- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
Kuzum akintida bi belirti tabiiii hadi INŞALLAHPecete kullandim gunluk pedi cikardik bakayim diye
Sarimtrak bir akinti
Ve hissedilebilir islaklikta bur ara acaba hastami oldum diye gitti akintiymis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum akintida bi belirti tabiiii hadi INŞALLAHPecete kullandim gunluk pedi cikardik bakayim diye
Sarimtrak bir akinti
Ve hissedilebilir islaklikta bur ara acaba hastami oldum diye gitti akintiymis
Gelecek gelecek ogunlerde jnsallah bebegim dualrimizi duyuyor yaradanAyyy kuzum orasi daha sogukmusss -20 nin adi bile insani usutmeye yetiyor ahhh kuzum keske bebek gelse ev bayram yerine donenecek
Aynen kuzum belkide iki kere yumurtluyoruzdur
Kuzum 10 gun varsa idrarda cikmamasi normal bebegim_Masalim_ canım 10 gün var adete.
Insallahhh masalimm yaaa bakalimm insallahhhhhKuzum akintida bi belirti tabiiii hadi INŞALLAH
Cok AMIN kuzummmGelecek gelecek ogunlerde jnsallah bebegim dualrimizi duyuyor yaradan
Illako birimizin duasini kabu eder :)
Kuzum 10 gun varsa idrarda cikmamasi normal bebegim
Insallah apandist degildir kuzummmmm
Az önce doğrulamadım o an şüphelendim canım.
Cool cook aminn bebegimmCok AMIN kuzummm
Balim idrarda 3 4 gun kala belli oluyor diye biliyorum senin bat 17 aralik ya istersen bekle balimmm 14nd efilan yaparsin cift cizgi gorursun INŞALLAH findigimInsallahhh masalimm yaaa bakalimm insallahhhhh
Heyecanliyim da sabah ise gitmeden test alip yaparim
Kan veremedim
Idrar yapayim bari
Insallahhh canimin iciiiiiUmya bizi habersiz bırakma canim insallah hamileyiimmm diye gelirsin bize
Insallah hayatimmmmm insallahhhBalim idrarda 3 4 gun kala belli oluyor diye biliyorum senin bat 17 aralik ya istersen bekle balimmm 14nd efilan yaparsin cift cizgi gorursun INŞALLAH findigim
Apandist sag tarafda yavrum ama kasiga vurmaz agrisi
Sağda mı olur solda mı canım?
Sağ kasığım benim.
ALLAH korusun kuzum sagligin sihatin yerinde olsunda doktora bi görün balimmm
Başka şey çıkmasında canım.
İNŞALLAH kardesim Aynen kuzum erkenden yapınca cikmiyor olumlu olsada sonra cok moral bozucu oluyor en iyisi yakin zamanda yapalim kuzum bende 29 aralikta yapıcammm daha cok uzun var banaInsallah hayatimmmmm insallahhh
Korkuyorum da arada belim agriyor sanki olacak misim gibi amaa bakalimmm
Kendimi tutacagim 14 une kadar :)
ALLAH korusun kuzum sagligin sihatin yerinde olsunda doktora bi görün balimmm
Apandist sag tarafda yavrum ama kasiga vurmaz agrisi
Mideden baslar bel e atar
Senin hamissssssliktir insallahhj
Yeni yila cooooooooooooooooook guzel haber alarak gir onsallah hamisssss kalirsindaİNŞALLAH kardesim Aynen kuzum erkenden yapınca cikmiyor olumlu olsada sonra cok moral bozucu oluyor en iyisi yakin zamanda yapalim kuzum bende 29 aralikta yapıcammm daha cok uzun var bana
Kuzum benim kötü düşünme balim
İnşallah bişey yoktur canlar ya valla hamileliği geçtim valla canımın peşine düştüm.
Rabbim saglik versin kuzummm
İnşallah bişey yoktur canlar ya valla hamileliği geçtim valla canımın peşine düştüm.