Sohbet, muhabbet elbet bir gün gelir bebek :)

Içimde bi his var topikteki prensesler INŞALLAH muradimiza ericez bebislerimzie kavuscaz INŞALLAH

Kizlar size bisi soracaktım mesala yumurtlama gununu kacirip ondan sonraki günu degerlendirmissek sansimizi kaybetmis mi oluyoruz yumurtlama dönemi olmadigi icin

Kuzum sen beni anliyosun dimi sanki öyleymiş gibi pskolojik sanirim benimkide kuzum
Evet canim anliyorim tabikiii psikolojikde olabilir
Belirti arama sakin akisina brak rabbim yazmissa olacak illa ki kendinr vucuduna eziyet etme :)
Bu ay ben akisina biraktim amann dedim yumurtlamaymis yok 14. gun mus
Bosver :)

Evet canim anliyorim tabikiii psikolojikde olabilir
Belirti arama sakin akisina brak rabbim yazmissa olacak illa ki kendinr vucuduna eziyet etme :)
Bu ay ben akisina biraktim amann dedim yumurtlamaymis yok 14. gun mus
Bosver :)
Haklisin kuzum asiri streste engeliyor bende akisina birakiyim ya INŞALLAH yüzümüz gulcek

Kizlar size bisi soracaktım mesala yumurtlama gununu kacirip ondan sonraki günu degerlendirmissek sansimizi kaybetmis mi oluyoruz yumurtlama dönemi olmadigi icin
Canım bende bunu merak ediyordum ama adet biter bitmez başlamak ve 17. Güne kadar iki günde bir daha iyi çünkü hava değişimi yediklerimiz etkiliyor gecikiyor bazen ve bazı bayanlar adet bitince yumurtluyor ayda iki kere

Canım bende bunu merak ediyordum ama adet biter bitmez başlamak ve 17. Güne kadar iki günde bir daha iyi çünkü hava değişimi yediklerimiz etkiliyor gecikiyor bazen ve bazı bayanlar adet bitince yumurtluyor ayda iki kere
Kuzum bende sanki adetten hemen sonra yumurtlama oluyor diye düşünüyorum adetimin bittikten sonra olmadi ondan sonraki gun oldu korkuyorum valla yumurtlama donemini kacircam diye kuzum simdi adetren sonra bidaha yumurtlama oluyor oylemi kuzum 2 kere ?

Evet canım bazı bayanlar anlamıyor ayda iki kere yumurtluyor ben ne olur ne olmaz çok istiyorum diye iki günde bir denicem inşallah tutar adetim yani bitti şükür inşallah tutarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…