Dogruuu valla kuzummmBenmki biliyoya merak yapmadı zatn var niye uğraşıysn diyo
Dibe çökecek zaten önemli olan eriyip erimemesi kuzisssKuzu benim adetime daha cok varben bi umut denedim öyle 31 aralik benimko dibe çöktü balimmm ama nasip kismet
Kuzum onuda cope attim yaaResm atsana bana özeldenn merak ettmm canımmm
Kanda yaptirmadim adetim gecikirse yaptircam yarin adet olmam lazim normalde bakalimKanda çıkdımı canım@Mazikeen
Kuzum heyecan yaptım iste ben adete yakin yapayim.eniyisi dimi kuzuDibe çökecek zaten önemli olan eriyip erimemesi kuzisss
Doğru demiş walla adam safmı kalkıp yapsin ha benimkide merakla bekliyor ya ondanBenmki biliyoya merak yapmadı zatn var niye uğraşıysn diyo
Senn adete kaç gün vardı. Evet dibe çöküp kalacakKuzum onuda cope attim yaayarin yine yaparım atarim balim sana kuzum bide sekerler altta kaldi kalip sekilde
INŞALLAH adet olmassin balimKanda yaptirmadim adetim gecikirse yaptircam yarin adet olmam lazim normalde bakalim
Kuzum benim adet 31 aralik taaa ben bosuna yaptim sanirim luzu yaklasimca yapayim dimi kuzumSenn adete kaç gün vardı. Evet dibe çöküp kalacak
Aynen zaten şimdi olsada çıkmaz canım bnm merak ettiğim şey eridimii şeker gorebiliyormusunKuzum heyecan yaptım iste ben adete yakim yapayim.eniyisi dimi kuzu
Şkeri yaptnmı canm sen varsa çıkar zatnKanda yaptirmadim adetim gecikirse yaptircam yarin adet olmam lazim normalde bakalim
En erken 4 yada 3 g0n kala yap kuzummKuzum benim adet 31 aralik taaa ben bosuna yaptim sanirim luzu yaklasimca yapayim dimi kuzum
Kuzum soylemesi ayip hani şekerli su yapıyoruz ya seker o sekildeydi dibinde kalip sekilinde kaldiAynen zaten şimdi olsada çıkmaz canım bnm merak ettiğim şey eridimii şeker gorebiliyormusun
Tamam kuzum ogun gelsin yapayimEn erken 4 yada 3 g0n kala yap kuzumm
Hadi bakalımm günün fln geçdimiiKızlar bnde bu şeker testini 2 ay üst üste denedim ikisindede eridi ama bu ay erimedi
Yaa hadi INŞALLAHKızlar bnde bu şeker testini 2 ay üst üste denedim ikisindede eridi ama bu ay erimedi
Ama hemn anlayamazsın biraz bekliceksin erimesini eğer 20 dk sonra erimemesi hamile oluyorsunKuzum soylemesi ayip hani şekerli su yapıyoruz ya seker o sekildeydi dibinde kalip sekilinde kaldi
Balım dedim ya 5 günüm warHadi bakalımm günün fln geçdimii
Ah kuzum ben hemen cope attim cok sagol kuzum ben adetim 3 4 gun kala yaparim o zmn 20 dk beklerim belkide guzel sonuç olurAma hemn anlayamazsın biraz bekliceksin erimesini eğer 20 dk sonra erimemesi hamile oluyorsun