Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okadar rahatsizimki yeminle olup gitcem birda sanvi sanci gogus agrisi yorgunluk sabah leke geldi halada kanama falan yok bos bos bekliyorumZaman cok hizli akiyooo nasil gecip gitigini anlamiyo insann sanki cok yogunluktan zamana yetistiremiyosnnn hicbiseyiii
Kötü walla moralim bozuldu az önce dayanamadım test yaptim negatiffEsr02 nasilsin canim
Kuzum yerleşme kanamasi olabilirYa kizlar benim adetim 6si normalde bugun sekizi okadar cok sancim varki goguslerim agriyo gaz var bugun sabah kahve rengi leke geldi ve hala bi kanama falan mevcut deil noluyo ya normalde hic gecikmezde acaba implatasyon olabilirmi yoksa benmi uydururyorum
Ya kizlar benim adetim 6si normalde bugun sekizi okadar cok sancim varki goguslerim agriyo gaz var bugun sabah kahve rengi leke geldi ve hala bi kanama falan mevcut deil noluyo ya normalde hic gecikmezde acaba implatasyon olabilirmi yoksa benmi uydururyorum
Yok daha 6 gun war belki de çıkmaz şimdiden ama o negatiff görünce sinirim bozuldu sabah kan testi wericmAdetin gectimi canim
Daha yenimi bitti adetn anlayamadm kiBirde günü gününe olurum adet
Daha erken canm kantesti fln verme şimdiden skma canınıYok daha 6 gun war belki de çıkmaz şimdiden ama o negatiff görünce sinirim bozuldu sabah kan testi wericm
Bak kac gundur kuruyorum kafamda galiba ne bilim gittim uc tane test yaptim ikisi daha dortgun varken silik cikti dun dayanamadim altigun once beli eden prodictor aldim oda negatif cikti sancilar falan oldu adet olucam dedim e bu sefer sabah leke geldi oydu bu seferde ya implatasyonsa cikmaz tabi negatiftir diyorum kafamda deli sorular beklicem artik bakalim bi kac gune adet olursam zaten gider olmassamda gidip kan veririm baktim iyice arastirdim implatasyin adet zamaninada denk gelebiliyomus test ancak uc dortgun sonra dogru sonuc verir dio galiba yavas yavas cildiriyorumm kuzuu benKuzum yerleşme kanamasi olabilir
Balim insan oyle oluyor kendimizi dinliyoruz icime yerlemse kanamasi gibi doğuyor gönülden hamis olmani istiyorum kuzum 1 2 gun daha bekle sonra hemen kan ver INŞALLAH mujdeyi bana verirsinnnBak kac gundur kuruyorum kafamda galiba ne bilim gittim uc tane test yaptim ikisi daha dortgun varken silik cikti dun dayanamadim altigun once beli eden prodictor aldim oda negatif cikti sancilar falan oldu adet olucam dedim e bu sefer sabah leke geldi oydu bu seferde ya implatasyonsa cikmaz tabi negatiftir diyorum kafamda deli sorular beklicem artik bakalim bi kac gune adet olursam zaten gider olmassamda gidip kan veririm baktim iyice arastirdim implatasyin adet zamaninada denk gelebiliyomus test ancak uc dortgun sonra dogru sonuc verir dio galiba yavas yavas cildiriyorumm kuzuu ben
Yok bnde troid lerde hafif yükselme war onun için wericm arada onuda çıkarayım dedimDaha erken canm kantesti fln verme şimdiden skma canını
Benimde aklima kek gelmisti olsada yesek Umya bizde geliyoruz yarin misafirlige kuzumKek yapsanaaa çikolata soslu missss
Sen bilirsin canımm ver iyi olur ozamnYok bnde troid lerde hafif yükselme war onun için wericm arada onuda çıkarayım dedim