- 22 Mayıs 2017
- 3.989
- 6.177
- 78
- 34
- Konu Sahibi Babylicious
Gönderdiniz mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ev bol heryerde... isteyen tek göz oda bile bulur.. ne güzel evler vardı tutmadılar.. şu an en çok eşimin yaptığı koyuyor bana ona o kadar doluyum ki en ufak bir değerim yokmuş.. o kadar haksızlık yapıyor ki artık izimi yolumu kaybettirip kaçmak istiyorum
Misafirler kadini sokağa atti herhalde
Hic ses yok
Konu sahibi n'aptı acaba?
Esiniz nereli??nasil bu kadar rahat olabilir kendinden once bir erkeğin ve yabanci bir insanin esiyle yalniz kalmasina nasil izin verir sana bir sey yapmayacagi ne malum nasil bu kadar gozu kapali guvenebiliyor arkadasina
Esimin akrabalari bile esim evde degilken asla gelmezler ve biz istanbuldayiz buraya gelen giden cok olur ama esim izinli gununde kabul eder.
Bence annen gelsin otomatik olarak arkadasi gider yada sen kov gitsin yani yapcak bir sey yok..
Misafirler kadini sokağa atti herhalde
Hic ses yok
bu arsızlıkla o da mümkünmüş sahiden :)
O bu değil de elin adamıyla hamile karısını aynı evde bırakan bir adam koca olamaz. Olmamalı.
Millete nasıl bu kadar güveniyor acaba? Adam size bir şey yapsa ( yapmaz demeyin hiç belli olmaz) o zaman ne olacak?
Pes doğrusu, nasıl susmuşsunuz hayret ettim. Bu bile tek başına benim için boşanma sebebi.
Yok mu bir gelişme merak ettik
O misafir, konuyu okuyan herkesi strese sokmustu, simdi herkes derin bir ohhh ceksin
Kurtulmaniza sevindim, insallah hersey guzel olacak. Bebegin de bu konudaki stresten kurtulmus oldu. Artık sinirlenme, stres yapma bol bol dinlen...Eşinde çok düşüncesizlik yapmış ama bu konu uzadıkça huzursuzluk bitmez, hamilesin bu daha önemli. Umarım sağlıklı güzel bir bebişin olur
ayy canım çok teşekkürler çok sağol gerçekten inşallah herşey daha güzel olur bu sefer..hem cennetteki meleğim hem karnımdaki mutlu olsunlarda ben başka birşey istemem.