Misafir gelecekken bu düşünme fazlını hiç sevmiyorm çok strese giriyormKizlar yarin cooook misafirim varr
Ne yapayim sizce cayin yanina
Aynn kuzum yaa o yuzden dedim benim canlarim banaa destek olsunlarMisafir gelecekken bu düşünme fazlını hiç sevmiyorm çok strese giriyorm
Hiç aklımada bişy gelmiyoki tatlı tuzlu kurabiye yap bi yaş pasta kısır tamamAynn kuzum yaa o yuzden dedim benim canlarim banaa destek olsunlar
Hiç ağrn olmadı yaaa ne zmn gttn kan tahliline
Makarna salatasi yada çin salatasi dusunmustum ama ufff gelip gitsinler bitsin bu stres yaHiç aklımada bişy gelmiyoki tatlı tuzlu kurabiye yap bi yaş pasta kısır tamam
Aynn kuzum yaa o yuzden dedim benim canlarim banaa destek olsunlar
Gayet açık ve net ol ş bende gdcm doktora ama korkuyrm moralimi bozarlar diye çok minikdir çünkü daha miğde bulantm fln var sabah oluyo daha çok
Benim kusma ve ishal ile oldu ilk kan tahlilim, adetime 1 hafta vardı acile gittik gıda zehirlenmesi sandık, ama doktora hamilelik şüphemiz var dedik, test yaptı hcg 28 çıktı, %99 hamilesin dedi acildeki doktor, adetin geçsin Kadın doğuma gidersin dedi, gittim 10 gün sonra 1241 oldu değer, kadın doğum doktor daha kese görünmez çok erken gebesin diyemeyiz dedi.. hcg 4000-5000 de görüşürmüş kese.. yine 1 hafta geçti bu sefer test yapmadı ultrasonda baktı. Sonunda keseyi gördük 5. Haftada.. artık gebesin diyebiliriz dedi
Çok mu uzun oldu :)
Coooooook guzel bir duygu kuzummm masallah gozunuz aydin rabbim insallahhhh hayirlisiyla almayi nasip eylesin insallahhhhh
Benim kusma ve ishal ile oldu ilk kan tahlilim, adetime 1 hafta vardı acile gittik gıda zehirlenmesi sandık, ama doktora hamilelik şüphemiz var dedik, test yaptı hcg 28 çıktı, %99 hamilesin dedi acildeki doktor, adetin geçsin Kadın doğuma gidersin dedi, gittim 10 gün sonra 1241 oldu değer, kadın doğum doktor daha kese görünmez çok erken gebesin diyemeyiz dedi.. hcg 4000-5000 de görüşürmüş kese.. yine 1 hafta geçti bu sefer test yapmadı ultrasonda baktı. Sonunda keseyi gördük 5. Haftada.. artık gebesin diyebiliriz dedi
Çok mu uzun oldu :)
Bende ole kuzumm yaValla vnm iyiyim pek giremiyormm musait olmym
Gayet açık ve net ol ş bende gdcm doktora ama korkuyrm moralimi bozarlar diye çok minikdir çünkü daha miğde bulantm fln var sabah oluyo daha çok
Amiiin cnm darısı herkesin başına inşallahCoooooook guzel bir duygu kuzummm masallah gozunuz aydin rabbim insallahhhh hayirlisiyla almayi nasip eylesin insallahhhhh
Yaaaaaa yerimm senii
Tavuklu börek
Aminnnn hayatim amainnAmiiin cnm darısı herkesin başına inşallah
Uygulamanın adı ne canım
84zmr
dr. banu çiftçi nin videolarını izle cnm you tube dan, çok güzel anlatıyo. Telefonda uygulaması da var, hafta hafta bebişin büyümesini anlatıyo
Hoş gldn canmIyi geceler canlarim ben geldim
Hos geldin canimmmmIyi geceler canlarim ben geldim
Uygulamanın adı ne canım