Yakı canmm ne yazmışım kiiYok şükür canım ne yapıştır anlamadım kız
Allah razı olsnn canmm rabbm duysun ağzndan sağlıklı sıhatli alıyım kucağıma allahn izniyle darısı size hergn dua ediyorm
Insallah hepimizzz gorucezz ogunlerii juzummmHayirli uğurlu olsun kucağına sagliklica almak nasip olsun kuzum topigimizin ilk hamisi sensinnnMAŞALLAH
Dkkat et canmm ağır fln kaldrma kaç gün var adetineKizlar her dkakka wcye cikiyorum kasigimda baski var ama adetime daha cok var ya üşüttüm sanirim
AMIN bitanemmmmmInsallah hepimizzz gorucezz ogunlerii juzummm
Allah razı olsun bitanemmm çok sağol hamişmisin sen
Cnm tebriklerinşallah sağ salim kucağına alırsın,
Sakın kötü düşünme, kötü yazıları okuma hepimiz bol bol dua edelim
AllahimmmmYakı canmm ne yazmışım kii
31 aralik kuzum daha cok var ama kaldrmym ne olur ne olmaz kuzum ayy INŞALLAHDkkat et canmm ağır fln kaldrma kaç gün var adetine
Kuzum tabi olmaz olur mu ben degil ama cok kez duydum ALLAHiN izniyleKmyasal gebelk geçiripde tekrar hamile kalıp bebeğini kucağına alan yokmu arkdadşlar
Ağırlık flnmı hissediyosn kasıklarında bide belirtilern nasıl yum. Günn üstünden kaç gün geçdi ilşkide ypma iyi glmiyo ilk dönmler31 aralik kuzum daha cok var ama kaldrmym ne olur ne olmaz kuzum ayy INŞALLAH
Valla vnm iyiyim pek giremiyormm musait olmymEe napiyon kuzummm senn nerelerdesin bakim
Allah razı olsun bitanemmm çok sağol hamişmisin sen
Aaa çok iyi allah tamamına erdirsin ilk haftalarnda ki durumlarını anlatrmısın bana neler yaşıyodn ağrn oluyomydu adet günnde hamişken
Evet cnm ben sohbetinizi çok sevdim katıldım, bi baktım ki hamile bi benmişim aslında iyi ki girmişim bu konuya, kızlar da dedi ki o zaman sen bizim nazar boncuğumuz ol
Ben de takip ediyorum bırakamadım burayı
Haftaya cinsiyeti öğreneceğiz inşallah
Kuzum ya orda surekli bi baski var sanki bi el var orda üzerinde gibi. kuzum bilmiyorum ki tam tarhmi yumurtlamamin. kuzum usutmusde olabilirum ayaklarimi... tam nedensiz bol su iciyorum idrar yollarimi üşüttüm sanirimAğırlık flnmı hissediyosn kasıklarında bide belirtilern nasıl yum. Günn üstünden kaç gün geçdi ilşkide ypma iyi glmiyo ilk dönmler
Bilemedmkii valla ayn kaçnda regl oldnKuzum ya orda surekli bi baski var sanki bi el var orda üzerinde gibi. kuzum bilmiyorum ki tam tarhmi yumurtlamamin. kuzum usutmusde olabilirum ayaklarimi... tam nedensiz bol su iciyorum idrar yollarimi üşüttüm sanirim
Aaa çok iyi allah tamamına erdirsin ilk haftalarnda ki durumlarını anlatrmısın bana neler yaşıyodn ağrn oluyomydu adet günnde hamişken
Hiç ağrn olmadı yaaa ne zmn gttn kan tahliline
Benim zaten adetken çok ağrım olmazdı ilk gün olurdu, 1. Ay da adet günüm geldiğinde ağrımıştı sanki adet olacak gibi, sonra olmadı daha. Bi ara kuyruk sokumum ağrımıştıvücut büyüyo genişliyo ondan dediler. Rahim için yer açılıyo
Oyy masallah grubumuzun takvimliside var ne mutlu masalllahhhhh
Cnm tebriklerinşallah sağ salim kucağına alırsın,
Sakın kötü düşünme, kötü yazıları okuma hepimiz bol bol dua edelim
Hos geldin hayatimmm grubumuzaaa iyi ki geldin
Evet cnm ben sohbetinizi çok sevdim katıldım, bi baktım ki hamile bi benmişim aslında iyi ki girmişim bu konuya, kızlar da dedi ki o zaman sen bizim nazar boncuğumuz ol
Ben de takip ediyorum bırakamadım burayı
Haftaya cinsiyeti öğreneceğiz inşallah