Sohbet, muhabbet elbet bir gün gelir bebek :)

Ayyy kuzum orasi daha sogukmusss -20 nin adi bile insani usutmeye yetiyor :hasta: ahhh kuzum keske bebek gelse ev bayram yerine donenecek :rapci:

Aynen kuzum belkide iki kere yumurtluyoruzdur:KK54:
Gelecek gelecek ogunlerde jnsallah bebegim dualrimizi duyuyor yaradan
Illako birimizin duasini kabu eder :)

Insallahhh masalimm yaaa bakalimm insallahhhhh
Heyecanliyim da sabah ise gitmeden test alip yaparim
Kan veremedim
Idrar yapayim bari
Balim idrarda 3 4 gun kala belli oluyor diye biliyorum senin bat 17 aralik ya istersen bekle balimmm 14nd efilan yaparsin cift cizgi gorursun INŞALLAH findigim:KK36:

Umya Umya bizi habersiz bırakma canim insallah hamileyiimmm diye gelirsin bize :anneadayı::KK15:
Insallahhh canimin iciiiii
Yarin bakalim heveslendim amaa yine husranla karsilasmam insallahh
3 ay boyunca sabah uyanip lan yada idrar testi yapacagim dedigim sabah hasta oldum hep
Bu sefer korkuyotum endiseliyim de
Ahhh Allah im duy dualarimizi

Balim idrarda 3 4 gun kala belli oluyor diye biliyorum senin bat 17 aralik ya istersen bekle balimmm 14nd efilan yaparsin cift cizgi gorursun INŞALLAH findigim:KK36:
Insallah hayatimmmmm insallahhh
Korkuyorum da arada belim agriyor sanki olacak misim gibi amaa bakalimmm
Kendimi tutacagim 14 une kadar :)

Insallah hayatimmmmm insallahhh
Korkuyorum da arada belim agriyor sanki olacak misim gibi amaa bakalimmm
Kendimi tutacagim 14 une kadar :)
İNŞALLAH kardesim:KK200::KK200: Aynen kuzum erkenden yapınca cikmiyor olumlu olsada sonra cok moral bozucu oluyor en iyisi yakin zamanda yapalim kuzum bende 29 aralikta yapıcammm daha cok uzun var bana:kahve:

İNŞALLAH kardesim:KK200::KK200: Aynen kuzum erkenden yapınca cikmiyor olumlu olsada sonra cok moral bozucu oluyor en iyisi yakin zamanda yapalim kuzum bende 29 aralikta yapıcammm daha cok uzun var bana:kahve:
Yeni yila cooooooooooooooooook guzel haber alarak gir onsallah hamisssss kalirsinda
Bizde erkenden kutlama yaparizzz seviniriz :)

X