- 3 Haziran 2016
- 1.301
- 1.021
Hiç umudum yoktu kuzum bu ay ya ay gitsemmi hastaneye ya yoksa yine hayal kırıklığıBebis geliyordurr insallahhhhhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç umudum yoktu kuzum bu ay ya ay gitsemmi hastaneye ya yoksa yine hayal kırıklığıBebis geliyordurr insallahhhhhh
Domestos var ama deneyeyim kara sevda reklama girsin bakalimEtmez heralde canım normal varsa onunla yap yoğun kıvamlı olmasin
Ayy insallah hamissin yaaaaa nekadar cok sewinirimKarışık duygular içindeyim kuşum daha yeni girebildim foruma biraz önce göğsüm sızladı baktım üç tarafta sis damarlar var ve göğsümde şişmiş evham mi yapıyorum diye eşime gösterdim bişey demedim ama damar çıkmış dedi şuan hastaneye gitmemek için zor duruyorum bata 5 gün var normalde adet zamanı göğsümde değişiklik olmazdi
Bekle hele canimmm yarin a kadatHiç umudum yoktu kuzum bu ay ya ay gitsemmi hastaneye ya yoksa yine hayal kırıklığı
Var canımm hissediyormm allahın izniylee darısı tüm isteyenlere inşallaahhHayal meyal birşey var sanırım yarın sabah ilk idrarinla dene bebiş varsa bu çizgiden daha bariz bir şekilde çıkar inşallah vardır :)
Dene yine sen canım sonucu mutlaka yaz :)Domestos var ama deneyeyim kara sevda reklama girsin bakalim
Tamam hayatimmm deneyecegimm yazacagim size :)Dene yine sen canım sonucu mutlaka yaz :)
İnşallah canım ne güzel takmiyodum ya bu memisler kelek yaptı banaAyy insallah hamissin yaaaaa nekadar cok sewinirim
Allah razı olsun gülüm çok sağol Rabbim hepizin kucağını doldursun insallahBekle hele canimmm yarin a kadat
Umutsuzluga sakin kapilmaaa
Rabbim yazmisa oyle yada boyle olacak
Cook mi daraldin
Kün fe yekün de
Surekli tekrarlarim
Insallah rabbim yasatir bize o duyguyu:)
Aminnnnnn canimmmm benim insallahhhAllah razı olsun gülüm çok sağol Rabbim hepizin kucağını doldursun insallah
Canisi normal adet gibi miydi kanaman ?Kızlar bu mumkun olabilir mi?
Kizlar ayin 25 kasım da cocuk icin birliktelik basladik... ben araligin 5nde adet olucakken 1 aralik adet oldum....birliktelige basladigimizdan beri 12 gun olmuş.. bende bel agrisi migde bulantisi ve koku hassayeti basladi... ama imkansizdir degil mi sonucta birliktelikten 1 hafta sonra adet oldum yeni bitti adetim 4 5gun sürdü... hamile olma ihtimalim varmidir keske olsa hic duydunuz mu canlar?
Yoksa pskoljik mi
Ilk evlendigim ay ben de ayni durumu yasadim 1 hafta erken hasta oldumKızlar bu mumkun olabilir mi?
Kizlar ayin 25 kasım da cocuk icin birliktelik basladik... ben araligin 5nde adet olucakken 1 aralik adet oldum....birliktelige basladigimizdan beri 12 gun olmuş.. bende bel agrisi migde bulantisi ve koku hassayeti basladi... ama imkansizdir degil mi sonucta birliktelikten 1 hafta sonra adet oldum yeni bitti adetim 4 5gun sürdü... hamile olma ihtimalim varmidir keske olsa hic duydunuz mu canlar?
Yoksa pskoljik mi
Evet kuzum 4 5 gun gercek adetti yerlestirme kanamasi gibi degil ama sanki bi degisiklik var gibi sanirim kendimden uyduruyorum cok istedigim icinCanisi normal adet gibi miydi kanaman ?
Kuzum sen beni anliyosun dimi sanki öyleymiş gibi pskolojik sanirim benimkide kuzumIlk evlendigim ay ben de ayni durumu yasadim 1 hafta erken hasta oldum
Ve bel sirt kasik bas agrisi amann amann sanki dogdum dogacagimm
Amaa bir sonraki ay yine 3 gun erken hasta oldum kan vereyim dedim ama negatif di benim ki
Amaaa insallah senin ki hamilelikten dolayidir canimmm
Canim dusuk yaptığım zamanki hamileligimde benimde yerlestirme kanamam olmustu 2 gun sürdü test yaptim hemen çıktı canim sende test yap istersen INŞALLAH hamilesindirAdet değil canım kahverengi akıntı sadece
Sabah iliski mi daha ii canim ??İnşallah tutar canmm sağon kürü yakı yum. Günü sabah ilişki bunları dene kesinlikle
Incir kuru nasil kuzum ?Bende icemedim amaa :))
Incir kurune devam :)
Canim muhtemelen yumurtlama belirtisi bunlar ama bebiş değil bugunlerini iyi değerlendir :)Evet kuzum 4 5 gun gercek adetti yerlestirme kanamasi gibi degil ama sanki bi degisiklik var gibi sanirim kendimden uyduruyorum cok istedigim icin
Kuzum dun oldu soylemesi ayip 1 gun bos bi gun dolu daha iiymis dimiCanim muhtemelen yumurtlama belirtisi bunlar ama bebiş değil bugunlerini iyi değerlendir :)