Sohbet, muhabbet elbet bir gün gelir bebek :)

elleri kolları kınalı bebek :rapci:
yüreği doğuştan yaralı bebek :21:
elleri kolları kınalı bebek :KK71:
büyüdün ah artık uyan a bebek uyan:halay::KK76:
İyi geceler güzel bayanlarr:KK68:
Keyifler nasıl ? ben giremedim bugün misafirim vardı yarında aynı şekilde misafirim var ışığı gören geliyo :KK70: en son baktığım zamandan bu yana baya konuşma olmuş göz ucuyla bakabildim @93elizan hamileliğin kesinleşmiş canım hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı tüm işleyenlerin başına :dua:
min123 min123 minik kuşum sen daha adet olmadın sanırım birkaç gün daha bekle kırmızılar gelmezse ki iinnnsaaalllaaah gelmez kanda baktır istersen:KK200:
Gözümden kaçan bir.konu varsa affola :oops:

elleri kolları kınalı bebek :rapci:
yüreği doğuştan yaralı bebek :21:
elleri kolları kınalı bebek :KK71:
büyüdün ah artık uyan a bebek uyan:halay::KK76:
İyi geceler güzel bayanlarr:KK68:
Keyifler nasıl ? ben giremedim bugün misafirim vardı yarında aynı şekilde misafirim var ışığı gören geliyo :KK70: en son baktığım zamandan bu yana baya konuşma olmuş göz ucuyla bakabildim @93elizan hamileliğin kesinleşmiş canım hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı tüm işleyenlerin başına :dua:
min123 min123 minik kuşum sen daha adet olmadın sanırım birkaç gün daha bekle kırmızılar gelmezse ki iinnnsaaalllaaah gelmez kanda baktır istersen:KK200:
Gözümden kaçan bir.konu varsa affola :oops:
Oy olurumm kuzumm ya sewiyorum kiz senii hadi hadi sende yat dinlen sancidan uyuyamiyorum besdakkada bi lavoboya atiyorum kendimi geldimi geldimi die cikdirmak uzereyim ya gel rahatliyim yada hic gelme bebek gelsin dimi ama

Oy olurumm kuzumm ya sewiyorum kiz senii hadi hadi sende yat dinlen sancidan uyuyamiyorum besdakkada bi lavoboya atiyorum kendimi geldimi geldimi die cikdirmak uzereyim ya gel rahatliyim yada hic gelme bebek gelsin dimi ama
Yeminle sırtıma kramplar giriyo yorgunluktan :KK70: bide bu halde yarın mantı acicam :KK70: benim çocuklarım dolu.ya çocuğa ne gerek var.bizim gelinlerin anası gibi oldum canları ne çekerse istiyorlar :KK70: Allahim.sana geliyorum :ruh:
kuzum sende stres yapma.kendine belkide bebiş var.:KK200:

X