Sohbet, muhabbet elbet bir gün gelir bebek :)

Canim 3 yontem var 3 unude kombine yapiyorum..1. ates ölçme yöntemi 2- akintiyi takip etme yontemi 3 - rahim agzini yani serviksi kontrol etme yontemi..

1 ates olcme yontemi : her sabah yataktan kalkmadan en az 3 saatlik uyku sonrasi yatagin icinde atesini olcuyorsun..yumurtladiktan sonraki gun atesin yarim derece artiyor ve adete kadarda yuksekte kaliyor.adete yakin tekrar yarim derece dusuyor gebelik testi yapmana bile gerek kalmiyor dustuyse adet oluyorsun gebelikte dusmez doguma kadar

2 akinti yontemi : yumurtlama gunleri yaklasinca akinti seffaflasiyor ve yumurtlama gunu geldiginde o akinti uzayan akinti okuyor 2 parmaginin arasinda 5 6 cm uzuyor akinti o akintili gunleri degerlendirmek gerekiyir

3 rahim agzi kontolu : rahim agzimiz parmak gibidir vajenin icinde dogurgan olmayan donemde parmagimizi vajene soktugumuzda asagi yakindir yani giristen az ilerdedir ve ucu sert oluyor..dogurgan donem yaklasinca yukari dogru cikiyor daha zor ulasiyoruz ve ucu yumusuyor giris deligi hissedilir oluyor..dudagimizin ic kismi gibi yumusacik oluyor..dogurgan donem bitince ucu tekrar asagi dogru iniyor ve sertlesiyor.hamile kalirsan yumusama tekrar basliyor adete yakin.ordanda hamileligi anlayabiliyorsun.eger adet donemi cok sert ve giriste kolayca hissediliyorsa yuzde 90 gebelik yoktur adet gelcektir

Yarn yapma ama testi erken değilmi daha canmm 4 gün kala yap yada 3 bende bile şimdi silik çıkıyo
Dayanamiyorum yaa bacaklarim agriyor 1 saattie acabaa misafor vardi cok ayaktaydim o dan mi anlamadim ki herseyi belirtiye yormaktan biktim

Oyyyy o parmak olayini yapamam galiba yaa

Onayladiginiza göre başlayalım bugünden canım ama herkes kesinlikle okusun hatimimz tam olsun kim kaç cüz okumak istiyorsa yazsin canlarım ayarlayalım Rabbim onun sevabına bizlerin yüzünü güldürsün insallh

1.cüz u ben okurum kuzumm
Yazalim sende ayarla siraya koy ki unutmayalim kim hangi cuzu okuyacak
Esksik varsa tamamlariz

Oyyyy o parmak olayini yapamam galiba yaa

Ya elleri yikayip tuvalette her aksam yatmadan once bakiyorsun.alistinmi kolay.ve en net o..zamanla ogreniyorsun kiyaslayarak.dogurgan donem gekince farkli cok net goruyirsun rahim agzi iyice yukari cikiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…