- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
AMIN INŞALLAH bitanemmmm yaaa yerim seniiiYeni yila cooooooooooooooooook guzel haber alarak gir onsallah hamisssss kalirsinda
Bizde erkenden kutlama yaparizzz seviniriz :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AMIN INŞALLAH bitanemmmm yaaa yerim seniiiYeni yila cooooooooooooooooook guzel haber alarak gir onsallah hamisssss kalirsinda
Bizde erkenden kutlama yaparizzz seviniriz :)
Bende seni yerim bebisşimAMIN INŞALLAH bitanemmmm yaaa yerim seniii
Bende seni yerim bebisşim
Rabbim saglik versin kuzummm
Insallahhhhh hayr cikar altindan
Hicc korkma
Kuzum benim kötü düşünme balim
Sende iyiki varsin balim ALLAHIM korusun seni hayirli geceler
Canlarım çok iyisiniz iyikide varsınızz.
Ben çıkıyorum ufaktan duramıcam.
Haberdar et bizi kuzumm merak ederim Allah sifa versin cook dikkat et
Canlarım çok iyisiniz iyikide varsınızz.
Ben çıkıyorum ufaktan duramıcam.
Kizzzz kurudun kaldinnn :))))Ya kizlar benim simdi hic akintim yok kupkuru oldum yahu
Hosbuldum cnimHosgeldiiin kuzuuucugum
Hos buldum canimmmHoss geldim kuzummmm
O dediklern ne canımm
Walla konussa warya bizi mahvederdi benim hep akintim olurdu yok her lavoboya gtgmde kontrol ediyorum sanci var adet yok hamilelik deilsede bi skntim var yaniKizzzz kurudun kaldinnn :))))
Bende de aksine baya akinti var bugun anlamadim
Vucudumuzun dili olsa da konussa mahvetti ula bizi :)
Salma kuzumm yaaaleylaleyla93 sen ne yaptın arkadaşım test yaptinmi
Insallah hamileliktir kuzum her vucutta farkli belirti olabiliyot seninlode onsallah bu sekiildedirWalla konussa warya bizi mahvederdi benim hep akintim olurdu yok her lavoboya gtgmde kontrol ediyorum sanci var adet yok hamilelik deilsede bi skntim var yani
Anlamadım tatlmSalma kuzumm yaaa
Aaa deme oyle biz birbirimizi tanimadam sevdik destek oldukCanlarım artk bu forma girerken bile hewes sızım ya
Nasl yapıysn canm onuDap : dogal aile planlamasi yontemleri canim.vucuttaki deisikliklerle yumurtlama gunu dogurgan donemi belirlemeye yariyor
Kendini salma uzulme demek istedi benim minigim :)Anlamadım tatlm