Sohbet, muhabbet elbet bir gün gelir bebek :)

Karışık duygular içindeyim kuşum daha yeni girebildim foruma biraz önce göğsüm sızladı baktım üç tarafta sis damarlar var ve göğsümde şişmiş evham mi yapıyorum diye eşime gösterdim bişey demedim ama damar çıkmış dedi şuan hastaneye gitmemek için zor duruyorum bata 5 gün var normalde adet zamanı göğsümde değişiklik olmazdi:kızgın:
Ayy insallah hamissin yaaaaa nekadar cok sewinirim

Hiç umudum yoktu kuzum bu ay ya ay gitsemmi hastaneye ya yoksa yine hayal kırıklığı :KK43:
Bekle hele canimmm yarin a kadat
Umutsuzluga sakin kapilmaaa
Rabbim yazmisa oyle yada boyle olacak
Cook mi daraldin
Kün fe yekün de
Surekli tekrarlarim
Insallah rabbim yasatir bize o duyguyu:)

Bekle hele canimmm yarin a kadat
Umutsuzluga sakin kapilmaaa
Rabbim yazmisa oyle yada boyle olacak
Cook mi daraldin
Kün fe yekün de
Surekli tekrarlarim
Insallah rabbim yasatir bize o duyguyu:)
Allah razı olsun gülüm çok sağol Rabbim hepizin kucağını doldursun insallah:dua:

Kızlar bu mumkun olabilir mi?

Kizlar ayin 25 kasım da cocuk icin birliktelik basladik... ben araligin 5nde adet olucakken 1 aralik adet oldum....birliktelige basladigimizdan beri 14 gun olmuş.. bende bel agrisi migde bulantisi ve koku hassayeti basladi... ama imkansizdir degil mi sonucta birliktelikten 1 hafta sonra adet oldum yeni bitti adetim 4 5gun sürdü... hamile olma ihtimalim varmidir keske olsa :KK200: hic duydunuz mu canlar?
Yoksa pskoljik mi:110:

Kizlar ayin 25 kasım da cocuk icin birliktelik basladik... ben araligin 5nde adet olucakken 1 aralik adet oldum....birliktelige basladigimizdan beri 12 gun olmuş.. bende bel agrisi migde bulantisi ve koku hassayeti basladi... ama imkansizdir degil mi sonucta birliktelikten 1 hafta sonra adet oldum yeni bitti adetim 4 5gun sürdü... hamile olma ihtimalim varmidir keske olsa :KK200: hic duydunuz mu canlar?
Canisi normal adet gibi miydi kanaman ?

Kizlar ayin 25 kasım da cocuk icin birliktelik basladik... ben araligin 5nde adet olucakken 1 aralik adet oldum....birliktelige basladigimizdan beri 12 gun olmuş.. bende bel agrisi migde bulantisi ve koku hassayeti basladi... ama imkansizdir degil mi sonucta birliktelikten 1 hafta sonra adet oldum yeni bitti adetim 4 5gun sürdü... hamile olma ihtimalim varmidir keske olsa :KK200: hic duydunuz mu canlar?
Ilk evlendigim ay ben de ayni durumu yasadim 1 hafta erken hasta oldum
Ve bel sirt kasik bas agrisi amann amann sanki dogdum dogacagimm
Amaa bir sonraki ay yine 3 gun erken hasta oldum kan vereyim dedim ama negatif di benim ki
Amaaa insallah senin ki hamilelikten dolayidir canimmm

Ilk evlendigim ay ben de ayni durumu yasadim 1 hafta erken hasta oldum
Ve bel sirt kasik bas agrisi amann amann sanki dogdum dogacagimm
Amaa bir sonraki ay yine 3 gun erken hasta oldum kan vereyim dedim ama negatif di benim ki
Amaaa insallah senin ki hamilelikten dolayidir canimmm
Kuzum sen beni anliyosun dimi sanki öyleymiş gibi pskolojik sanirim benimkide kuzum :KK43:

X