Ben çok çabukk unutuyormm canmmm yaaa sorduğumu tekrar tekrar sorarmm :)Ben ovülasyon testinden bahsediyordum kuzucum karıştı buralar
Bak buda ilk yaptğımmin123
Ben çok çabukk unutuyormm canmmm yaaa sorduğumu tekrar tekrar sorarmm :)
Aynenn canımm bekliycm sabırsızlanarakdanNeyse inşaallah hamişsindir canımm bekle bakalım pazartesiye kadar
Eveett kuzummm öyle değilmii
Kızzz bu ne çift çizgiii????
Eveett kuzummm öyle değilmii
Daha çokmu çok erken canmm moralmi bozmalarını istemyrm 2 kmyasal geçirdm 1 buçk sene önce o yüzden şimdiden gitmk istmyrm yumurtlama günümde olab bişy 4 haftayı doldurmasını beklycm inşallahh rabbmm nasip ederse
Doktora koşsana kuzu ya tahlil yaptırsana.
Aay çok sevindimmm.
Daha çokmu çok erken canmm moralmi bozmalarını istemyrm 2 kmyasal geçirdm 1 buçk sene önce o yüzden şimdiden gitmk istmyrm yumurtlama günümde olab bişy 4 haftayı doldurmasını beklycm inşallahh rabbmm nasip ederse
Aynenn kuzummm dualarınızı eksk etmeyinn
İnşallah canım benim inşallah. Biraz daha bekleyelim o halde.
Yaptriyom cnm bugün prolaktinim Sinirda çıktı endokrine yonlerindrdi adetimin 3 günü gdicm adetimn 11 gunundede yumurta takibi yapilackSen doktoro gorundunmu hic bi tahlil yaptir bak
Kuzum belirti varmi pkiDaha çokmu çok erken canmm moralmi bozmalarını istemyrm 2 kmyasal geçirdm 1 buçk sene önce o yüzden şimdiden gitmk istmyrm yumurtlama günümde olab bişy 4 haftayı doldurmasını beklycm inşallahh rabbmm nasip ederse
Var canm belitilerim kasığıma olan batmalar geçdi bgnden itibaren arada oluyo göğüs uçlarm da değişlmeler var acıyo bide sık sık lavba bide ağzımn hiç tadı yok sık sık acıkıyorm normalde günde en fazla 2 öğün yemek yerdm şimdi 3 4 ne görrsem yiyormKuzum belirti varmi pki
AMIN canim hayirli cumalarKızlar hayırlı cumalar Allah ettiğimiz duları hayalini kurduğumuz tüm güzellikleri bizlere nasip etsin canlar inşallah...
AMİNNNN
Uzme tatli canini balimmm INŞALLAH öbür aya nasip olurKan testi negatiff halbuki bu ay çok umutluydum
Kuzum senin bat nezamandi erkense cikmamistir belki kuzum
Bitanem benimde idrar testi negatif üzülme seviyorum seni.
Adetin son gunude yumurtlama olabiliyor canimEki Görüntüle 1922888
Kızlar bugün adetimin son günü ovülasyon testinin birini yapayım dedim ikinci çizgi hafif belirdi. Erken değilmi daha belirmesi için hiç anlamadımbu arada hiç giremiyorum foruma çok hastayım kızlaarr grip salgını benide aldı içine virüs gibi geziyorum ortalarda
Hamisssinnnn balimmmmm yaaa super daha cok belirginlesmisKızlar bende testi yeniledim biraz daha belirgin 2 gün öncesine göre
Umutsuzluga kapilma canim belkide hamislik belirtisidir INŞALLAHKızlar benim bat'a 5 gün var belirtim yoktu ama bugün itibariyle kasık ağrısı bel ağrısı ve sol göğsümün ucu çok acıyor regl olacağım anlaşılan. Bu ay da olmadı
Walla ben teste tovbe ettim kuzum ya uc gun warken yaptim iki cok silik cizgi cikti adet gununden bi gun once yaptim erken gosteren gebelik testi prdoktorle hic cizgi yoktu ama hic adet gunumde olmadim dun,sabah kahve rengi leke geldi adeti bwkliyorum oturdum busefer kafam karisti acaba implatasyonmu die eger oysa die arastirdim testte 4 gun sonra falan belli olur dio walla bu sefer beklicem adet oldum oldum olmassam pazartesi yapicam ona gore karar vercwm artikmin123 kuzum sende test yapsanaa ???
Kuzu icimde bi his var senle ilgili ya hamissin gibi geliyorWalla ben teste tovbe ettim kuzum ya uc gun warken yaptim iki cok silik cizgi cikti adet gununden bi gun once yaptim erken gosteren gebelik testi prdoktorle hic cizgi yoktu ama hic adet gunumde olmadim dun,sabah kahve rengi leke geldi adeti bwkliyorum oturdum busefer kafam karisti acaba implatasyonmu die eger oysa die arastirdim testte 4 gun sonra falan belli olur dio walla bu sefer beklicem adet oldum oldum olmassam pazartesi yapicam ona gore karar vercwm artik