Aaa bende meraklandim amaaaaNasl yapıysn canm onu
Hoşgeldin canım ekledim senide listeyeBenide alin kizlar 26 aralik . hem bazal vucut isisi hemde servikal palpasyon ve servikal mukus yontemini yani 'dap' uyguluyorum bende
Hala misafirler burda ya misafir dediğimde abimlerle hanimlari@sevdaze @Ask-I Zuleyha ula bitmedi misafirlerinizzz artik gelin yahu ozlettiniz kendini
Bnde sizleri çok sevdim canım ama bi zmndan sonra insan umutsuzlasiyor bi dahaki ayda olmayacak gbi geliyor birde idrar testi kafamı karştrdi eşime gösterdim o da gördü war ama çok az belli oluyor sizce hamile olma ihtimalim warmidrAaa deme oyle biz birbirimizi tanimadam sevdik destek olduk
Seninde yanindayiz
Bu form iyi ki var espri yapip kafa dagitabiliyoruz kuzumm
Uzme kendini hevesimi kaybetme
Rabbim
Ol der olur
Ol dediklerinden eylesin bizii
Delilikte son noktadayiz kuzumm :)))Kızzlaaarrr bugn sabh yumurta haşlıyorm oda çatladı ve köpürdü eşime diyorm bizim yumurtalar hamile suyu köpürdüü
Valla bende çok özledim şuan çay servisi yapıyorum daha yeni başladıkEvet gelin bende ozledim siziii
Hayalet cizgi de hemilelik belirtisodir kuzum karamsarliga kapilma hemennnBnde sizleri çok sevdim canım ama bi zmndan sonra insan umutsuzlasiyor bi dahaki ayda olmayacak gbi geliyor birde idrar testi kafamı karştrdi eşime gösterdim o da gördü war ama çok az belli oluyor sizce hamile olma ihtimalim warmidr
Cok yoruldun kuzuuu yat dinlenn iyiceValla bende çok özledim şuan çay servisi yapıyorum daha yeni başladıkgidince direk yapışırim yatağa heralde sırtım felaket agriyo
Anladım canım burda hatim dagitalimmi herkes bi cüz okusun hepimizin sevabı olsun insallh olumlu sonuçlar alırız kisa zamanda okumak isteyenler warmiKendini salma uzulme demek istedi benim minigim :)
Gormusmuydun sen testi bu arada kaç yasindasinHayalet cizgi de hemilelik belirtisodir kuzum karamsarliga kapilma hemennn
Allah buyuktur hemen pes etme ama daha net olumsuzluk yokki
Hamissndjr insallah
Hayalet cizgi de hemilelik belirtisodir kuzum karamsarliga kapilma hemennn
Allah buyuktur hemen pes etme ama daha net olumsuzluk yokki
Hamissndjr insallah
28 yasindayim canimGormusmuydun sen testi bu arada kaç yasindasin
Yarin yapmayo dusunuyorum balimm resim atarim insallahhhEvett canmm sen yaptn sandmmm
Ben okumak isterim sevabıda duasıda hepimizin olsun inşallah...Anladım canım burda hatim dagitalimmi herkes bi cüz okusun hepimizin sevabı olsun insallh olumlu sonuçlar alırız kisa zamanda okumak isteyenler warmi