Yok canımm ağrımıyo belim ama göbeğim hassaslaştı aklıma gelenleri paylaşıyorm sizlerle. Tabi herkezde bir olmuyo ki belirtiler84zmr balim belin agriyor mu
İnşallah canım ya bnmde kasiklarim da bi batmalar oluyor da bilemiyorum her ay sonu hüsranla bitiyor bu ayda öle olursa yumurta takibi ne baslanack böyle beklemek çok zor allam kimseleri bekletmesin hayrlisiyla bir bebis nasip etsin çocuk olmayınca ewde de huzursuzluk oluyor sinirimden yalnızlığımdan eşime takıyorum kafayı o da aynen bna Allh razi olsun kendisindn öle bna karşı kötü bi şeyi yok ta Bn hissediyorum mutsuzluğunu bu ay olmasını çok istiyorum bu ay çok umutluyuz bal corekotu tarcin kurunu yaptım tam değil ama folik asite başladım birde troid lerim için ilaç kullanıyorum doktor bu gebelik sürecini hızlandırır dedi yani anlayacağın bnde biz de bi umut bi umut yani adet olucm die çok korkuyorum niyeyse tabi herşey Allahtan ama artk çok istiyorum Rabbim kısa zamanda hepimizin kucağını doldursun
Cok sagol balim halimize bin sukur AMIN kuzumCanim benim cok gecmis olsun ama uzulme hayirlisi olsun herseyin. su yonden bak ki hamile kalabiliyorsun. elbette ki olacaktir insaALLAH ya yakin zamanda. biz 15 aylik evliyiz. 5 aydir deniyoruz olmadi. iste bu 6. ay olacak. valla simdiki aklim olsa hic korunmazdik valla ya
Yap canım seninki çıkar belkiCanim 3 gun kaldı banada arada bir kasik agrim oluyor geçiyor sonra bekliyorum bakalim belki yarın test yaparim
Bnm şuan adet sancim yok ta kaç gündür dizlerimde hafif ağrı kasıklarım da batma oluyor sağ kasigimda genelde yanma oluyor birde halsizim insallh hamilelik belirtisidrGebelik belirtilernde ki durumlar adet den farklı ama bunu ayırt etmeye çalş canm adet sancısı gibi değil
INŞALLAH balimAyy tatlim insallah ilk hamileligimde 7 gun gecikmeli cikmisti insallah varsa cabuk cikar bu sefer
Haklisin kuzum cok sagol yardımlarım icinYok canımm ağrımıyo belim ama göbeğim hassaslaştı aklıma gelenleri paylaşıyorm sizlerle. Tabi herkezde bir olmuyo ki belirtiler
Pek umudum yok ama deniycem bi
Olurmuydu normalde gününden önce adet sancısı canımmBnm şuan adet sancim yok ta kaç gündür dizlerimde hafif ağrı kasıklarım da batma oluyor sağ kasigimda genelde yanma oluyor birde halsizim insallh hamilelik belirtisidr
Bende bi dusuk yaptım cok zor gunlerdi ALLAHIM korusunVeririm canim olursa insallah sağlıklı olur daha önce bir düşük yaptim Rabbim kimseye yasatmasin çok zor
2 gün önceden faln ara ara sancı girer o kadr 6 gun kaldığı için daha birşey anlayamadım göguslerim çok sızlıyor sadeceOlurmuydu normalde gününden önce adet sancısı canımm
Bekle bakalm canımm hayırlısı olsun inşallahh2 gün önceden faln ara ara sancı girer o kadr 6 gun kaldığı için daha birşey anlayamadım göguslerim çok sızlıyor sadece
İnşallah Allh razi olsun canım sendende hamis hamis yordum seni sorularimlaBekle bakalm canımm hayırlısı olsun inşallahh
AMiNNN kuzum yüreğine sağlıkAmin canim Rabbim cumlemize sağlıklı hamilelikler nasip etsin hamile arkadaslarmizida sağlıkla kucaklarina almayı nasip etsin insallah
Ne demek canm estağfirullah dua et yeterliİnşallah Allh razi olsun canım sendende hamis hamis yordum seni sorularimla