Camasir suyu testi yapacagim heyecanliyim :)Bu arada iyi geceler arkadaşlar nasilsiniz
Plastk bardak yokmu dene bişy olmaz atarsın artk yapck bişy yokAy heyecanlandim reklam girsin yapacagim cay bardagi kullansam olur demi
Bat a 7 gun var cikar mi peki zuzuuPlastk bardak yokmu dene bişy olmaz atarsın artk yapck bişy yok
Hamd olsun canım sen nasilsinBu arada iyi geceler arkadaşlar nasilsiniz
Bat a 7 gun var cikar mi peki zuzuu
Nasl gebelir belirtileride kişiden kişiye değişim gösterebiliyosa buda öyle canımm. Brn sabh yaptm çıkdı testde de çıkdı çok şükür ama daha çok erken benm için deO çamaşır suyunu hamile biri denemiş çıkmamış ama bilginiz olsun. Herkeste tutmuyo
Stres en kotu etken canim ya oluruna birakmak en iyisiSelamlar arkadaşlar ben de geldim. Şu kafandan atınca oluyor olayını uygulamaya çalışıyorum.
Tamam hayatim simdilik askiya alirimDaha çok erken değilmi batanemm amaa yapma şimdi ozamn
Stres en kotu etken canim ya oluruna birakmak en iyisi
Hoşgeldinben de geldimm ekler misin canım? bat 12 aralık :)
hoşbuldummHoşgeldin
hayırlısı olsun inşallah. bat ne zamandı peki ?Dayanamadım hastanedeyim kan verdim sonuç bekliyorum
Hoşgeldin canım ekledim senide listeyeMerhaba kızlar bende geldim aranıza benimde 23 Aralık inşallah bu ay alırız güzel haberleri
Ayy kuzu gercekten miii hadi guzel haberle dön bize dualarim seninle balim INŞALLAHDayanamadım hastanedeyim kan verdim sonuç bekliyorum