Sohbet, muhabbet elbet bir gün gelir bebek :)

deepandfury deepandfury
@Mazikeen
Bn youtube de gördüm bir plastik kaba 1 çay kasigimdan hafif az toz şeker atın üzerine ıdrarinizi yapın 10 dk içinde erirse hamile değil erimezse hamilesiniz Bn yaptim da bi karışıklık oldu eşime yaptrdim o da hamile çıktı ama 2 aydr eriyordu bu işte birşey war cam bardaga yaptım acep ondanmi ki

elleri kolları kınalı bebek :rapci:
yüreği doğuştan yaralı bebek :21:
elleri kolları kınalı bebek :KK71:
büyüdün ah artık uyan a bebek uyan:halay::KK76:
İyi geceler güzel bayanlarr:KK68:
Keyifler nasıl ? ben giremedim bugün misafirim vardı yarında aynı şekilde misafirim var ışığı gören geliyo :KK70: en son baktığım zamandan bu yana baya konuşma olmuş göz ucuyla bakabildim @93elizan hamileliğin kesinleşmiş canım hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı tüm işleyenlerin başına :dua:
min123 min123 minik kuşum sen daha adet olmadın sanırım birkaç gün daha bekle kırmızılar gelmezse ki iinnnsaaalllaaah gelmez kanda baktır istersen:KK200:
Gözümden kaçan bir.konu varsa affola :oops:
Sağoll canımm allah razı olsunn cümlemize inşallahh

selam iyi aksamlar güzel adaylar, allahim hepinize nasip etsin... bende cok bekledim bebek icin.. cok tedavi oldum, rabbim cok sükür nasip ettti,.. size de nasip etcek insallah... kucaklariniz ikizler ücüzler dolsun :KK66:
ALLAH bagsilasin kuzucugunu kuzum:KK200:
Ay en buyuk hayalim ikizzzz cok AMIN canim cok tesekkur ederiz:KK200:

selam iyi aksamlar güzel adaylar, allahim hepinize nasip etsin... bende cok bekledim bebek icin.. cok tedavi oldum, rabbim cok sükür nasip ettti,.. size de nasip etcek insallah... kucaklariniz ikizler ücüzler dolsun :KK66:
Amin inşallah canım hoşgeldin Rabbim evladını sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah :dua::KK200:

X