Sohbet, muhabbet elbet bir gün gelir bebek :)

Hiç ağrn olmadı yaaa ne zmn gttn kan tahliline

Benim kusma ve ishal ile oldu ilk kan tahlilim, adetime 1 hafta vardı acile gittik gıda zehirlenmesi sandık, ama doktora hamilelik şüphemiz var dedik, test yaptı hcg 28 çıktı, %99 hamilesin dedi acildeki doktor, adetin geçsin Kadın doğuma gidersin dedi, gittim 10 gün sonra 1241 oldu değer, kadın doğum doktor daha kese görünmez çok erken gebesin diyemeyiz dedi.. hcg 4000-5000 de görüşürmüş kese.. yine 1 hafta geçti bu sefer test yapmadı ultrasonda baktı. Sonunda keseyi gördük 5. Haftada.. artık gebesin diyebiliriz dedi
Çok mu uzun oldu :)

Hiç aklımada bişy gelmiyoki tatlı tuzlu kurabiye yap bi yaş pasta kısır tamam
Makarna salatasi yada çin salatasi dusunmustum ama ufff gelip gitsinler bitsin bu stres ya
Yarin izin aldim isten dinlenirim diye dedim amaaaaa nerdeee hemennn akrabalar haber ucirmuslar gelicegiz diye
Belimde agriyor insallah fazla yorulmam da regl olmam yada iff karmakarisigim

Gayet açık ve net ol ş bende gdcm doktora ama korkuyrm moralimi bozarlar diye çok minikdir çünkü daha miğde bulantm fln var sabah oluyo daha çok

Coooooook guzel bir duygu kuzummm masallah gozunuz aydin rabbim insallahhhh hayirlisiyla almayi nasip eylesin insallahhhhh

Gayet açık ve net ol ş bende gdcm doktora ama korkuyrm moralimi bozarlar diye çok minikdir çünkü daha miğde bulantm fln var sabah oluyo daha çok

Benim de sabah oluyodu, geçti artık.. özellikle açken çok fazla koku duyduğumda oluyodu, tuzlu çubuk kraker bulunsun yatağın başında, çantanda çok işe yarıyo

84zmr
dr. banu çiftçi nin videolarını izle cnm you tube dan, çok güzel anlatıyo. Telefonda uygulaması da var, hafta hafta bebişin büyümesini anlatıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…