Canim INŞALLAH hamissindirBi kaç gün sonra yapcm
Öyle deme kuzum ALLAHIN izniyle o guzel haberleri alicaz umudu kesmek yokHiç umudum yoktu kuzum bu ay ya ay gitsemmi hastaneye ya yoksa yine hayal kırıklığı
Aynen cnm gün aşırı daha iyi :)Kuzum dun oldu soylemesi ayip 1 gun bos bi gun dolu daha iiymis dimi
İnşallah gülümCanim INŞALLAH hamissindir
Öyle deme kuzum ALLAHIN izniyle o guzel haberleri alicaz umudu kesmek yok
Evet canim anliyorim tabikiii psikolojikde olabilirKuzum sen beni anliyosun dimi sanki öyleymiş gibi pskolojik sanirim benimkide kuzum
Haklisin kuzum asiri streste engeliyor bende akisina birakiyim ya INŞALLAH yüzümüz gulcekEvet canim anliyorim tabikiii psikolojikde olabilir
Belirti arama sakin akisina brak rabbim yazmissa olacak illa ki kendinr vucuduna eziyet etme :)
Bu ay ben akisina biraktim amann dedim yumurtlamaymis yok 14. gun mus
Bosver :)
Tesekkurler kuzumAynen cnm gün aşırı daha iyi :)
Canım bende bunu merak ediyordum ama adet biter bitmez başlamak ve 17. Güne kadar iki günde bir daha iyi çünkü hava değişimi yediklerimiz etkiliyor gecikiyor bazen ve bazı bayanlar adet bitince yumurtluyor ayda iki kereKizlar size bisi soracaktım mesala yumurtlama gununu kacirip ondan sonraki günu degerlendirmissek sansimizi kaybetmis mi oluyoruz yumurtlama dönemi olmadigi icin
Kuzum bende sanki adetten hemen sonra yumurtlama oluyor diye düşünüyorum adetimin bittikten sonra olmadi ondan sonraki gun oldu korkuyorum valla yumurtlama donemini kacircam diye kuzum simdi adetren sonra bidaha yumurtlama oluyor oylemi kuzum 2 kere ?Canım bende bunu merak ediyordum ama adet biter bitmez başlamak ve 17. Güne kadar iki günde bir daha iyi çünkü hava değişimi yediklerimiz etkiliyor gecikiyor bazen ve bazı bayanlar adet bitince yumurtluyor ayda iki kere
Evet canım bazı bayanlar anlamıyor ayda iki kere yumurtluyor ben ne olur ne olmaz çok istiyorum diye iki günde bir denicem inşallah tutar adetim yani bitti şükürKuzum bende sanki adetten hemen sonra yumurtlama oluyor diye düşünüyorum adetimin bittikten sonra olmadi ondan sonraki gun oldu korkuyorum valla yumurtlama donemini kacircam diye kuzum simdi adetren sonra bidaha yumurtlama oluyor oylemi kuzum 2 kere ?
Dene dene bende domestosla denedm çıkdı ama çok damlatma 1 2 damla kadarDomestos var ama deneyeyim kara sevda reklama girsin bakalim
INŞALLAH balimmm yaaaEvet canım bazı bayanlar anlamıyor ayda iki kere yumurtluyor ben ne olur ne olmaz çok istiyorum diye iki günde bir denicem inşallah tutar adetim yani bitti şükürinşallah tutarr
Ay heyecanlandim reklam girsin yapacagim cay bardagi kullansam olur demiDene dene bende domestosla denedm çıkdı ama çok damlatma 1 2 damla kadar