- 3 Haziran 2016
- 1.301
- 1.021
Rabbim hepimize yumurcaklar nasip.etsin inşallah yoksa çarpılıp gidicezSeker cay askina giren kara kedi sidikle mutsuzluktan dibe cokuyo erimiyo bile okadar mutsuz ulan erimiyom lan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim hepimize yumurcaklar nasip.etsin inşallah yoksa çarpılıp gidicezSeker cay askina giren kara kedi sidikle mutsuzluktan dibe cokuyo erimiyo bile okadar mutsuz ulan erimiyom lan
Kuzu bende yaptımKuzu bizim kizlar kafayi yedii
İyi geceler canim :)Canlarımmm iyi gecelerr hayırlı haberlerle görüşmek üzere.
Weririm canimmmVerde hemen yaz buraya canımm
Sesliii güldüm kuuzu ya cok yasaSeker cay askina giren kara kedi sidikle mutsuzluktan dibe cokuyo erimiyo bile okadar mutsuz ulan erimiyom lan
İyi geceler canim hayırlı haberler verirsin inşallah :)Neyse canlar yarın kan wercem size insallhh mutlu bir haber weririm hepinize iyi geceler ballarım Bn git gide sizleri çok sevmeye başladım :)
Kiz ben korkuyom,artik kocaya sidik dok bakim aldatiyomu aldatmiyomucyigilirsa aldatiyo dik durursa aldatmiyo biz bu sidikle varya daha neler neler ederizzRabbim hepimize yumurcaklar nasip.etsin inşallah yoksa çarpılıp gidicez
Sizin kadar degerli insanlari tanıdığım icin cok şanslıyım
küçüklüğüm aklıma geldi kulağım ağrıyinca sidik damlatirlardi çocuk aklı işte iyi gelecek diye yatardım önlerineKiz ben korkuyom,artik kocaya sidik dok bakim aldatiyomu aldatmiyomucyigilirsa aldatiyo dik durursa aldatmiyo biz bu sidikle varya daha neler neler ederizz
Bizde canimmmSizin kadar degerli insanlari tanıdığım icin cok şanslıyım
Sende çok. değerlisin canimSizin kadar degerli insanlari tanıdığım icin cok şanslıyım
Ula bi sidikten ne medet umduk be ;Dküçüklüğüm aklıma geldi kulağım ağrıyinca sidik damlatirlardi çocuk aklı işte iyi gelecek diye yatardım önlerine
Sidik deyip geçme bi bakmışsın bilim adamları yıllar sonra onaylamış bu yöntemleriUla bi sidikten ne medet umduk be ;D
Cansın balsınnn..
Bende sizi tanıdığım için çok mutluyum iyiki varsınız
Bizde canimmm
Sende çok. değerlisin canim
Alinti yok alintiya hayirchepinizi sewicem ben banane muahh hepinizeeee kocaman sewgilerr