- 14 Kasım 2016
- 2.823
- 2.286
Neyse boswerelim bni Bn boş boş kuruyorum kafamda pozitifi göreceğimden değil ya biraz fazla sabirsizm sen nasılsın nasıl gdiyor hamilelik belirtilerin nelerSen bilirsin canımm ver iyi olur ozamn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neyse boswerelim bni Bn boş boş kuruyorum kafamda pozitifi göreceğimden değil ya biraz fazla sabirsizm sen nasılsın nasıl gdiyor hamilelik belirtilerin nelerSen bilirsin canımm ver iyi olur ozamn
İnşallah sen nasılsın sana ne kadr warCanim erken yapmışsın biraz insallah guzel haberi verirsin bize
Ayniyiz galiba ben de 6. ayima girdim kuzum. bat 31 aralik gibi. yani yilin son gunlerine denk geliyor :)Benim 6 ay oldu
Bat 17 aralik hayatim
Bende 31 aralikkk yaa bi gelse o gunnn ve mutlu haberi alsak keskeeeAyniyiz galiba ben de 6. ayima girdim kuzum. bat 31 aralik gibi. yani yilin son gunlerine denk geliyor :)
Ayyy insaALLAH kuzum beraber bekleyelim yilin son gunlerinde belki guzel bir haber alirizAl bendende okadar aklim fikrim bebis
Kuzum ayni gun batimiz hadi INŞALLAH ogun guzel haberler alalim birlikte
Bende oyle canim pskolojik durum insani cok etkiliyor
Kan testinde cikar canim hadi INŞALLAH guzel haberlerle gel de bizi mutlu et
Ben de tam sana cevap yaziyordum ki kalpler birmis demek ki sen de yazmissin :)))Bende 31 aralikkk yaa bi gelse o gunnn ve mutlu haberi alsak keskeee
Allahım inşallah nasip etsin kuzum en kısa zamanda. İyiym çok şükür sabh mğde bulantm oluyo kasıklarıma arada iğne batıyo sanki sık sık lavbaya gidiyrm göğüs uçlarm belrgnleşti daha çok ve acıyo damarlarm daha çok belli oluyo göz bebeklerm bazen çok büyük oluyo başım ağrıyo arada en kötüsüde belirtimi blmiyorm ama 3 çorapla bile ısıtamıyrm ayaklarımı bide akntm var. 1 buçk sene öncesi yaşadğm kmyasallarm da hiç böyle belrtilerm yokdu ağrm çok fazlaydı allahm tekrarını göstermesn inşallah. Hiç kimseye hergn dua ediyorm hepimize de kuran okuyormNeyse boswerelim bni Bn boş boş kuruyorum kafamda pozitifi göreceğimden değil ya biraz fazla sabirsizm sen nasılsın nasıl gdiyor hamilelik belirtilerin neler
INŞALLAH canimmm yaa gecmiyoda zaman 2016 yilinin son günü mujdeyiii alalimAyyy insaALLAH kuzum beraber bekleyelim yilin son gunlerinde belki guzel bir haber aliriz
Ayy simdi gördüm cok tatli tesaduf olmussss INŞALLAH 31 araliktada hamisiz yazariz ayni andaBen de tam sana cevap yaziyordum ki kalpler birmis demek ki sen de yazmissin :)))
Ayy simdi gördüm cok tatli tesaduf olmussss INŞALLAH 31 araliktada hamisiz yazariz ayni anda
InsaALLAH ya bizim de bebislerimiz olsa o duyguyu yaşasak sen ilk bebegini mi istiyosun canim ve kacinci denemeniz?Ayy simdi gördüm cok tatli tesaduf olmussss INŞALLAH 31 araliktada hamisiz yazariz ayni anda
kuzum ben neyazikki bi dusuk yasadim 2bucuk aylikken 1 yil önce zor zamanlardi atlattim cok şükür kendime geldim kuzum ilk bebegim olcakkk nasipse kuzum deniyoruz hayırlısıyla olur INŞALLAHI
InsaALLAH ya bizim de bebislerimiz olsa o duyguyu yaşasak sen ilk bebegini mi istiyosun canim ve kacinci denemeniz?
InsaAllah bosuna dgldr bklyisin cnmm guzel haberler verirsn bizeOkadar rahatsizimki yeminle olup gitcem birda sanvi sanci gogus agrisi yorgunluk sabah leke geldi halada kanama falan yok bos bos bekliyorum
3 gun onceden ogrenen cok hamis var kuzum INŞALLAH cift cizgiiy görürsunCanim 3 gun kaldı banada arada bir kasik agrim oluyor geçiyor sonra bekliyorum bakalim belki yarın test yaparim
Canim benim cok gecmis olsun ama uzulme hayirlisi olsun herseyin. su yonden bak ki hamile kalabiliyorsun. elbette ki olacaktir insaALLAH ya yakin zamanda. biz 15 aylik evliyiz. 5 aydir deniyoruz olmadi. iste bu 6. ay olacak. valla simdiki aklim olsa hic korunmazdik valla yakuzum ben neyazikki bi dusuk yasadim 2bucuk aylikken 1 yil önce zor zamanlardi atlattim cok şükür kendime geldim kuzum ilk bebegim olcakkk nasipse kuzum deniyoruz hayırlısıyla olur INŞALLAH
Siz balim?
İnşallah canım ya bnmde kasiklarim da bi batmalar oluyor da bilemiyorum her ay sonu hüsranla bitiyor bu ayda öle olursa yumurta takibi ne baslanack böyle beklemek çok zor allam kimseleri bekletmesin hayrlisiyla bir bebis nasip etsin çocuk olmayınca ewde de huzursuzluk oluyor sinirimden yalnızlığımdan eşime takıyorum kafayı o da aynen bna Allh razi olsun kendisindn öle bna karşı kötü bi şeyi yok ta Bn hissediyorum mutsuzluğunu bu ay olmasını çok istiyorum bu ay çok umutluyuz bal corekotu tarcin kurunu yaptım tam değil ama folik asite başladım birde troid lerim için ilaç kullanıyorum doktor bu gebelik sürecini hızlandırır dedi yani anlayacağın bnde biz de bi umut bi umut yani adet olucm die çok korkuyorum niyeyse tabi herşey Allahtan ama artk çok istiyorum Rabbim kısa zamanda hepimizin kucağını doldursunAllahım inşallah nasip etsin kuzum en kısa zamanda. İyiym çok şükür sabh mğde bulantm oluyo kasıklarıma arada iğne batıyo sanki sık sık lavbaya gidiyrm göğüs uçlarm belrgnleşti daha çok ve acıyo damarlarm daha çok belli oluyo göz bebeklerm bazen çok büyük oluyo başım ağrıyo arada en kötüsüde belirtimi blmiyorm ama 3 çorapla bile ısıtamıyrm ayaklarımı bide akntm var. 1 buçk sene öncesi yaşadğm kmyasallarm da hiç böyle belrtilerm yokdu ağrm çok fazlaydı allahm tekrarını göstermesn inşallah. Hiç kimseye hergn dua ediyorm hepimize de kuran okuyorm