Sohbet, muhabbet elbet bir gün gelir bebek :)

Selam kızlarrr çok tuhafım bu ay ya ilk defa hiç göğüs ağrım olmadı ve ilk defa belim ağrımaya başladı battan önce bugün bat günüm dün ve ondan önceki gün kahverengi akıntım geldi dün sabah afadersiniz peçeteye silince çok az bi kan geldi. Bugün koyu kahverengi şeklini aldı hani herzaman olan reglm olmadı daha 3 gündür bir tuhaf

Farklı başka bi belirtin varmı. Çamaşır suyuyla test dene bi :)

Kizlarrrr sonuclar cikti simdi dr a gosterdim butun degerlerim normalmis denemeye devam dedi..ee hersey normalse geriye ne kaliyorr stresssss..onuda kulagindan tutup atacagiz( tabi atabilirsek)

1.5 seneye yaklaştı ama eşim testi reddediyor

Senin baya olmus canim aslinda ikna edebilsen esini,sen elinden geleni yapabilmissin ama bazi erkekler sonucundan emin olamadiklari icin redediyorlar ,hatta eminim esin sunu da demistir bende sorun yok olsa 1. Olmazdi diye...

Maşallah allahm inşallah nasip eder en kısa zamanda canımm

Maşallah allahm inşallah nasip eder en kısa zamanda canımm

Seskes

Tesekkurlerrr canlar,insalllah hayirlisiyla ,saglikla gelsin kuzucuklarr...
Sizden ricam eksik dua etmiyelim ne olursa olsun hamile kalayim diye degil de Allahim hayirlisiyla saglikli bir gebelik ,vakti saatinde saglikli dogacak evlat nasip etsin.
İnanin hamile kalmak degil ,hamile kalip saglikla acisini yasamadan bebegimize kavusabilmek onemli olan..

Çok doğru gerçekten allahım hakkımızda hayırlısı ne zamansa o zaman sağlıklı bir sekilde nasip etsin bebislerimizi

İlk defa karnım ağrımıyor bide okadar canım :) ben hiç inanmıyorum ya çamaşır suyu testine falan doğrumu ki
Kuzum ayni olay bende var
Normalde 10 gun oncesinden gogus hasssiyeti karin bel agrisi olurdj amaa simdi hiiic bisey yok :)
Camasjr suyunu yaptim kopurdu amaa bilemiyorum ne kadar dogru olur :)

Kuzum ayni olay bende var
Normalde 10 gun oncesinden gogus hasssiyeti karin bel agrisi olurdj amaa simdi hiiic bisey yok :)
Camasjr suyunu yaptim kopurdu amaa bilemiyorum ne kadar dogru olur :)
Senin bat gecikti mi hayatım ?

Abartıyorsu
abartıyorsun hemen dr gidilir dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…