Şoktayım,kötüyüm,hiç beklemiyordum ondan

Heralde arar peşine düşer diye düşünüyorum sanırım olay çok yeni, ben barışmak için adamın uğraşacağını sanıyorum aksi durumda ben de ona şok olurum,

Ah canlarım,açıklama yapsa bile ne açıklaması olabilir ki..telafisi olmayan şeylerin izahı gereksizdir..

Beğendiğim yorum sahiplerini izlemeye aldım,umarım mahsuru yoktur...dun şaşkındım ama yatıp mis gibi uyudum,benden daha degerlı degıl ya dıyorum,daha uzunları varsa alsın,yoksa kısaları bulup uzatsın,ben kendısının metraj işlerine karişmicimmmm

senın ıcın uzulmeyecek tıynette olan ınsan ıcın kendını dagıtmaya degmez.. Aklına geldıkce sınırlen ama uzme kendını.. ınsanlar degerlı seylerı kaybettıklerıne uzulurler... Gecmıs olsun..

Gerçekten adına sevindim bak herşeyde vardır bir hayır face sine girdin neler gördün demekki güvenin okdar yüksekki rabbim bile okdar güvenme diye bir kapı aralayıp o yazışmayı gösterdi sana Şanslısın :) allah gönüne göre versin bundan sonraki hayatında tertemiz bir sayfa açarak yola devam edersin inşallah seni hakedecek biri ile :)

Âmin cumlemıze,bu da yaşanacakmış demek ki,benım saskınlıgım beklemedıgım bırınden anı sekılde olması,o yüzden afalladım ama bugun daha ıyıyım sızlerın sayesınde,saskınlıgım gecıyor

İnsallah her geçen gün bir önceki günden daha iyi olursun :) canım

Allah'ın sevdiği kuluymuşsun ki bir şekilde karşına çıkarmış adamın gerçek niyetini.
her şerde bir hayır vardır demişler.

elbet üzüleceksin, her şeyden önce "en iyi arkadaşımdı" diyorsun.
1,5 senelik ilişki.
kolay değil, daha sıcağı sıcağına da anlamazsın, ama biraz zaman geçtikçe belki kızıp öfkelenecek, canını yakmak isteyeceksin sen de.
yapma hiç.
yol ver sen iyi ol ki o da kafasını vursun duvarlara.

Bana şey gibi geldi ya aslında art niyet yok hani erkekler böyle salak tavırlara girerler ya evlenmem ben falan filan diye artsitlik yaparlar etrafındakilere öyle bişeymiş gibi

Mahsuru yok tabiki :)
İsiniz zor, bol bol zamana ihtiyacaniz var kolay degil gercekten. Benim anlamadigim sizi nasil bu kadar cabuk sildi, yani rol mü yapiyordu sizinle beraberken. Kendini begenmis biri sanirim nasil olsa birini bulurum kafasinda. Evlenmeden gördügünüz icin cok sanslisiniz.

mesajların tarihine baktınız mı .Belki de sizden bahsetmiyordur .Konunun sadece içeriğini okudum gelişmeleri okumadım

Rabbimin şanslı kulusun bak,görmüşsün gerçek yüzünü..Boyle adamdan sana hayır gelmezdi zaten..Erkenden görmüşsün yüzünü..Bende sen yaşlardayım benden sana bir tavsiye kimseye bu kadar çok güvenme..İnsan kendine bile çok güvenmemeli insanız şaşar beşeriz..Allahtan başka kimseye hiçbir şeye güvenmiyorum ben..O kadar ihanet ve darbeden sonra olması gerekende bu zaten...uzulme canım,baştan görmen çok çok iyi olmuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…