Canımmm çok sağoll daha belirgin değilmi. İlk yaptğm teste göre yanlz bekleynce çıkıyo hemn anında değilKizlar ben sanirim adetiminden sonraki gün yumurtluyorum diye düşünüyorum
Aynen Daha belirginlesmis kuzum adet gunundede kuzum kan testi verirsinCanımmm çok sağoll daha belirgin değilmi. İlk yaptğm teste göre yanlz bekleynce çıkıyo hemn anında değil
Aynenn bitanemm önümüzdeki haftadan sonra vercm inşallah kan testiniAynen Daha belirginlesmis kuzum adet gunundede kuzum kan testi verirsin
Hadi INŞALLAH balimmm gonulden diliyorum kuzum yüzün gülsünnn mutlu haberi alalimAynenn bitanemm önümüzdeki haftadan sonra vercm inşallah kan testini
Ayy yerim ben o findigi3 haftalık olacak inşallah önmzdeki hafta
Allah razı olsun canımm inşallah rabbm duysun ağzındanHadi INŞALLAH balimmm gonulden diliyorum kuzum yüzün gülsünnn mutlu haberi alalim
Cumlemizden balim Cok AMIN kuzummmAllah razı olsun canımm inşallah rabbm duysun ağzından
Yumuttlama twsti alip denesene kuzum bakalim bi kac gun sonra gorucez adet gelirse deilimdir zatendeKizlar ben sanirim adetiminden sonraki gün yumurtluyorum diye düşünüyorum
Kuzu bu ay kirmizi karti gorursem ALLAH korusun bende ovulasyan testi alicammYumuttlama twsti alip denesene kuzum bakalim bi kac gun sonra gorucez adet gelirse deilimdir zatende
Benide alin kizlar 26 aralik . hem bazal vucut isisi hemde servikal palpasyon ve servikal mukus yontemini yani 'dap' uyguluyorum bendeEveeet hanımlar@UzeUze grubun nazar boncuğu hamişi
Yeni konumuz hayırlı olsun
Tüm günümüz sat,bat,bebek diyerek geçiyor. tabiki bunları diyelim ama hayatımızın çoğu bu konular oldukça belkide bebişlerimiz bu yüzden bizimle olamıyor. Biraz sohbet,muhabbet biraz eğlence,neşe ve birazda makara kukura katarak devam edelim konuya :)
Konu İçeriyi
Tabikide ovulasyon ve gebelik takipleri ( çok abartmadan kendimizi strese sokmadan)
konuya dahil olan üyelerimiz bat tarihleriyle birlikte kullanıcı adımın başına @ koyup yazarlarsa tarihlerinizi ilk konuya yazabilirim eğlenceli sohbet eşliğinde tüm hamilelik belirtilerimiziovulasyon takiplerimizi , herhangi bir derdimizi , hüznümüzü , mutluluğumuzu birlikte paylaşalım :)
Not: eğlenceli sohbetleri sevmeyenler için uygun değildir :)
Keyifli sohbetler efendim
@93elizan Hamiş :)
@Ask-I Zuleyha Bat: 1 Ocak
min123 Bat: 6 Aralik
@Ebrarr60 Bat: 12-13 Aralik
@Ruling girl Bat: 13 Aralik
@Sevdazede Bat: 12 Aralik
@gunesimmkd ??
@Sfr-rslntsn Bat: 8 ocak
@Esr02 Bat: 14 Aralık
@mcyln83 Bat: 12 Aralık
@Nurumcan94 Bat: 8 Ocak
@Ksmdaskbskdr Bat: 1 Ocak
_Masalim_ Bat: 31 Aralık
@blueas Bat: 21 Aralık
@Dykdyk Bat: 8 Aralık
@Umya Bat: 17 Aralık
@eflen Bat: 14 Aralık
@zezem123 Bat: 28 Aralık
@celine20 Bat: 23 Aralık
@GorTuu Bat:12 Aralık
@deepandfury Bat: 11 Aralık
@Mazikeen Bat:9 Aralık
@fundiiiii Bat: 31 Aralık
@Emineeemm Bat: 4 Ocak
@buse smile Bat:13 Aralık
Benide alin kizlar 26 aralik . hem bazal vucut isisi hemde servikal palpasyon ve servikal mukus yontemini yani 'dap' uyguluyorum bende
Ben bi yerde okumuştum kuzum hamilelik belietisi sanirim iki corabla bile isinmiomusYaa kızlar benm ayaklarm çok üşüyo resmen donuyo neden acaba
2 değil tam 3 çorap ve patik düşün yaniii donuyooBen bi yerde okumuştum kuzum hamilelik belietisi sanirim iki corabla bile isinmiomus
Hosgeldiiin kuzuuucugumBenide alin kizlar 26 aralik . hem bazal vucut isisi hemde servikal palpasyon ve servikal mukus yontemini yani 'dap' uyguluyorum bende
Aybende cok usuyorum yaaaYaa kızlar benm ayaklarm çok üşüyo resmen donuyo neden acaba
Hamissssinn cooook sukurr yaa hamislerimiz bolll olsunDaha günüme 3 gün var canımm yumlamasan snra 14 gün oldu bgn
Aynen aşkooooo :)))))Ayyy aynenn bizde istiyorummm istiyoruzzz dimi kusummm :))
Ohhhhhh benimmm kusuumm hamisss insallahhhhhhBak buda ilk yaptğımmin123