Ana eczanede seker satiliyonus git ewe dene seker dibe cokerse hamilesin cokmesse deilsin sonrada biguzell iccSidik deyip geçme bi bakmışsın bilim adamları yıllar sonra onaylamış bu yöntemleri
Pislesme yaAna eczanede seker satiliyonus git ewe dene seker dibe cokerse hamilesin cokmesse deilsin sonrada biguzell icc
Adet oldunmu canım naptın gelişme varmıEn güzel anneler ve anne adayları hepinizi kucak dolusu öper hayırlı geceler dilerim musmutlu ve hayırlı bir güne uyanırız inşallah
Adet oldunmu canım naptın gelişme varmıEn güzel anneler ve anne adayları hepinizi kucak dolusu öper hayırlı geceler dilerim musmutlu ve hayırlı bir güne uyanırız inşallah
Eki Görüntüle 1922764 kızlar dün geceki yaptığım test şimdi baktım böle hastaneye gdicm birazdn gecerlimi sizce bi bakin
Kizlarr ben bisi sorcam adetim daha dün bitti bugün kasık ağrılarım var klomen bi günde etki eder mi yoksa ben erzurum da yaşıyorum feci şekilde soğuk o mu etkiliyo
Teşekkür ederim canim bende öyle düşündüm de böyle hasta olacakmisim gibi agriyo o yüzden acaba mi dedim
Merhaba canım klomenin hemen etki edip etmeyeceğini bilmiyorum ama soğuk kasıklarını ağrıtabilir.
Teşekkür ederim canim bende öyle düşündüm de böyle hasta olacakmisim gibi agriyo o yüzden acaba mi dedim
Gunaydin kuzummm kan vermeye gidecegim bugunnTest yaptınmı canımm
Islak kek yapacagim bebegimmKek yapsanaaa çikolata soslu missss