Yaaa sen nerelerdesin kuzumsu ya bizim misafirler bitmiyooAynen aşkooooo :)))))
Misafirlerim yeni gitti hemen kendimi buraya attimm merkatan patladim acabaa anniiiş adaylari neler yapiyor diye :)))
Nerelerdesin balimmm :)))Kizlar bi basim ağrıyor anlatamammm çok soğuk buralar
Olabilir bende oyle dusunuyorum kendimde o ara degisiklik hissediyorum :)Kizlar ben sanirim adetiminden sonraki gün yumurtluyorum diye düşünüyorum
Adet oldunmu bari ?Iyi aksamlar canlar nasılsınız bugün test yaptim negatif gördüm yine beklediğim sonuçtu şaşırmadım agrim gelip geçiyor hastalancam galiba
Yatiya kalacaklar diye endise ettim amaaa gittiler az once hemennnden kostum geldim ozledim sizi yahuuu :)))) varmi hamis olan dedikodular ne alemde bende yarin test mi yapsam acabaaa aklim karisik yahuuuu :)Yaaa sen nerelerdesin kuzumsu ya bizim misafirler bitmiyoohamislerimizzz bollasin oh
Evet gelin bende ozledim siziii
Aman yap yap civisi cikti walla bnde hala adet olmayi bekliyorum gelen giden yokYatiya kalacaklar diye endise ettim amaaa gittiler az once hemennnden kostum geldim ozledim sizi yahuuu :)))) varmi hamis olan dedikodular ne alemde bende yarin test mi yapsam acabaaa aklim karisik yahuuuu :)
Amiinn inşallahh canımm darısıı yüm isteyenlereHamissssinn cooook sukurr yaa hamislerimiz bolll olsun
Hoss geldim kuzummmmBenide alin kizlar 26 aralik . hem bazal vucut isisi hemde servikal palpasyon ve servikal mukus yontemini yani 'dap' uyguluyorum bende
Yaninda test warsa yap ya merak ettik bizYok canim olmadim pazar gunu olmam gerekiyor
Gelmesinnn yahuuuuuu o kirmizilar 9 ay boyunca gelmesin bebisimmmmm :)))))Aman yap yap civisi cikti walla bnde hala adet olmayi bekliyorum gelen giden yok
Amin bebegimmm coook mutlu oldummmm oldukkkk teyze oluyorum 1 kez daha :)Amiinn inşallahh canımm darısıı yüm isteyenlere
Hamiss olursun insallahhhh :)Aybende cok usuyorum yaaa
Ne kadar çok nasll bi akıntıı renk nasldıHamissslerr benim bugun acayipp akintim oldu
sizde oldu mi acabaa
Regli olmama 6 gun var belirti sayilir mii acaba