- 20 Ağustos 2016
- 3.160
- 3.602
- 34
Bende isterim kuzumBen okumak isterim sevabıda duasıda hepimizin olsun inşallah...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende isterim kuzumBen okumak isterim sevabıda duasıda hepimizin olsun inşallah...
Gününe kaç gün var. Kızlar bide gebelkte telefonn çok zararı olurmu radyasyon yayıyoyaYarin yapmayo dusunuyorum balimm resim atarim insallahhh
Olumlu olursa
Canım kimseden ses soluk çıkmadı okumak istemiyorlarmi yoksaBen okumak isterim sevabıda duasıda hepimizin olsun inşallah...
Kuzumm testi gordum bat a ne kadar warTesti attım
Kuzuu ben cagri merkezinde calisiyorum yaaa her yer radrasyonGününe kaç gün var. Kızlar bide gebelkte telefonn çok zararı olurmu radyasyon yayıyoya
Aynen sanki iz gibi neyse sağlık olsunKuzumm testi gordum bat a ne kadar war
Resmi yukleyemiyorum simdi negatif de ikinci cizgi pek belli degil amaa uzulme daha erkendir belki
Yarn yapma ama testi erken değilmi daha canmm 4 gün kala yap yada 3 bende bile şimdi silik çıkıyoKuzuu ben cagri merkezinde calisiyorum yaaa her yer radrasyon
6 7 gun var kuzumm erken olmazsam eger
14 Aralık yarınla 4 günüm kaldı o testi 6 gun kala yaptimBende isterim kuzum
Hayirlisi olsun kuzuummAynen sanki iz gibi neyse sağlık olsun
Belki aramızda bilmeyenler vardır tatlım umutsuzluğa kapılma bilenler okumak isteyeceklerdirCanım kimseden ses soluk çıkmadı okumak istemiyorlarmi yoksa
Dayanamiyorum yaa bacaklarim agriyor 1 saattie acabaa misafor vardi cok ayaktaydim o dan mi anlamadim ki herseyi belirtiye yormaktan biktimYarn yapma ama testi erken değilmi daha canmm 4 gün kala yap yada 3 bende bile şimdi silik çıkıyo
Cok erken yapmisson kuzumm14 Aralık yarınla 4 günüm kaldı o testi 6 gun kala yaptim
Oyyyy o parmak olayini yapamam galiba yaaCanim 3 yontem var 3 unude kombine yapiyorum..1. ates ölçme yöntemi 2- akintiyi takip etme yontemi 3 - rahim agzini yani serviksi kontrol etme yontemi..
1 ates olcme yontemi : her sabah yataktan kalkmadan en az 3 saatlik uyku sonrasi yatagin icinde atesini olcuyorsun..yumurtladiktan sonraki gun atesin yarim derece artiyor ve adete kadarda yuksekte kaliyor.adete yakin tekrar yarim derece dusuyor gebelik testi yapmana bile gerek kalmiyor dustuyse adet oluyorsun gebelikte dusmez doguma kadar
2 akinti yontemi : yumurtlama gunleri yaklasinca akinti seffaflasiyor ve yumurtlama gunu geldiginde o akinti uzayan akinti okuyor 2 parmaginin arasinda 5 6 cm uzuyor akinti o akintili gunleri degerlendirmek gerekiyir
3 rahim agzi kontolu : rahim agzimiz parmak gibidir vajenin icinde dogurgan olmayan donemde parmagimizi vajene soktugumuzda asagi yakindir yani giristen az ilerdedir ve ucu sert oluyor..dogurgan donem yaklasinca yukari dogru cikiyor daha zor ulasiyoruz ve ucu yumusuyor giris deligi hissedilir oluyor..dudagimizin ic kismi gibi yumusacik oluyor..dogurgan donem bitince ucu tekrar asagi dogru iniyor ve sertlesiyor.hamile kalirsan yumusama tekrar basliyor adete yakin.ordanda hamileligi anlayabiliyorsun.eger adet donemi cok sert ve giriste kolayca hissediliyorsa yuzde 90 gebelik yoktur adet gelcektir
Bende alirim kizlarCanım kimseden ses soluk çıkmadı okumak istemiyorlarmi yoksa
1.cüz u ben okurum kuzummOnayladiginiza göre başlayalım bugünden canım ama herkes kesinlikle okusun hatimimz tam olsun kim kaç cüz okumak istiyorsa yazsin canlarım ayarlayalım Rabbim onun sevabına bizlerin yüzünü güldürsün insallh
Kan testinde Çıkmaz miydiCok erken yapmisson kuzumm
Cikmamasi cook normal ki
Oyyyy o parmak olayini yapamam galiba yaa