımı yıyor hala ama ustesınden gelıyorum cogu zaman. esım eskıye gore daha ıyı.degısecegım deyıp duruyor.dun ben bısı demeden bugun bı planın varmı gezmeye gıdelım dedı.yok dedım ben hazırlandm o da asyayı hazırladı. gezdık yemegı de dısarıda yedık.
bugun de arkadasları cagırdı ormana gıdıp mangal yapacaklarmıs.esım de ben gelmıyım sız bıze gelın dedı.arkadaslarının arasında adım albaya cıkmıs. albay mı ızın vermıyor dedıler telde duydum ,gulermısın aglarmısın :) esım de yok daha neler dedı onlara. telı kapadı arkadaslar mangala gıdecekmıs bana dıyolarkı zederdıden yanı albaydan ızın al dıye. ızın vermıyorum dedım ben de. o da nasıl yanı dedı. oyl yanı dedım.hıcbıryere gıdemezsın.yok o eskı zederdı.guvenını yerıne getırene kadar boyle dedım.sasırdı.yok o bekar hayatı gıbı yasamak salmyıorum dedım. eve geldık lavaboya gıttm ben.zederdı barı onlar gelsın balknda yapsak olurmu dedı olur dedım. arkadaslarına oglum hıc bosuna cıkmayalım bızım balkn da guzel terasta yaparız dedı.arkadasları da albaydan onay gelmedımı oglum dıyolar :)) bugun bıze gelecekler.

çok riskli bir hamilelik geçirdim.Allahıma çok şükür bebeğim sağlıkla dünyaya geldi.şu an 3 haftalık canparem.ailemden farklı bir şehirde yaşıyorum.annem geçici bir süreyle bizimle kalacak. evde her işi yapıyor bana destek oluyor. ama eşimden umduğum ilgiyi ne bana ne de çocuğuma göremiyorum.anneme güveniyor eve geç ve alkollü geliyor.göstermelik ilgi gösteriyor.tatil gününü bile bizimle değil arkadaşlarıyla geçiriyor.işinin stresli olmasından dolayı anlayışlı davrandım ama bugün dayanamadım.bana 2 saat sonra geleceğini söyleyip de 8 saattir arkadaşlarıyla takılan eşime sanırım telefonda sert çıkışmışımki eve gelip kucağımda çocuk varken bana saldırdı.ne biçim konuşuyormuşum.bana lanet okudu ve defalarca vurdu.kendimden geçtim bebeğimi yatağa fırlattı.tanıyamıyorum onu.ben acı hissedemez olmuşum.suratıma tokatları yerken bebeğime dokunma diye ağladığımı hatırlıyorum.annem evde yoktu.ona farkettirmemek için mahvoldum.burnumdaki kanı mı sileyim ağlayan bebeğimi mi emzireyim bilemedim.en korktuğumda sütümün kesilmesi oldu.annem çok evhamlı ve korrumacı.bu olayı anlatırsam boşanmayı göze almam gerek.yavrum çok küçük.ama benim içimde herşey bitti.nasıl tamir olur bilemiyorum.kendimi değil de bebeğimi düşünüyorum.Allaha dua ediyorum bana yardım et diye.hayatımın en kötü gününü yaşadım.ben anneyim.ben yokum yavrum var artık.üniversite mezunu kültürlü yüksek hayat satandartlı insanlarız.utanıyorum bunları anlatmaya.ama bittim....

çok riskli bir hamilelik geçirdim.Allahıma çok şükür bebeğim sağlıkla dünyaya geldi.şu an 3 haftalık canparem.ailemden farklı bir şehirde yaşıyorum.annem geçici bir süreyle bizimle kalacak. evde her işi yapıyor bana destek oluyor. ama eşimden umduğum ilgiyi ne bana ne de çocuğuma göremiyorum.anneme güveniyor eve geç ve alkollü geliyor.göstermelik ilgi gösteriyor.tatil gününü bile bizimle değil arkadaşlarıyla geçiriyor.işinin stresli olmasından dolayı anlayışlı davrandım ama bugün dayanamadım.bana 2 saat sonra geleceğini söyleyip de 8 saattir arkadaşlarıyla takılan eşime sanırım telefonda sert çıkışmışımki eve gelip kucağımda çocuk varken bana saldırdı.ne biçim konuşuyormuşum.bana lanet okudu ve defalarca vurdu.kendimden geçtim bebeğimi yatağa fırlattı.tanıyamıyorum onu.ben acı hissedemez olmuşum.suratıma tokatları yerken bebeğime dokunma diye ağladığımı hatırlıyorum.annem evde yoktu.ona farkettirmemek için mahvoldum.burnumdaki kanı mı sileyim ağlayan bebeğimi mi emzireyim bilemedim.en korktuğumda sütümün kesilmesi oldu.annem çok evhamlı ve korrumacı.bu olayı anlatırsam boşanmayı göze almam gerek.yavrum çok küçük.ama benim içimde herşey bitti.nasıl tamir olur bilemiyorum.kendimi değil de bebeğimi düşünüyorum.Allaha dua ediyorum bana yardım et diye.hayatımın en kötü gününü yaşadım.ben anneyim.ben yokum yavrum var artık.üniversite mezunu kültürlü yüksek hayat satandartlı insanlarız.utanıyorum bunları anlatmaya.ama bittim....

ne denir bilemedim arkadaşım..eşinize çok şey söylemek istiyorum ama...şu cümlenize katılmıyorum,siz varsınız.evet anne oldunuz ama herşey bitti demek değildir bu.herşey daha yeni başlıyor sizin ve yavrunuz için..ben olsam ne mi yapardım?hemen gidip boşanmak için dilekçe verridim ve o adamın evimden uzaklaştırılmasını isterdim..bir kez yapan ben eminimki bunu tekrarlar.asla çocuğum var diye kendinizi feda etmeyin.yıllar geçecek ve çocuğunuzda büyüyüp yuvadan uçacak..o zaman onca acıya katlanmış ve hayatı ellerinden akıp gitrmiş bir bayan olacaksınız.üstelik kavga ve şiddetin olduğu bir ortamda çocuk yetiştirmek ne kadar doğru?yinede siz bilirsiniz,bunlar benim fikirlerim..

selamla kızlar moralım o kadar bozukkı anlatamam :( benı bılenler konu acıp esımle yasadıgım sorunları yazmıstım ınternet davası. esım daha once facebookta eskı sevgılısını ekleyıp konusmustu ve bunu bınlerce kez yalanlamasına ragmen yakalanmıstı. hamıleydım ve bırde kestırıp atmadım.

kızımız uc aylık oldu ılıskıye gırmedık hıc.ben ıstıyordum ama ondan herhangı bır tepkı ya da ıstek yoktu.annemlere gıdecegım dedıgımde basta ızın vermedı ama sonra gıt ıstersen dedı beraber gıttık benı bıraktı ben hala memleketteyım. evdeyken bana tembıh ustune tembıh yagdırdı bı hafta kalıcaksn fazla olmaz dıye.haftasonuna dogru daha kalabılırsın dedı suphelendım.

facebookuna gırdım gonderılmıs mesajlarında " sana bır burdan yazmadıgım kalmıstı o da oldu " dıye bır yazı. bır bayana yazılmıs. kı esımın profılınde evlı oldugu ve fotolarımız da var. ben de bu yazıyı gordum.arkadaslarım netten gırmıs ama benım facebokum otomatık gırıs yapmıs onlar da farketmemıs ded.ınandım.yenıden baktım mesaja carsamba gunu ve 9da atılmıs mesaj yanı esımn evde oldugu saatlerde. yenıden aradım esımı bız o gun dısarıdaydık dedı. benım telden gırmıs arkaaslar dedı.arkadaslarını da tanıyorum yapmıstır dedım.aıelcek gorustugumuz ınsanlar.

yarın yanı 02 24 ıtıbarıyle gıdıyoruz dıye ananeme gıttık kuzenlerım de ordaydı.yonja uyelgı vardı bekar olan teyzemın onu zıyaret eden kısılere fılan bakıyordu. oyle bakınırken ne goreyım orda bı kısı var esım ! sok oldum. facebooktan mesaj attıgı kızın arkadas profılınde de ısmı vardı.. o an teyzemlere bırsey demeden ınceledım 4 tane bırlıkte cıkarken cekıldıgımız (onu tek cektıgım) fotolardan koymus. esımı aradım eve gelmıyorum ben dedım. ne yaparsan yap bu sefer yaptıklarına yanı yapmadım laflarına ınanmıyorum dedım. yenıden aradı gel ıste olmaz vıcdan azabı cekıyorum yapmıcam bı daha falan gelıcem ama esyalarımı toplamaya ve sınava gırmeye.evıme adım atmayacaksın gıt annenerde kal daha once yalanladıgın olaylarından saklandıgın yere dedım.olmaz oyle sey dedı. kapattık telefonu.

eve geldık ananemden,yenıden bakmak ıstedım gırmısmı dıye o sıteye yoktu,esımın adını degıl onun daha eskıden kullandıgı maıllerı yazıp kısı aradım. bır profıl daha !!!isminin kısaltılmısını yazmıs.hem o sıteden hem de o eskıden kullandıgı maıle mesaj attım.sen bızden coktan vazgecmıssın dedım.

yarın evıme donuyorum ama donmek ıstemıyorum.babam goturecek benı.bılse boyle seyler oldugunu kızını kendı ellerıyle atarmı atesın ıcıne.tek bana degıl kızına da ıhanet ettı babamız.ne yapacagımı bılmıyorum. cok uzgunum. :43:

allah yardımcınız olsun sizin ve çocuğunuz için en doğru kararı siz verirsiniz ailenize güvenmeniz çok güzel hakkınızda hayırlısı olsun nediyim:2:

Ahh ne bu şimdi? Nasıl olur. Rabbim eşinizi kendisi kadar gaddar bir insanın eline düşürsün. Ne diyeceğimi bilemedim. Bence annenizle paylaşın,çocuğu alıp annenizin evine gidin. En azından lohusalığınızı bu adamdan uzak tamamlayın. Sonra tekrar sağlıklı karar vermeye çalışırsınız. Allah yardımcınız olsun..

canım benımm.uzulme nolur.daha lohusasın. benım esımın yaptıkları da yenılır yutulur cınsten degıl ama senınkınde sıddet de var. ayrıl dıyemem cunku ben yapamadıgım seyı sımdı baskasına sunarsam abes olur.rabbım sabır versın boyle sorunlar yasayanlara.ben de unıversıte son sınıftayım ıkı dersım var mezun olmak ıcın esım lıse mezunu. acaba bundan mı kaynaklanıyor bazı sorunlar dusunmeden edemıyorum.ben de bebegımı dusunuyorum ama bı yere kadar. esımle son kozlarımızı oynuyoruz. sımdı ayrılalım dese gozumu bıle kırpmam bıter, ama sımdı bırseylerı duzeltme asamasındayız. hepımız ıcın herseyın hayırlısı. senın ıcın dua edecegım arkadasım.

Bu nasıl birşeydir yaa ben de anneyim içim acıdı bir tuhaf oldum.Bebeğinize
bunu yaşatmaya hakkınız yok.Alkol denen illetin neler yaptırdıkları
toplumumuzda ortada.Boşanın demek üstüme vazife değil ama
en azından o yavruyu alıp annenize filan gidin bir süre.

3 haftalık bebeciği "fırlatmak" ne demekya! Dehşete kapıldım, aklımdan çıkmıyor bu sözler! Kimsenin o yavruyu böylesine korkutmaya, incitmeye hakkı yok! Büyüdüğünde de içinde bir yerlerde hep yer edecek bunlar... Bence de acilen o adamdan uzaklaşmanız gerek! Yavrunuzu da alın annenize gidin veya gelip annenize de problem çıkarmasın diye annenizle birlikte başka bir akrabanıza gidin kalın. Nerde olduğunuzu bilmesin...
Kadına şiddet uygulamayı "erkeklik" sanan herkesinallah bin belasını versin!
Minik bebeciği daha fazla korkutmasına, incitmesine izin vermeyin bence!...
Allah Allah yaa... Çocuğu yaparken iyiymiş ama... Cinlerim tepeme çıktı!...
Siz bunca yıl onca emeği, bu adamdan dayak yemek için mi verdiniz ayrıca? Anneniz sizi binbir zorlukla, bu adam sizi dövsün diye mi büyüttü? Kendinizin kıymetini bilin n'olur. Gidin ve bu adamdan uzakta iyi olun, siz iyi olun ki yavru da iyi olsun....
Geçmiş olsun :(

o anı gozumun onune getırıyorum babacan arkadasım da.ıcım acıyor kı senı hıc dusunemıyorum nasıl bır acı ıcındesın.annenın evıne gıtmek en mantıklısı su an. annene senın yanına gelıcem bunaldım esım de ısten basını kaldıramıyor fılan de.belkı esının burnu surter ya da daha beterını yaparsa o da var.ben bıle barıstıgıma ara ara pısman oluyorum.ama hayata bır kere gelıyorz

cnm şiddet deyınce nedense hep içim acır .. allahım onu ıslah etsın bundan oncekı hayatın nasıldı bılmıorum ama şidetın oldugu yerde emın ol o bebekte buyumek ıstemz ..allahım herseyın hayırlsıını versın

Back