- 22 Şubat 2016
- 1.727
- 1.810
- 31
Bedenm üşümüyoda ayaklarm felaket
Pecete kullandim gunluk pedi cikardik bakayim diyeNe kadar çok nasll bi akıntıı renk nasldı
Bekliyoruzzz heyecenlaaa bebegimmmmmmCanim var testim ama biraz bekliycem oyle yapicam insallah olumlu sonucla dönerim sizlere
Gecer gecerrr insallah kasma kendini daa :)Bu iki gün geçmez artık bana ya
Varmıı canmm senn bebişşşHamilelikten canim ooo eller ayaklar buz tutar isitamazsinn,,,ah ahh sonrasida cook ates basacakk
Günün ne zaman canımmmPecete kullandim gunluk pedi cikardik bakayim diye
Sarimtrak bir akinti
Ve hissedilebilir islaklikta bur ara acaba hastami oldum diye gitti akintiymis
Kuzu ben apandist ameliyati oldumKızlar napıyosunuzz. Ben çok fenayım kasıklarımdan yürüyemiyorum. Hamilelik sanıp duruyorum bende apandist olmasın ya
17 bat kuzuuGünün ne zaman canımmm
Bende de akinti var baya bugun bakalom.kuzuuuAmin insallah canim Suan bi belirtim yok usuyorum ve arada agri gelip geciyo birde beyaz akıntı geliyo hafif
Allah allah kuzumm sakin sicak tutma kendini apandist in dusmani sicaktir emin olana kadar sicaktan uzak dur
Belime de vuruyor mideme de kuzum.Bıçak saplanıyor gibi.
Ayyy kuzum orasi daha sogukmusss -20 nin adi bile insani usutmeye yetiyorNerelerdesin balimmm :)))
Bizim buralar -20 :)
Hamisss olsak da yansak azicik atesler bassa bizi :)
Aynen kuzum belkide iki kere yumurtluyoruzdurOlabilir bende oyle dusunuyorum kendimde o ara degisiklik hissediyorum :)
Allah allah kuzumm sakin sicak tutma kendini apandist in dusmani sicaktir emin olana kadar sicaktan uzak dur
Doktora gorun istersen
Insallaj gittiginde mujdeyle karsilanirsin :)
Aminnnnnnn bebegimmmm aminnnn aminnnnn aminnnnnBende çok yok arada hafif insallah guzel haberin belirtisidir