- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
Senin ozmn seker erimediyse umuttt var balimmm az kalmis senin reglineBalım dedim ya 5 günüm war
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin ozmn seker erimediyse umuttt var balimmm az kalmis senin reglineBalım dedim ya 5 günüm war
Dibe çöken şekrri karştrmazsan erimezki ztn çayn içinde dr öyle oluyo dibe çökncr çay da hamile tabi bu gülelilm diyeydiAma hemn anlayamazsın biraz bekliceksin erimesini eğer 20 dk sonra erimemesi hamile oluyorsun
İnşallah kuzmAh kuzum ben hemen cope attim cok sagol kuzum ben adetim 3 4 gun kala yaparim o zmn 20 dk beklerim belkide guzel sonuç olur
Bide karistiyomusuzzzDibe çöken şekrri karştrmazsan erimezki ztn çayn içinde dr öyle oluyo dibe çökncr çay da hamile tabi bu gülelilm diyeydi
İnşallah kuzm
Karıştır bi çupuk yardımıyla erimezse gerçekden doğrudurBide karistiyomusuzzz
Ama canımm eriyor işte bn 2 ay üst üste yaptım 15 dk sonra faln erimiş oldu bunda 1 saat bekledi ama erimediDibe çöken şekrri karştrmazsan erimezki ztn çayn içinde dr öyle oluyo dibe çökncr çay da hamile tabi bu gülelilm diyeydi
Haklisinnn kuzummmKarıştır bi çupuk yardımıyla erimezse gerçekden doğrudur
Hadiii bakalımmm canmm inşallah sevinirz ben unuttm yine senn adet gnn nezmn dıAma canımm eriyor işte bn 2 ay üst üste yaptım 15 dk sonra faln erimiş oldu bunda 1 saat bekledi ama erimedi
5 gun sonra canım bu arada eşim e testi uyguladım bekliyorum :)Hadiii bakalımmm canmm inşallah sevinirz ben unuttm yine senn adet gnn nezmn dı
Hadi bakalım brkleyelimmm5 gun sonra canım bu arada eşim e testi uyguladım bekliyorum :)
Kızlar ya sanki erimiyor Bn önceden plastik geniş kaba yapmıştım bu seferde cam çay bardağına uyguladım omu yapistrdi şekeri yoksa kafam karıştı Off yaaaHadi bakalım brkleyelimmm
Oy olurumm kuzumm ya sewiyorum kiz senii hadi hadi sende yat dinlen sancidan uyuyamiyorum besdakkada bi lavoboya atiyorum kendimi geldimi geldimi die cikdirmak uzereyim ya gel rahatliyim yada hic gelme bebek gelsin dimi amaelleri kolları kınalı bebek
yüreği doğuştan yaralı bebek
elleri kolları kınalı bebek
büyüdün ah artık uyan a bebek uyan
İyi geceler güzel bayanlarr
Keyifler nasıl ? ben giremedim bugün misafirim vardı yarında aynı şekilde misafirim var ışığı gören geliyo en son baktığım zamandan bu yana baya konuşma olmuş göz ucuyla bakabildim @93elizan hamileliğin kesinleşmiş canım hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı tüm işleyenlerin başına
min123 minik kuşum sen daha adet olmadın sanırım birkaç gün daha bekle kırmızılar gelmezse ki iinnnsaaalllaaah gelmez kanda baktır istersen
Gözümden kaçan bir.konu varsa affola
Nasil yapiliyodu oŞkeri yaptnmı canm sen varsa çıkar zatn
Yeminle sırtıma kramplar giriyo yorgunluktan bide bu halde yarın mantı acicam benim çocuklarım dolu.ya çocuğa ne gerek var.bizim gelinlerin anası gibi oldum canları ne çekerse istiyorlar Allahim.sana geliyorumOy olurumm kuzumm ya sewiyorum kiz senii hadi hadi sende yat dinlen sancidan uyuyamiyorum besdakkada bi lavoboya atiyorum kendimi geldimi geldimi die cikdirmak uzereyim ya gel rahatliyim yada hic gelme bebek gelsin dimi ama
Kuzum sekerin üzerine( toz şekerin) idrarini dokuyosun 20 dk bekliyosun eriyomu erimesse hamisssinBu şeker testi nedir kizlar biriniz anlatabilirmi bende denemek istiyorum